|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Вів 02 кві, 2019 15:20
prodigy написав:я настаиваю-обязан принимать участие в прогнозе, только не надо манипулировать-голосуй в числе первых
Я против выборочной дискриминации Чая. Любой участник, знающий прогноз своих прямых конкурентов, находится в более выгодном положении. Думаю, Алекс2007 прекрасно это знал перед крайним голосованием, но поступил по-джентльменски и не стал "подстраивать" свой прогноз под прогнозы других. А Чай стал, что, впрочем, не умаляет его заслуг. Нужен механизм, позволяющий до дня Ч скрывать прогнозы участников. Как вариант, кидать в личку Фэйслессу (считаю, что он тоже джентльмен  ). И публиковать их в табличке по истечении срока голосования. Нет - пусть все остается как есть. Мой прогноз на 15.04 - 27.15.
-
AlexTk
-
2
-
- Подякував: 74 раз.
- Подякували: 106 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2019 15:32
AlexTk написав: prodigy написав:я настаиваю-обязан принимать участие в прогнозе, только не надо манипулировать-голосуй в числе первых
Я против выборочной дискриминации Чая. Любой участник, знающий прогноз своих прямых конкурентов, находится в более выгодном положении. Думаю, Алекс2007 прекрасно это знал перед крайним голосованием, но поступил по-джентльменски и не стал "подстраивать" свой прогноз под прогнозы других. А Чай стал, что, впрочем, не умаляет его заслуг.
Все банальніше - є правила,які не я придумував.Я їх не порушував. ну й друге питання - я після 15 березня опинився на 4 місці і мені потрібно було ризикувати.Курс до 15 березня в цьому році вже ходив і до 26.40 і до 27.99. Плюс - з 1 березня знизили обов"язкову частку продажу експортерами.Плюс - вибори. Мені потрібно було вказувати прогноз з відстанню не менше 50 копійок від Алекса,не менше 40 копійок від Фейслеса.То кому в тих умовах було комфортніше,навіть якщо я й чекав їх показників?Свої шанси на перемогу 17 березня оцінював як 1 з 10. Причину неучасті поясню завтра.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Вів 02 кві, 2019 15:34
AlexTk написав: prodigy написав:я настаиваю-обязан принимать участие в прогнозе, только не надо манипулировать-голосуй в числе первых
Я против выборочной дискриминации Чая. Любой участник, знающий прогноз своих прямых конкурентов, находится в более выгодном положении. Думаю, Алекс2007 прекрасно это знал перед крайним голосованием, но поступил по-джентльменски и не стал "подстраивать" свой прогноз под прогнозы других. А Чай стал, что, впрочем, не умаляет его заслуг. Нужен механизм, позволяющий до дня Ч скрывать прогнозы участников. Как вариант, кидать в личку Фэйслессу (считаю, что он тоже джентльмен  ). И публиковать их в табличке по истечении срока голосования. Нет - пусть все остается как есть. Мой прогноз на 15.04 - 27.15.
с личкой не стоит...это перебор каждый сам себе судья...честно он голосует (или списывает) просто когда кто-то постоянно выжидает всех и голосует в числе последних это очевидно...лично у меня это не вызывает уважения мы же не на деньги ставки делаем, это просто общение не могу себе представить, чтобы чтобы бы кому это пригодилось в жизни
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Вів 02 кві, 2019 15:43
tea написав: AlexTk написав: prodigy написав:я настаиваю-обязан принимать участие в прогнозе, только не надо манипулировать-голосуй в числе первых
Я против выборочной дискриминации Чая. Любой участник, знающий прогноз своих прямых конкурентов, находится в более выгодном положении. Думаю, Алекс2007 прекрасно это знал перед крайним голосованием, но поступил по-джентльменски и не стал "подстраивать" свой прогноз под прогнозы других. А Чай стал, что, впрочем, не умаляет его заслуг.
Все банальніше - є правила,які не я придумував.Я їх не порушував. ну й друге питання - я після 15 березня опинився на 4 місці і мені потрібно було ризикувати.Курс до 15 березня в цьому році вже ходив і до 26.40 і до 27.99. Плюс - з 1 березня знизили обов"язкову частку продажу експортерами.Плюс - вибори. Мені потрібно було вказувати прогноз з відстанню не менше 50 копійок від Алекса,не менше 40 копійок від Фейслеса.То кому в тих умовах було комфортніше,навіть якщо я й чекав їх показників?Свої шанси на перемогу 17 березня оцінював як 1 з 10. Причину неучасті поясню завтра.
Шановний Чаю, я Вам зовсім не дорікаю, вважаю, що Ви перемогли за правилами. Мені більш цікаво, чому Алекс2007 не захотів перемогти ТАК? Але це не відноситься ані до конкурсу, ані до теми гілки 
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2019 15:52
AlexTk написав: tea написав:Все банальніше - є правила,які не я придумував.Я їх не порушував. ну й друге питання - я після 15 березня опинився на 4 місці і мені потрібно було ризикувати.Курс до 15 березня в цьому році вже ходив і до 26.40 і до 27.99. Плюс - з 1 березня знизили обов"язкову частку продажу експортерами.Плюс - вибори. Мені потрібно було вказувати прогноз з відстанню не менше 50 копійок від Алекса,не менше 40 копійок від Фейслеса.То кому в тих умовах було комфортніше,навіть якщо я й чекав їх показників?Свої шанси на перемогу 17 березня оцінював як 1 з 10. Причину неучасті поясню завтра.
Шановний Чаю, я Вам зовсім не дорікаю, вважаю, що Ви перемогли за правилами. Мені більш цікаво, чому Алекс2007 не захотів перемогти ТАК? Але це не відноситься ані до конкурсу, ані до теми гілки 
Алексе - я не сприймаю Ваше повідомлення як докір.Просто коментував. Ну й про виділене - а чому Ви вирішили,що Алекс не захотів так перемогти? Останні два етапи і він і я давали прогноз о 23.59.Коли я о 23.59 набирав повідомлення про курс,я не знав його прогнозу.Так вийшло ,що Алекс2007 натиснув кнопку "відправити" на пару секунд раніше,аніж я,тому моє повідомлення і розмістилось після нього.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Вів 02 кві, 2019 16:00
нехай буде 26.95
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Вів 02 кві, 2019 16:15
tea написав:Ну й про виділене - а чому Ви вирішили,що Алекс не захотів так перемогти? Останні два етапи і він і я давали прогноз о 23.59.Коли я о 23.59 набирав повідомлення про курс,я не знав його прогнозу.Так вийшло ,що Алекс2007 натиснув кнопку "відправити" на пару секунд раніше,аніж я,тому моє повідомлення і розмістилось після нього.
Все так, як Ви пишете. Дійсно, Ви йшли на четвертому місці і Ваші шанси на пермогу були невисокими. А прямими конкурентамм Алекса2007 були Фейслес і в меншій степіні Колючий, які на 23.59 вже дали свої прогнози. Так ось їх прогнози Алекс2007 брати до уваги не став. Припускаю, що Алекс2007 також вміє рахувати похибки  .
-
AlexTk
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2019 16:41
Зря вы вот на Чая накинулись. Все в рамках правил. Более того, Чай молодец, посчитал и рискнул. Ну и его победа это как раз то, о чем я когда-то говорил: можно не выиграв ни один этап занять первое место по итогам турнирной таблицы.
-
kolyuchy
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 56 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2019 18:29
... а кто хочет, может и параллельно выкладывать на ветке.
А после времени Х (конец ставок) Фейслес может кинуть и табличку.
-
Очкарик
-
-
- Подякував: 833 раз.
- Подякували: 570 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 кві, 2019 19:46
Предлагаю остановить ползучую контрреволюцию.
Чай и Алекс оставайтесь в конкурсе, никакие объяснения не принимаются, Очкарик вроде Вы тоже не присоединились.
Никогда не поверю, что не найдется по паре минут два раза в месяц зайти и оставить свой прогноз.
Мнение каждого важно, тем более никто призовую корову здесь не разыгрывает, не победитель ничего не теряет.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-