|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:04
Pupsik написав: Вкладчик1234 написав:Будет и курс минимум па30, и котлы, и т.д.
як на мене, ваша іронія не зовсім здорова, як для громадянина цієї держави...
Я думаю, что реванш не пройдёт, и всё будет хорошо
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:09
Чернвіці 26,5-27.30
-
витя
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:10
Игорь Алексеевич написав: dima_beleb написав: Игорь Алексеевич написав:ещё пару дней назад было не комфортно привыкнуть к курсу 27. сегодня уже всё ОК.  главное, что ценники в магазинах и на заправках не поменяли. 
так выходные же.с понедельника начнут менять. 
менять на 30 ??  тогда ценники 100 пудов поменяют. пока у всех стоят цены из расчёта 27
поменяют 100 пудов. дай только повод. и без разницы какой сейчас курс.
-
dima_beleb
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:12
Alex2006 написав: Игорь Алексеевич написав:ещё пару дней назад было не комфортно привыкнуть к курсу 27. сегодня уже всё ОК.  главное, что ценники в магазинах и на заправках не поменяли. 
ОК не ОК, но, в принципе, верю, что нашлись олени, которые считают, что за год курс вырастет выше, чем 27*1.1 = 29.7, и их "инвестиции" будут выгодными)) Так что, новый пик стрижки этого загона можно смело обновить до 27  Красота, развязка уже близко 
Я вот сейчас не совсем понял. (о 29 и т.д.) Поясните, плиз. Вы хотите сказать, что «стрижка оленей» на 27 означает отскок (хотя нет, слово не правильное) возврат курса к 25 ? Ваш прогноз, будьте любезны. Заранее благодарен
-
Amat
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 678 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:33
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:33
Харьков 26.90 - 27.20
-
Patrick
-
-
- Подякував: 4166 раз.
- Подякували: 1712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:41
rollo написав:
А сколько вы лично перевезли "контрабанды" хоть вагоном, контейнером или передавали бусиками на границе? В нищей и феодальной стране никто не хочет слушать Саакашвили и уменьшать в разы таможенные тарифы. Все умники хотят "перекрыть" "контрабанду" и получить дополнительно в бюджет денег. А также поддержать "отечественных производителей" типа косюка и васадзе и экспортеров типа ахметова. Украина нищая и феодальная страна. Тут не работают методы для развитых стран.[/quote] Шановний, я працюю в компанії з річним оборотом в кілька сот млн грн з імпортом і експортом. І ми працюємо ПОВНІСТЮ ОФІЦІЙНО, чим і горджуся, але Львів мале село, люди різним займаються, кордон поруч. Знаю багато... Про зменшення контрабанди говорив з огляду на закриття пунктів пропуску і обмеження переміщення. Це буде мати певний вплив на готівковий курс. Ні про які податки, а тим більше феодалізм чи популіста-маріонетау я не писав. Хочете дискутувати - тоді предметно, уважно читайте, що коментуєте. Якщо мета розвести політичний срач - вертайтесь в мордокнигу. І в сад... Ffeeze, ну досить тут з тим вірусом, ну є ж окрема тема. Ну що хотіти від інших, якщо до Вас не доходить.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7407 раз.
- Подякували: 6732 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
17
1
21
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:51
витя написав:Чернвіці 26,5-27.30
Киев 26,85 // 26,95 проседаем...
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 755 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:53
orest Сейчас ситуация с коронавирусом оказывает решающее влияние на валютные рынки и экономику всего мира, все остальные показатели и темы имеют на сегодня глубоко вторичное влияние. Кто угадает как будет развиваться ситуация дальше будет с козырями, все графики, плечи и прочие теоретические вещи сейчас также малозначимы, даже тема коррупции с контрабандой и их влияние на валютный рынок, сейчас мало актуальны. Всё, имхо 
Востаннє редагувалось freeze в Нед 15 бер, 2020 14:56, всього редагувалось 1 раз.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 15 бер, 2020 14:56
Igneus написав: TylerTruman_ написав:декількамісячне було у нас формування фігури, а ціль паттернів міряється від точки пробою оного, шия пГіПа була в р-ні 25,1 ... і в даному випадку річ про бід на МБ, а якими оферами на той момент будуть тарити оленів на розтягнутому спредові комерційні банки та будки - це вже інше питання ... ... в бензоколонки із її рубліком, як бачите, все значно "веселіше", думаю, також весело повинно ще бути білорусам ... Orest, я не робив Вам зауважень щодо контрабанди і, взагалі, ніколи навіть з інших питань. Я не фахівець ТА, але звернув увагу, що деякі його фахівці малюють лінію шиї на 24. При цьому декілька місяців у нас було саме близько 24 на МБ, а 25 лише в окремих випадках (пробої без закріплення). TylerTruman, навіть якщо лінія шиї 25,1, то ціль на МБ навіть в цьому році у нас вже зазначають набагато більшу, ніж -7,5%. Однак ТАМ резерви більше 500 млрд. без МВФ, а ТУТ 26 млрд. з МВФ. Оскільки ми живемо ТУТ, то яка для НАС різниця в цілях ТАМ, якщо ТУТ протягом 2020 року треба сплатити лише боргів ще на 11,6 млрд.дол.?
то ви не розібралися де шия у пГіПа, після лютневого відскоку від 25, рівень 24 розглядувався, як підтримка, а також для формування симетричного правого плеча, а то що воно вийшло не повністю симетричним лівому, то не суть, *** можете процитувати обгрунтування прогнозу аналітика, який зазначає більшу ціль? я, наприклад, з точки зору ТА не можу просто стверджувати, що 27 на МБ - це наше все, т.я. ГіП - це розворотна фігура, поки актуально із якого рівня підемо у відкат? це може бути 26,5, а рівень 27 взятий уже на наступному пускові ракети, ... якщо з ведмежої точки зору, то про вище 28+ в цьому році поки не бачу сенсу говорити, далі будемо подивитися, курчат по осені рахують, ... про ЗВР, можливо, згідно вашої логіки 500-25=475 млрд,  тобто їхня цифра робить великі очі, але в моєму розумінні різниця не така, якщо грубо прикинути, то якби у нас були 50 млрд, то мали б схожі ситуації, ... потрібно враховувати який розмір економік, кількість населення, соціальні видатки і т.п., тобто, там де їм потрібно буде спалити 100 млрд. ЗВР, для нас грубий орієнтир до 10 млрд., ... і, так, у них немає МВФ, а в нагрузку є санкції, а у нас є західні партнери, які можуть не дати, щоб спали штани, ... а стосовно - "тут" і "там", я написав про валюти і топік називається "Валютный рынок в контексте ДС", а не просто, що робиться у світі і як страшно жити, ... я абсолютний профан у фундаментальному аналізі, але в даному випадку на відміну від деяких форумчан із ірраціональними ідеями про привязаність грн. до рубля, розглядую просто ризики від наших сусідів, т.я. вони за рахунок глибшої девальвації отримають конкурентні переваги, наприклад, білоруська молочка може міцніше прописатися на прилавках наших магазинів, або расєяни отримають ще вигіднішу ситуацію на аналогіних нашим позиціях експорту ... ПС якщо десь з точки зору ФА написав дурниці, прошу Ореста та іншик кваліфікованих фундаменталістів мене поправити
Востаннє редагувалось TylerTruman_ в Нед 15 бер, 2020 15:03, всього редагувалось 6 разів.
-
TylerTruman_
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
|