Порошенко розповів про Україну через 5 років

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 910111213 ... 17>
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 20:16

ruvex написав:
  budivelnik написав:3 Комуналка сьогодні в Польщі 700-1200 злотих (5200-9000 грн в місяць) при повній відсутності такого явища як субсидії
Верну ка долг "дурилкой картонной".
Коммуналка в Украине в разрезе одного только ЦО с января 2019 года для однушки по региону 1600-1700 грн (35-40 м), трешки 2800-3000 (65-70м) согласно платежек, при зарплате бюджетников 4300-5200 грн и отсутсвии для оф. устроенных работников такого уровня субсидии. Перемогаздобулы.
Польша уже бы горела под ногами правительства.
Не знаю що і кому ви вернули
Але при доході в 5000 грн - максимальний платіж за комуналку в Україні буде становити 500-700 грн
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 21:25

budivelnik написав:Але при доході в 5000 грн - максимальний платіж за комуналку в Україні буде становити 500-700 грн

Не нужно мне пересказывать бредней Ревы про 15% от дохода.
Проконсультируйтесь в отделе субсидий в первую очередь о нормах, факторах влияющих на само рассмотрение, чтобы не писать здесь чушь.
При реальном доходе в 4750 грн, на однушку начислена общая субсидия в размере 114 грн на все коммун. организации. Оплата за отопление 1640, ЖЕК 270, газ 85 грн (10 куб), электр 170 грн. и .т.д. Помочь подсчитать какова разница?
К тому же, если раньше это скрывалось под видом "местный бюджет оплатит разницу между субсидией + обязательный платеж и насчитанным", но этого не происходило, то сейчас в платежках за тепло прямым текстом написано "До уваги абонентів які отримують субсидію!! Згідно положень про порядок призначення житл. субсидій, затв. пост. КМУ від 21.10.1995 №848 (зі змінами), субсідія надається на соц. норму опалення. Якщо вартість тепла за місяц більше за норму, вказану в субс. листку, Вам необхідно оплачувати різницю між фактичним нарахуванням та призначеною субсидією на послугу".
Остались вопросы? Вперед в отдел субсидирования. А байки тут травить не стоит.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 22:06

ruvex написав:
  budivelnik написав:Але при доході в 5000 грн - максимальний платіж за комуналку в Україні буде становити 500-700 грн
Не нужно мне пересказывать бредней Ревы про 15% от дохода.
Проконсультируйтесь в отделе субсидий в первую очередь о нормах, факторах влияющих на само рассмотрение, чтобы не писать здесь чушь.
При реальном доходе в 4750 грн, на однушку начислена общая субсидия в размере 114 грн на все коммун. организации. Оплата за отопление 1640, ЖЕК 270, газ 85 грн (10 куб), электр 170 грн. и .т.д. Помочь подсчитать какова разница?
К тому же, если раньше это скрывалось под видом "местный бюджет оплатит разницу между субсидией + обязательный платеж и насчитанным", но этого не происходило, то сейчас в платежках за тепло прямым текстом написано "До уваги абонентів які отримують субсидію!! Згідно положень про порядок призначення житл. субсидій, затв. пост. КМУ від 21.10.1995 №848 (зі змінами), субсідія надається на соц. норму опалення. Якщо вартість тепла за місяц більше за норму, вказану в субс. листку, Вам необхідно оплачувати різницю між фактичним нарахуванням та призначеною субсидією на послугу".
Остались вопросы? Вперед в отдел субсидирования. А байки тут травить не стоит.
А норма виходить з наявності 21 м2 на людину.
Тому
Якщо у Вас 80 м2 на 1 людину - то продавайте їх якщо не в стані використовувати , отримуйте доплату в 0,5 млн , кладіть її на депо і отримуючи 10000 грн/місяць від депо - мирно живіть в однокімнатній будучи в 3 рази багатшим ніж зараз...

Так що
Субсидія - допомога тим хто не може звести кінці з кінцями і має середню по Україні площу на мешканця
А не для тих в кого у власності по 50-100 м2 на особу і вони ще й заявляють що бідні і потребують субсидій
Для довідки
У Польщі - 30 м2 на особу
У Німеччині - 35 м2 на особу.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 22:07

budivelnik написав:А норма виходить з наявності 21 м2 на людину.
Тому
Якщо у Вас 80 м2 на 1 людину - то продавайте їх якщо не в стані використовувати , отримуйте доплату в 0,5 млн , кладіть її на депо і отримуючи 10000 грн/місяць від депо - мирно живіть в однокімнатній будучи в 3 рази багатшим ніж зараз...

Так що
Субсидія - допомога тим хто не може звести кінці з кінцями і має середню по Україні площу на мешканця
А не для тих в кого у власності по 50-100 м2 на особу і вони ще й заявляють що бідні і потребують субсидій
Для довідки

Причем здесь норма в 21 м на человека?
Норма на каждую услугу своя, на электрику в квт, на тепло своя в Гкал, на ЖЕК своя, на мусор и на газ на человека.
Разберитесь в предмете и не пишите бред, про продажу квартир и прочую чушь Ревенской методички. Может еще купить коробку от холодильника, потому как правительство которому поклоняетесь даже не удосужилось принять в расходы прожиточного минимума коммунальные платежи, иначе и не нужна была бы коррупционная субсидия.

Был приведен конкретный пример 37,5 однушка у родственницы.
Востаннє редагувалось ruvex в Чет 14 лют, 2019 22:19, всього редагувалось 2 разів.
ruvex

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 22:10

phantom_systems написав:
  lapay написав:
  phantom_systems написав:Пора уже перестать списывать все проблемы на эту вялотекущую войну, потому что дело далеко не в ней одной.

Точно, не треба списувати на когось своє небажання робити польські реформи, в тому числі і платити ринкову ціну за енергію.

А что, в стране уже есть конкурентный рынок энергии с прозрачными тарифами, в котором каждый потребитель может выбирать поставщика? Или за 5 лет супер-реформ до этого просто не дошли руки?

"Ці руки так крали, що ні до чого більш не дійшли" (перефраз известной реплики ющенко).
:mrgreen:
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 22:24

budivelnik написав:у нас за рахунок субсидій виживати легше

может украинцам хочется жить, а не выживать?
baffet

Подякував: 23 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 23:09

ruvex написав:
  budivelnik написав:А норма виходить з наявності 21 м2 на людину.
Тому

Так що
Для довідки
Причем здесь норма в 21 м на человека?
Норма на каждую услугу своя, на электрику в квт, на тепло своя в Гкал, на ЖЕК своя, на мусор и на газ на человека.
Разберитесь в предмете и не пишите бред, про продажу квартир и прочую чушь Ревенской методички. Может еще купить коробку от холодильника, потому как правительство которому поклоняетесь даже не удосужилось принять в расходы прожиточного минимума коммунальные платежи, иначе и не нужна была бы коррупционная субсидия.

Был приведен конкретный пример 37,5 однушка у родственницы.
Я інженер-будівельник і ви ще будете мені щось розповідати про норми...
Спрощено для вас
1 Так як в Україні середня забезпеченість житлом становить 21 м2 на особу - то субсидії встановлюються з розрахунку 21 м2 на особу
2 Електрика, вода, газ для приготування їжі - має нормативи на особу
Опалення - привязане до м2 житла
3 Таким чином
Ваша родичка проживаючи в 37,5 м2 сама, отримує субсидії по опаленню виходячи з 21 м2 , а все що більше 21 м2 ( 16,5 м2) оплачує в повному обсязі, тому за 21 м2 вона виплачує максимум 500 грн , а за надлишкові 16,5 м5 - оплачує в повному обсязі
4 Така ситуація хоча й відносно не правильна ( бо 37м2 на особу не назвеш шиком), але соціально справедлива по відношенню наприклад до тих , хто проживає наприклад два працюючих і двоє дітей в 25 м2 , але при цьому також не має субсидії , бо якщо скласти їх зарплати то вони 10% від них оплачують комуналку в повному обсязі
5 Так щоб Ви розуміли
Субсидії виплачує не Держава , а ті хто купує так як я весь обєм газу без субсидій.
При цьому 50% коштів оплачених мною за газ - йдуть на субсидії.

Таким чином в мене до Вас питання
а - моя сім'я 4 осіб ( я,дружина і двоє дітей , одна в інституті,друга в школі )
б - на особу в моїй сім'ї 140м2 або 35 м2 на особу ( стільки ж скільки і у вашої родички)
в - мій дохід на сім'ю = 20000 грн , або 5000 грн на особу як і у вашої родички
г - я не отримував , не отримую, і не збираюсь отримувати субсидії , тим більше що мої витрати за квартиру в опалювальний сезон 2400 грн місяць , в неопалювальний 600 грн в місяць
Чому мене все влаштовує - а ви тут пургу женете ?

Для бафета
Для того щоб добре жити - треба добре працювати
Не можете працювати тут і вважаєте свою працю недооціненою- ніхто не заважає Вам перевірити наскільки ваша праця недооцінена продаючи її за кордоном.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 14 лют, 2019 23:32

Пусть рева в дупу засунет свои субсидии, а правительство тарифы. В этом году приходится помогать родителям. Какие бы тут цифры не приводили, факт фактом. Заплатил 2050 отопления за свою и 2450 старикам. Сумма коммунальных сравнялась с суммарной пенсией. Какая там у нас зарплата в регионах.. 5000-6000
Patrick

Подякував: 4166 раз.
Подякували: 1712 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 15 лют, 2019 00:06

budivelnik написав:Я інженер-будівельник...

1 Так як в Україні середня забезпеченість житлом становить 21 м2 на особу - то субсидії встановлюються з розрахунку 21 м2 на особу

г - я не отримував , не отримую, і не збираюсь отримувати субсидії , тим більше що мої витрати за квартиру в опалювальний сезон 2400 грн місяць , в неопалювальний 600 грн в місяць

Да, хоть летчик-испытатель.
1. Социальная норма жилья для предоставления субсидий в 2019 году
13,65 м2 на человека + 35,22 м2 на семью

в,г - От ваших 20к - 2400 грн. (вся коммуналка), это даже не 15%. А от 4750 - 1600 (только ЦО) это уже 35%. Сложно, не понятно?
Установленные прожиточный, минимальная зп абсолютно не учитывают коммунальные тарифы, но все, что выше этих значений минимализма и убожества в стране (без возможности экономии, как для ЦО), это уже проблемы самого гражданина. Сложно уловить связь? Перемогаздобули? Тогда и говорить не о чем.
ruvex

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 15 лют, 2019 01:55

Re: Порошенко розповів про Україну через 5 років

budivelnik написав:Я інженер-будівельник і ви ще будете мені щось розповідати про норми...

вот и строите .. а про нормы поддерживаю камрада ruvex - вы чепуху несете полную. Да еще и продавать говорите.. тут вон скоро выборы будут - одного кандидата и 43 "агента Кремля"..и если выберут "агента" который изменит нормы то что опять что то покупать/продавать?
  budivelnik написав:б - на особу в моїй сім'ї 140м2 або 35 м2 на особу ( стільки ж скільки і у вашої родички)

Вы врете -- если 140м2 КВАРТИРА (а не частный дом) то имеем -в неопалювальний 600 грн в місяць- 600 /140 = 4,2 грн/метр за обслуживание дома? Такое может быть только в новострое и то не каждом и если им рулит ОСББ. Но это исключенмие из правил и не морочьте нам с ним голову. 90% жилого фонда имеет тариф за 1м в пределах 6-14 грн то есть для 140 м * 7 грн = 980 грн/мес, а не 600.
Дальше тоже врете --> мої витрати за квартиру в опалювальний сезон 2400 грн місяць-- так 2400 - 600 на будинок отримання = 1800 грн. Такой расклад возможен только если сидите при +16-17 градусах или имеете автономку с автоматической регулировкой температуры, когда например никого нет дома она падает а к вечеру котел ее нагоняет к приходу хозяев. НО 50% не то что автономного отопления - домового счетчика на тепло не имеют..тогда норма 31 грн/метр * 140 = 4340 грн вы бы отдали из только за отопление,+ 980 за обслуживание дома..5320 грн.
У нас речь идет про общее положение в стране а не про то какой вы крутой перец в новостройке)).
PS У меня в загородном доме своя СЭС стоит и я почти ничего не плачу за свет), но у меня как то хватает ума не сравнивать свои расходы на электроэнергию с человеком который энергию берет только из сети...)) А ведь как и вы могу сказать - вот за сичень у меня по свету всего 17кВт нагорело - ай да я ай да молодец а все лохи не умеют экономить)).
Джон

Подякував: 71 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

#<1 ... 910111213 ... 17>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор