Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 37223723372437253726 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 11:31

mephala написав:я йому про послідовність подій навколо захоплення аеропорту а він мені про інші операції тре.
я йому про те що у військ нато був мандат ООН коли вони йшли до аеропорту а він мені про операцію яка вже завершилася станом на 10 число.

Да понял я, понял. И все вокруг уже поняли:
1) никаких бомбежек Югославии силами НАТО не было - это российский фейк;
2) сердобольные американцы и британцы не могли смотреть, как злые сербы убивают добрых боснийцев;
3) поэтому подняли вопрос на СБ ООН и получили мандат на миротворческую операцию НАТО;
4) только начали мир враждующим нести, как россияне вероломно напали на аэропорт Приштины.

Так все и было, ага... Вятрович просто нервно курит в коридоре :mrgreen: Слышал, кстати, в Институте нац. памяти скоро будет смена власти - не хочешь себя предложить? :mrgreen:

А почему нет - изложишь нам и "новую историю ВМВ" в своем духе. Начнется она то ли в 1943-м с нападения СССР на Украину, то ли в 1944-м с нападения СССР на Европу - решишь там уже по месту :mrgreen:

mephala написав:і доречі - 7 тищ то для красного слівця?

А вот это вполне может быть. Только красное словцо - не мое, а генералов НАТО :mrgreen: Оценка жертв среди мирного населения себрами составляет 1700 человек, среди военных - 1000. А вот НАТО дает оценку жертв среди военных "5,000 or more"

http://edition.cnn.com/WORLD/europe/990 ... milosevic/
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 11:55

ЛАД написав:На несколько страниц обсуждение Югославии. Регулярное обсуждение жизни, порядков и расходов в России.
Ощущение такое, что "порохоботов" больше волнует жизнь в России, чем в Украине.

Я, признаться, сам не рад этой дискуссии - с "истинными патриотами", как-никак, спорю :mrgreen: Точнее, так они себя сами величают...

А между тем, я всего-навсего не могу читать бред о том, что НАТО вмешалась в дела независимой страны по всем нормам международного права - кровь из глаз начинает литься ))) Видете ли, был у них мандат на миротворческую операцию :mrgreen: То все фигня, что до этого НАТО 2.5 месяца самовольно бомбила сербские города, и если бы ООН не согласовала миротворческую миссию, продолжила бы военную кампанию наземной операцией... Это все неважно - важно, что россияне самовольно захватили один аэропорт :mrgreen:

Сюр, да и только!

А ведь в аннексии рашей Крыма есть и доля вины НАТО за Югославию - поддержав одностороннее признание независимости Косова они создали прецедент с далекоидущими последствиями!

Напомню порохоботам, что Украина НЕ признает независимость Косово. Этого не решился сделать даже Порошенко! Причины очевидны - мы сами являемся стороной, пострадавшей от внешней агрессии. И попытки оправдать агрессию НАТО в отношении бывшей Югославии являются самой что ни на есть анти-украинской позицией!!!

https://gordonua.com/news/politics/poro ... 53887.html
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 13:32

Головний зе- скоро поїде в Кремль, впаде на коліна і стане просити Пукіна про капітуляцію.

"Зе-дент провів телефонну розмову з Путіним після загибелі чотирьох українських військових на Донбасі"

https://uainfo.org/blognews/1565166896- ... ibeli.html
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 13:55

Re: Політичні дискусії

Frant написав:Зе-дент провів телефонну розмову з Путіним
орал,сорвал голос даже
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 14:13

От я це все читаю - і не можу зрозуміти ... Ну - русофіли зрозуміло - вони хочуть дружніх стосунків з РФ незалежно ні від чого . Їм не треба ні ЄС , ні НАТО - достатньо великого "русского міра" на будь-яких територіях . А от чого хочуть інші - мені незрозуміло . Війни великої з РФ до кінця? Нереально насправді . Військової операції як у хорватів ? Дуже сумнівно і все-таки наступальні сили нашої армії не дуже ... Плюс зрадники та колаборанти у нас . Плюс невідома реакція НАТО і Заходу в цілому ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 14:35

Puente написав:От я це все читаю - і не можу зрозуміти ... Ну - русофіли зрозуміло - вони хочуть дружніх стосунків з РФ незалежно ні від чого . Їм не треба ні ЄС , ні НАТО - достатньо великого "русского міра" на будь-яких територіях . А от чого хочуть інші - мені незрозуміло . Війни великої з РФ до кінця? Нереально насправді .

После игры в танчики, когда успешно прошел очередной уровень - очень даже реально! :D
AlexxK

Подякував: 10 раз.
Подякували: 79 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 15:48

AlexxK

Де Верховний зеблоїди?
Всіх називали порохоботами,а самі такі самі порохоботи.

https://sprotyv.info/news/dejstvuj-verh ... zelenskomu
Ethereum

Подякував: 9 раз.
Подякували: 127 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 15:48

Puente написав:От я це все читаю - і не можу зрозуміти ... Ну - русофіли зрозуміло - вони хочуть дружніх стосунків з РФ незалежно ні від чого
І я читаю і не можу зрозуміти
Чого хочуть русофіли?
Невже приклад Криму і Ордло(де русофілів переважна більшість )- не довів русофілам що знаходження що в складі ереф , що в сірій зоні підконтрольній ереф -тільки погіршує життя населення
Невже приклад добробатів і результати виборів не показав русофілам і совкофілам що за їх ідеї проголосує тільки кожен пятий , тобто четверо будуть проти їх ідей , а значить ні позучого , і гібридного , ні силового приєднання територій України і перетворення її в сіру зону а-ля ОРДЛО - не можливе.

Тому
Невже простий економічний розрахунок не показав совко- і русо-філам , що доцільніше поки вони не накликали війну на свої дома - продати ці маєтності і з отриманими коштами швиденько втікати освоювати безмежні простори росії.... це все одно краще ніж бути погорілцем під кулями в ордло , або не виїзним з російським паспортом за межі ерефії...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 16:25

Мизантрóп написав:
орал,сорвал голос даже

Слёзно умолял перестать стрелять.
На что был послан на .... выполнение Минских.
Shram

Подякував: 174 раз.
Подякували: 980 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 07 сер, 2019 16:44

Shram написав:
  Мизантрóп написав:
орал,сорвал голос даже

Слёзно умолял перестать стрелять.
На что был послан на .... выполнение Минских.

Так, Зелений плакав, стоячи на колінах, і вельми просив Пукіна, щоб той не стріляв.

Гарного преЗЕдента вибрали, правда? :mrgreen:

"Зеленський зателефонував Путіну: "Я дуже вас прошу вплинути на ту сторону, щоб вони припинили вбивати наших людей". "

https://censor.net.ua/ua/news/3141653/z ... ly_vbyvaty
Frant

Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

#<1 ... 37223723372437253726 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість