| 

|   | Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Чет 13 лют, 2020 15:34 

Serg-ik написав: Строительный бизнес-прибыльный За экс-заместителя директора "Укрбуда" Вячеслава Мармыша внесли залог в размере 40 млн грн -
 Так це ж внесли горе-інвестори дольовики, які купували бетоно-метри, з надією  в якомусь році отримати реальні метри. П.с. мій товариш який будував ЖК в Броварах теж кожен рвз коли інвестор купував пару квартир влаштовував гуляння )) напевне вигідно )) 

xio13

ЗаблокованийПовідомлень: 742З нами з: 13.04.16Подякував: 0 раз.Подякували: 188 раз. 

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 15:51  change_pm написав: Хлопці та дівчата, а давайте почнемо українською мовою спілкуватись? Хоча б помаленьку, одне-два речення
 Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що? 

foxluck

Повідомлень: 565З нами з: 04.10.19Подякував: 1773 раз.Подякували: 151 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:03  foxluck написав: Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що?
  круша - хата на вул.С.Крушельницької,  власні назви не перекладаються. ps: КУЕ = КУО 

Oak

Повідомлень: 786З нами з: 18.12.15Подякував: 0 раз.Подякували: 54 раз. 

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:07 

foxluck написав:  change_pm написав: Хлопці та дівчата, а давайте почнемо українською мовою спілкуватись? Хоча б помаленьку, одне-два речення
 Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що?
 Немає сенсу. Ті абревіатури зникли з форуму разом з теплотехніком. Пропоную взагалі обходитись без абревіатур - новачкам складно буде зрозуміти про що мова, а ветерани задовбаються розшифровувати одне й те ж. 

galadriel

Повідомлень: 555З нами з: 29.01.18Подякував: 47 раз.Подякували: 133 раз. 

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:15 Почався зворотній відлік для старту ракети:https://news.finance.ua/ua/news/-/46523 ... -kredytamy Ten, nine, eight, ... 

galadriel

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:19 ... от рОкета, рОкета...  ...а мені дуже кортить влізти в іпотеку   - ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д. - і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?! п. с. - і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!! - тобто, якщо купити/взяти в іпотеку зараз за ххх грн, а пізніше продати за хххL грн,  то L таки залишиться у моїй кишені!  - профффіт!©®™ 

Долярчик

ЗаблокованийПовідомлень: 9491З нами з: 19.10.15Подякував: 593 раз.Подякували: 633 раз. 

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:29 

galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99% 
 Ощад и вся банковская система-такая большая махина, что могли бы раздать под такой процент кредиты своим сотрудникам. Прибыль у банковской системы -60 ярдов грн за 2019 год. Зачем тратить усилия на привлечение "левых" заёмщиков. Пусть свои берут. Или з/п у них маленькая? или все с жильём? Востаннє редагувалось Serg-ik  в Чет 13 лют, 2020 16:33, всього редагувалось 1 раз.

Serg-ik

1
         Повідомлень: 12963З нами з: 10.06.11Подякував: 241 раз.Подякували: 1574 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 13 лют, 2020 16:30  Долярчик написав: ще й банки(то один, то другий) телефонують мені
 верный признак того, что Бобик-фсё 

Serg-ik

1
         Повідомлень: 12963З нами з: 10.06.11Подякував: 241 раз.Подякували: 1574 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 13 лют, 2020 17:09 

Serg-ik написав:galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99% 
 Ощад и вся банковская система-такая большая махина, что могли бы раздать под такой процент кредиты своим сотрудникам. Прибыль у банковской системы -60 ярдов грн за 2019 год. Зачем тратить усилия на привлечение "левых" заёмщиков. Пусть свои берут. Или з/п у них маленькая? или все с жильём?
 У мене були б інші питання - умови дострокового погашення, порядок зміни ставки кредитування, як знімати хату с залогу після погашення кредиту (самостійно пертись на Воздухофлотський 76Г або це за мене зробить робітник банку). Якщо мені не буде вистачати 30-35т баксів - я всерйоз задумаюсь над можливістю взяти кредит під 16% річних (тим більш якщо у мене була б зарплата в баксах або по курсу). По моїм попереднім прикидкам це вийде десь 12т грн щомісячно. Чи варте це того, щоб платити за свою хату, а не знімати? Так, вважаю, що варте.Востаннє редагувалось galadriel  в Чет 13 лют, 2020 17:38, всього редагувалось 1 раз.

galadriel

Профіль

Додано: Чет 13 лют, 2020 17:20 

galadriel написав:  Serg-ik написав:galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99% 
 Ощад и вся банковская система-такая большая махина, что могли бы раздать под такой процент кредиты своим сотрудникам. Прибыль у банковской системы -60 ярдов грн за 2019 год. Зачем тратить усилия на привлечение "левых" заёмщиков. Пусть свои берут. Или з/п у них маленькая? или все с жильём?
 У меня были бы другие вопросы - условия досрочного погашения, порядок изменения ставки кредитования, как снимать хату с залога после погашения кредита (самостоятельно переться на Воздухофлотский 76Г или это вместо меня сделает работник банка). Если мне не будет хватать 30-35т баксов - я всеръёз задумаюсь над возможностью взять кредит под 16% годовых (тем более если бы у меня была зарплата в баксах или по курсу). По моим предварительным прикидкам это выйдет примерно в 12т грн ежемесячно. Сто ит ли это того, чтобы платить за свою хату, а не снимать? Да, сто ит ящетаю.
 Ну что вы такое советуете? Если все будут брать ипотеку и покупать - кто-же будет арендовать? P.S. 16% годовых - неподъемная ставка для ипотеки. Отказать. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 25354 | 17282214 |  |  
      | 
         | 1380 | 6780338 |  |  
      | 
         | 3 | 80525 | Пон 11 жов, 2021 17:05_Klim