ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 14091410141114121413 ... 1738>
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 22:32

Vitl написав:
  uaprofi написав:28.58 на середину марта

В смысле 26,58?

Не збивайте ЮАпрофі з його шляху.
Людина обрала свою тактику і послідовно нею слідує. :mrgreen: :mrgreen:
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 23:43

Ну во-первых поздравления победителям этапа.

Во-вторых

Vitl написав:Пробой 27 , вижу навёл щороху в стройных рядах.А чего, ведь всё ожидаемо.Я уже спрашивал - сколько раз можно на грабли наступать.Теперь до лета точно будут кормить обещаниями. что мол вот вот обвал. берегись.И так облегчённо в августе вздохнут - ну вот. наконец. курс опять 28.Запасайтесь теперь терпением, тк 27 для вас дёшево, а точнее уже 26,90.А на 26,50 вы скажете - не то померещилось, у нас же выборы, как так.
Никого не хочу задеть. просто смешно наблюдать :D

На самом деле все эти курсовые движения = копейки по большому счету.

Гривна у меня куплена по 27.9 в декабре и чуть долито по 27.4(5) месяц назад - так что личный интерес у меня вроде как тоже есть. :D Хотя конечно слил меньше чем хотел, но то таке - наслушался тут некоторых капающих на мозг :lol: - себя самого, блин , надо было больше слушать :mrgreen:
Просто я излишне не затуманиваю свой мозг понятием сезонность в принципе, и в особенности в этом году. Вот и все.

И могу с высокой вероятностью сказать - что по результатам нашей таблички как были ожидания высоких цифр осенью-зимой и оказались в пролете, так же само завышенные ожидания по дну окажутся сильно оптимистичными. Отакэ. :wink:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 23:49

Alex2007 написав:Ну во-первых поздравления победителям этапа.

В суботу знову не спатиметься до 23.59? :mrgreen:
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 23:50

tea написав:

Подивимось :lol:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 28 лют, 2019 23:51

Alex2007 написав:
  tea написав:

Подивимось :lol:

Хіба ж тільки Вам...
Фейслесу теж не спатиметься. :mrgreen:
tea
Прогнозист курсу

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 00:09

Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2019 ГОД (UAH/USD)

Alex2007 написав:И могу с высокой вероятностью сказать - что по результатам нашей таблички как были ожидания высоких цифр осенью-зимой и оказались в пролете, так же само завышенные ожидания по дну окажутся сильно оптимистичными.

Согласен с тобой.А по поводу смешного, то это не к тебе.В трамвае. там в момент написания, были злостные высказывания. типа - не радуйтесь. скоро резкий взлёт.Я воодушевлённый этими словами писал, дабы утешить подобных.Что каксается недалёкого будущего, то можно только гадать.Но если по факту - сезонность отрабатывает на все 100 - это тоже факт.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 08:25

Все! Немає більше "цуценят"! Позбувся вчора залишків у другій половині дня по 35.2. Оператор обмінки казав, що з ранку було 34.80. Доляр - 26.85, у другій половині дня - 26.8. Сьогодні, в понеділок та у вівторок (якщо інвестори виводити капітали будуть після маринування гривні протягом вихідних, що
вже було якось) ще може бути вигідний курс зливу . Але чимчикувати до обмінки треба півтори години (туди-назад), бо біля мене немає адекватних "приютів", подивився, вчора давали, 34.1-34.5! При тому, що міжнарожний курс зріс на кілька фігур! Тому "скальпировать" не зхотів.
Далі доляр може стрибнути між турами (в залежності від того, хто вийде в другий тур, та у кого які будуть рейтенги), нинішні у разі поразки теоретично можуть почати конвертувати... Далі маємо йти на південь (до липня), бо сезон, та транш у травні поки що ніхто не відтерміновував, та навіть якщо буде новий "патрон", то блискавично главу НБУ не змінять. Чекати, що курс фунта на момент між турами буде більше, ніж 1.33+ зайво, бо екстремум вересня, як каже ЛОБ, 1.3290, а в нас щойно був майже 1.3350. (Хоча, якщо по результатам голосування в парламенті (12-14 березня) Брексіт відтермінують, то пару фігур
може ВІН ще набере). До того ж за місяць доляр має просісти (якщо без форс мажорів), бо гарант повинен себе пропіарити на стабільності нац. валюти, як вже було з Томосом, воєнним станом і....харківською філармонією та багато з чим іншим, а чи буде той потенціальний стрибок навіть до поточного рівня - невідомо. Окрім того гривня пішла на раніше відкриті депо та буде
"красивішати" більше місяця. До квітня переходжу в стан читачів (інколи може буду пописувати). Бо як у багатьох строк закінчення депо - між турами, там і побачимо, чи буде змінин машиніст, в залежності від результату підкорегуємо маршрут, чи не так, хлопці?! :D Дякую всім за відповіді.
UEG_U_

Подякував: 23 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 08:45

Vitl написав:
  tea написав:Мораль сій басні така - якщо вже пишете про "цеглини",то хоча б не пишіть,що для Вас позвонити по тарифу 99 коп/хвилина це дорого.

Цеглини если и были, то уже с умом пристроены.Были большие потери от революции с войной.Остатки роскоши вложены для благополучного отбытия срока своей жизни, а также в помощь родственникам.По этой причине пришлось опуститься до гривнедепозита ради процентов.Это в частности.А в общем не нужно тут никому забывать, что у богатых людей свои особенные принципы в жизни, и Чаи этого не поймут.То, что стоит действительно дорого. богатый человек просто не покупает, несмотря на то, что в кармане куча денег.Не покупает, потому что это не выгодно, потому что такая покупка или услуга противоречит его менталитету.Богатые люди покупают еду и напитки оптом, ящиками, потому что так выгодно.А если вы видите в супермаркете растопырчивого покупателя , гребущего всё подряд, это лох которому случайно перепало бабло и который хочет пустить пыль в глаза, ну или за один ужин компенсировать своё голодное детство.Есть даже шутка, что миллионеры заваривают пакетик чая два раза...ну может и не все :D

Мій батько часто заварює звичайний чай з пакетика два рази, але він не мільйонер і, якщо не трапиться позитивний "форс-мажор", ніколи їм не стане :) ....так він почав робити після того, як побачив, що я одну й туж заварку можу заварювати до 8(!) разів. Але в пакетику 1.5-2гр, а я відміряю від 6 до 12гр. розсипного більш якісного китайського чаю в залежності від того скільки разів планую його заварювати, який тип та сорт чаю, яку інтенсивність напою хочу мати...Питання не тільки в економіїї грошей на ту чи іншу потребу, а в тому, що конкретно вам дає та чи інша річ. Якщо основна мета - економія, то мабуть десь є такий
мільйонер, який заварює пакетики по два рази, думаю, що проживає такий тип десь у південній півкулі, поближче до Венесуели. Але якщо доларовий (сша) мільйонер буде заварювати пакетики традиційного чаю по два рази, то в мене виникне
питання в його адекватності та промайнуть в голові деякі епітети, які я залишу при собі...Як колись казала родичка моєму татові, ви нічого не втратите, якщо не вип'єте цей напій. Тобто ви не отримаєте ніякий "ресурсний" стан з пакетика
традиційного чаю, який зроблен два і більше разів, а про корисні речовини для організму я взагалі промовчу. "Ресурсний" стан - це на мою думку такий стан який відповідає вашим вимогам. Наприклад, якщо потрібно діяти, то напій має надавати сил, а якщо є потреба у заспокійливому чи снодійному засобі - то задовільняти таким потребам. І це мають буди чаї РІЗНОГО типу, а не якийсь один пакетик, який треба побовтати пять хвилин у склянці для активізації сил чи хвилинку - щоб швидко заснути! :mrgreen:
Модераторе, прошу залишити це повідомлення, зобовязуюсь у день банкіра нічого не дописувати по цій темі!
UEG_U_

Подякував: 23 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 10:24

UEG_U_ написав:Все! Немає більше "цуценят"! Позбувся вчора залишків у другій половині дня по 35.2. Оператор обмінки казав, що з ранку було 34.80. Доляр - 26.85, у другій половині дня - 26.8. Сьогодні, в понеділок та у вівторок (якщо інвестори виводити капітали будуть після маринування гривні протягом вихідних, що
вже було якось) ще може бути вигідний курс зливу . Але чимчикувати до обмінки треба півтори години (туди-назад), бо біля мене немає адекватних "приютів", подивився, вчора давали, 34.1-34.5! При тому, що міжнарожний курс зріс на кілька фігур! Тому "скальпировать" не зхотів.
Далі доляр може стрибнути між турами (в залежності від того, хто вийде в другий тур, та у кого які будуть рейтенги), нинішні у разі поразки теоретично можуть почати конвертувати... Далі маємо йти на південь (до липня), бо сезон, та транш у травні поки що ніхто не відтерміновував, та навіть якщо буде новий "патрон", то блискавично главу НБУ не змінять. Чекати, що курс фунта на момент між турами буде більше, ніж 1.33+ зайво, бо екстремум вересня, як каже ЛОБ, 1.3290, а в нас щойно був майже 1.3350. (Хоча, якщо по результатам голосування в парламенті (12-14 березня) Брексіт відтермінують, то пару фігур
може ВІН ще набере). До того ж за місяць доляр має просісти (якщо без форс мажорів), бо гарант повинен себе пропіарити на стабільності нац. валюти, як вже було з Томосом, воєнним станом і....харківською філармонією та багато з чим іншим, а чи буде той потенціальний стрибок навіть до поточного рівня - невідомо. Окрім того гривня пішла на раніше відкриті депо та буде
"красивішати" більше місяця. До квітня переходжу в стан читачів (інколи може буду пописувати). Бо як у багатьох строк закінчення депо - між турами, там і побачимо, чи буде змінин машиніст, в залежності від результату підкорегуємо маршрут, чи не так, хлопці?! :D Дякую всім за відповіді.

так компот из мыслей...для чего это здесь?
слили фунты-поздравляю...через месяц может их снова покупать (при голосовании за второй референдум)
prodigy

Подякував: 3331 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 01 бер, 2019 12:23

ну и как это называется - волюнтаризм :mrgreen:
сначала:
Похоже, снова НБУ прикрутил «гайки монетаризма», лишая «зеленых быков» межбанка шансов.
и попизже:
«Ранний визит регулятора на рынок был скоротечным, выкупив толику «лишнего» доллара, регулятор вскоре ушел, оставив межбанк на попечении продавцов, которых на моменте больше», прокомментировал ситуацию наш консультант.
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
  #<1 ... 14091410141114121413 ... 1738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему