|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 13 лют, 2020 16:34
Serg-ik написав:Строительный бизнес-прибыльный За экс-заместителя директора "Укрбуда" Вячеслава Мармыша внесли залог в размере 40 млн грн -
Так це ж внесли горе-інвестори дольовики, які купували бетоно-метри, з надією в якомусь році отримати реальні метри. П.с. мій товариш який будував ЖК в Броварах теж кожен рвз коли інвестор купував пару квартир влаштовував гуляння )) напевне вигідно ))
-
xio13
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 16:51
change_pm написав:Хлопці та дівчата, а давайте почнемо українською мовою спілкуватись? Хоча б помаленьку, одне-два речення
Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що?
-
foxluck
-
-
- Подякував: 1752 раз.
- Подякували: 142 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:03
foxluck написав:Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що?
 круша - хата на вул.С.Крушельницької, власні назви не перекладаються. ps: КУЕ = КУО
-
Oak
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:07
foxluck написав: change_pm написав:Хлопці та дівчата, а давайте почнемо українською мовою спілкуватись? Хоча б помаленьку, одне-два речення
Давайте професійній словник складемо. Що там в нас з абревіатур є: це зі словника Юри - теплотехніка здається: ЯЗ (Ядерная Зима) = так і будет ЯЗ ОШ (Огненный шторм) = Вогняна Буря (ВБ) інше: КРУХ (Киевский Рынок Убитых Хрущей) = Київський Ринок Вбитих Хрущів (КРВХ) А як КРУШ перекласти з собачої на солов'їну? Я вже забув як розшифрувати, нагадайте. То "Киевский Рынок Убитого Шлака" чи що?
Немає сенсу. Ті абревіатури зникли з форуму разом з теплотехніком. Пропоную взагалі обходитись без абревіатур - новачкам складно буде зрозуміти про що мова, а ветерани задовбаються розшифровувати одне й те ж.
-
galadriel
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 133 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:15
Почався зворотній відлік для старту ракети: https://news.finance.ua/ua/news/-/46523 ... -kredytamyTen, nine, eight, ...
-
galadriel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:19
... от рОкета, рОкета... ...а мені дуже кортить влізти в іпотеку  - ще й банки(то один, то другий) телефонують мені, кажуть, що в мене хороша кредитна історія.... чи не хтів би я взяти кредит.... наче, на якихось там "хороших умовах" і т. д. - і от так, хочеться влізти.... але куди, якщо вже й на котловани не дуже "смачні ціни"?! п. с. - і розумію, що зараз не найкращий час для купівлі, але погодьтесь, що іпотека буде в гривні, а ціни на РН в гривнях за останні роки ЗОВСІМ НЕ ПРОСІЛИ, а тільки виросли!!! - тобто, якщо купити/взяти в іпотеку зараз за ххх грн, а пізніше продати за хххL грн, то L таки залишиться у моїй кишені! - профффіт!©®™
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:29
galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99%
Ощад и вся банковская система-такая большая махина, что могли бы раздать под такой процент кредиты своим сотрудникам. Прибыль у банковской системы -60 ярдов грн за 2019 год. Зачем тратить усилия на привлечение "левых" заёмщиков. Пусть свои берут. Или з/п у них маленькая? или все с жильём?
Востаннє редагувалось Serg-ik в Чет 13 лют, 2020 17:33, всього редагувалось 1 раз.
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 лют, 2020 17:30
Долярчик написав:ще й банки(то один, то другий) телефонують мені
верный признак того, что Бобик-фсё
-
Serg-ik
-
1
-
- Подякував: 241 раз.
- Подякували: 1574 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 13 лют, 2020 18:09
Serg-ik написав:galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99%
Ощад и вся банковская система-такая большая махина, что могли бы раздать под такой процент кредиты своим сотрудникам. Прибыль у банковской системы -60 ярдов грн за 2019 год. Зачем тратить усилия на привлечение "левых" заёмщиков. Пусть свои берут. Или з/п у них маленькая? или все с жильём?
У мене були б інші питання - умови дострокового погашення, порядок зміни ставки кредитування, як знімати хату с залогу після погашення кредиту (самостійно пертись на Воздухофлотський 76Г або це за мене зробить робітник банку). Якщо мені не буде вистачати 30-35т баксів - я всерйоз задумаюсь над можливістю взяти кредит під 16% річних (тим більш якщо у мене була б зарплата в баксах або по курсу). По моїм попереднім прикидкам це вийде десь 12т грн щомісячно. Чи варте це того, щоб платити за свою хату, а не знімати? Так, вважаю, що варте.
Востаннє редагувалось galadriel в Чет 13 лют, 2020 18:38, всього редагувалось 1 раз.
-
galadriel
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 лют, 2020 18:20
galadriel написав: Serg-ik написав:galadriel То не ракета стартует, то стартуют ставки в космос. Раньше стартовали с земли, теперь стартуют из-под воды. ставки по ипотечным кредитам стартуют от 15,99%
У меня были бы другие вопросы - условия досрочного погашения, порядок изменения ставки кредитования, как снимать хату с залога после погашения кредита (самостоятельно переться на Воздухофлотский 76Г или это вместо меня сделает работник банка). Если мне не будет хватать 30-35т баксов - я всеръёз задумаюсь над возможностью взять кредит под 16% годовых (тем более если бы у меня была зарплата в баксах или по курсу). По моим предварительным прикидкам это выйдет примерно в 12т грн ежемесячно. Ст оит ли это того, чтобы платить за свою хату, а не снимать? Да, ст оит ящетаю.
Ну что вы такое советуете? Если все будут брать ипотеку и покупать - кто-же будет арендовать? P.S. 16% годовых - неподъемная ставка для ипотеки. Отказать.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1