Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 31323133313431353136 ... 12406>
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 10:37

Унуноктий написав:
  Вкладчик1234 написав:
  Унуноктий написав:Брент упал на 10% значит через две недели бензин и соляра подешевеет, а через 9 месяцев газ... а это некислая статья импорта....

А гривна будет стоять на месте? :)

я надеюсь что до лета будет стоять..... на осень подорожает.... мне хорошо как раз ремонты в Оранж сити и Медовом делать)

Я прогнозирую до лета повышение курса, так как Маркарову отстранили (привет пирамиде ОВГЗ :D ) а новый премьер скорее всего будет топить за отечественную промышленность (Ахметова). Ну и импотека по 10 процентов - это полная лажа, мертворожденный продукт. Разве что за компенсацию этого продукта избранным не будут платить пересични из бюджета.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 10:52

quote="4891637:BIGor"
  Унуноктий написав:
  Вкладчик1234 написав:
  Унуноктий написав:Брент упал на 10% значит через две недели бензин и соляра подешевеет, а через 9 месяцев газ... а это некислая статья импорта....

я надеюсь что до лета будет стоять..... на осень подорожает.... мне хорошо как раз ремонты в Оранж сити и Медовом делать)

Я прогнозирую до лета повышение курса, так как Маркарову отстранили (привет пирамиде ОВГЗ :D ) а новый премьер скорее всего будет топить за отечественную промышленность (Ахметова). Ну и импотека по 10 процентов - это полная лажа, мертворожденный продукт. Разве что за компенсацию этого продукта избранным не будут платить пересични из бюджета

######

Дід Яша чітко сказав, що це не піріміда, бо піраміда коли довгі та дешеві запозичення заміняють на коротші та дорожчі.
При Марковій - навпаки. Так що не тре нести маячню
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 10:54

Унуноктий написав:До августа сколько нибудь заметного влияния кризиса на украину не будет, наоборот всё активизируется за счёт внутреннего строительства и удешевления бензина. Частные дома в пригороде пойдут в цене.

З чого вони підуть? Через пальне? Ну от палимо з жінкою двома автами аж на 5 тис (разом) солярки в місяць (живемо за містом). Почнемо палити 4, наприклад. Штука в місяць такі визначальні гроші, чи купляти хату чи ні?)))
Вчора був на зборах кооперативу (тягнемо світло на масив). Прийшло люду чоловік 20+, всі збираються починати будову. Хтось почав минулого року. Про те, що розкупили на моїй вулиці ділянки вже писав. Там було ще цікаве місце на горбочку, через пару вулиць, сосни, панорама на масив. Ну, думаю, куплю, бо коли поставлять ТП то 100 проц подорожчає. Ага))) Щаз)
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:10

BIGor написав:
  Frant написав:
  BIGor написав:Форма не ухудшилась, а поменялась. Многие производственные гиганты закрылись (ЗАЗ произвел в 2008 году около 250 тыс. автомобилей), ЛАЗ. Кто-то остался на плаву, но банкроты Краз, Богдан, Росава итд.
Но теперь у страны есть гастарбайтеры и IT-шники. Страна начала специализироваться на том, что у нее лучше выходит.

Мантру про олію, чавун і ІТшників, які врятують державу, ми вже чули 5 років назад.
Можна констатувати, що бидло-їліта абсолютно нездатна запустити виробництво ширпотребу. Наявність клоуна на найвищій посаді - теж погана ознака. Ми ж не в цирку і не знімаємо кіно.

Так они и не спасут государство. Деньги от олии - осядут на Кипре. Деньги от металла - тоже Кипр. Деньги от IT-шников осядут в Киеве и Львове. Поэтому будут жить хорошо Кипр, Киев и Львов.

Гроші от ІТ (які в 95% фоп) це максимум ЄСВ на кожного по 1000 грн, це в декілька разів менше за податків з найманого працівника на мінімалці.
Зерно і тд - це офшори + аграрії , а не народ України.
Метал аналогічно.
В країні не розвивається нічого крім сировинного придатку, так що фіаско буде дуже скоро.
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:12

flyman написав:quote="4891637:BIGor"
  Унуноктий"][quote="4891377:Вкладчик1234 написав:

Я прогнозирую до лета повышение курса, так как Маркарову отстранили (привет пирамиде ОВГЗ :D ) а новый премьер скорее всего будет топить за отечественную промышленность (Ахметова). Ну и импотека по 10 процентов - это полная лажа, мертворожденный продукт. Разве что за компенсацию этого продукта избранным не будут платить пересични из бюджета

######

Дід Яша чітко сказав, що це не піріміда, бо піраміда коли довгі та дешеві запозичення заміняють на коротші та дорожчі.
При Марковій - навпаки. Так що не тре нести маячню[/quote]
Кто такой дед Яша? Я лично считаю, что время все расставит на места. Уже скоро увидим результаты деятельности Маркаровой.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:16

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

xio13 написав:
  BIGor написав:
  Frant написав:[quote="4891628:BIGor"]
Форма не ухудшилась, а поменялась. Многие производственные гиганты закрылись (ЗАЗ произвел в 2008 году около 250 тыс. автомобилей), ЛАЗ. Кто-то остался на плаву, но банкроты Краз, Богдан, Росава итд.
Но теперь у страны есть гастарбайтеры и IT-шники. Страна начала специализироваться на том, что у нее лучше выходит.

Мантру про олію, чавун і ІТшників, які врятують державу, ми вже чули 5 років назад.
Можна констатувати, що бидло-їліта абсолютно нездатна запустити виробництво ширпотребу. Наявність клоуна на найвищій посаді - теж погана ознака. Ми ж не в цирку і не знімаємо кіно.

Так они и не спасут государство. Деньги от олии - осядут на Кипре. Деньги от металла - тоже Кипр. Деньги от IT-шников осядут в Киеве и Львове. Поэтому будут жить хорошо Кипр, Киев и Львов.

Гроші от ІТ (які в 95% фоп) це максимум ЄСВ на кожного по 1000 грн, це в декілька разів менше за податків з найманого працівника на мінімалці.
Метал аналогічно.
В країні не розвивається нічого крім сировинного придатку, так що фіаско буде дуже скоро.[/quote] 1000 грн есв + 5% от всех денег что зашли

Отправлено с моего Mi A3 через Tapatalk
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:19

xio13 написав:Гроші от ІТ (які в 95% фоп) це максимум ЄСВ на кожного по 1000 грн, це в декілька разів менше за податків з найманого працівника на мінімалці.
Метал аналогічно.
В країні не розвивається нічого крім сировинного придатку, так що фіаско буде дуже скоро.

Ну дивіться, візьмемо середньго київського IT-шника (Фоп, 3я група) із зп 3куе і середнього офісного планктона із зп 15 тис на мінімалці.
IT-шник (75тис грн) - есв 1000 грн, 5% - 3750 грн, ПДВ -15000 грн. Всього: 19750 грн.
офісний планктон (15тис грн) - податки з мінімалки - 1200 грн, ПДВ - 3000 грн. Всього: 4200 грн.
Ну і ще є такий фактор як мільтиплікатор.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:32

sesk написав:
  vladimir07 написав:
Предлагаю альтернативу Патриотике, гостинка на окраине за 40куе / 31 м2, под воплощение самых смелых дизайнерских мыслей. :mrgreen:

https://www.olx.ua/obyavlenie/1k-kvarti ... HhXbL.html

Наверное что-то сильно забористое появилось на рынке для курения...

Я говорю, что на однушки щас такие цены. И эта не возле метро и в плохом состоянии.

Вы вероятно не поняли смысл поста. В предложении после ссылки все сказано.
Для понимания : в начале февраля в той локации 1-к хрущ 31 м2 в чуточку лучшем состоянии без дыр в напольном покрытии продавался за 29 куе, и хозяин снял с продажи, т.к. категорически не хотел дешевле отдавать.

В объявлении по ссылке общажка с окнами-амбразурами и одним парадным на весь дом. В цене минимум 10куе лишние и это вариант что называется на дурака.
Востаннє редагувалось vladimir07 в Нед 08 бер, 2020 11:53, всього редагувалось 1 раз.
vladimir07

Подякував: 60 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 11:52

rjkz написав:Отличается тем, что как и в раннем 2008, мировые рынки уже начали падать, а в Украине все росло.
Как показало время, до Украины кризис докатывается с полугодовым лагом.
Думать-же что Украину обойдет очередной мировой кризис - неразумно.

Вы считаете, что мировой кризис а-ля 2008 уже начался и шагает по планете, а осенью этого года у нас будет ситуация аналогичная осени 2008, т.е. начнется девальвация, сокращения персонала в компаниях и т.д. ?
vladimir07

Подякував: 60 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 бер, 2020 12:03

xio13 написав:
Метал аналогічно.

Зразу видно крутого спеца по податкам та гуру-фінансиста.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 31323133313431353136 ... 12406>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему