|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:00
Блин, не успел засечь пик загона, по какому курсу были реальные пиковые впаривания? По 29 кого-то успели постричь?
-
Alex2006
-
-
- Заблокований
- Подякував: 197 раз.
- Подякували: 851 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:01
Delta7 написав:s0v7a Ну да, и потом до этих 10% будет идти год или два. Лучшая стратегия 10/10... Сейчас еще не все так плохо, чтобы поднимать учетку.
Вітаю, Delta7!
А Ви не порахуєте для нас в відсотковому значенні величину зменьшення ставки ФРС за останній місяц в цілому?
Як на мене буде більше ніж я пропаную підняти! І нічого...
Якщо для Вас нічого поганого в навісі 148,467 млрд. грн ліквідності, то Ви не далекоглядна людина!
"Ну да, и потом до этих 10% будет идти год или два." Ви мабуть с тих керівників, яким треба зібратися раз в пів року та колективно, щоб не за що не відповідати, цілих 2 роки ставку знижувати?
Вибачте, якщо буде на часі зниження, можуть також понезаплановано зібратись!
ВО
PS Вибачте, якщо чимось зачепив. Мяу...
Хай щастить!
Востаннє редагувалось s0v7a в Вів 17 бер, 2020 17:05, всього редагувалось 1 раз.
-
s0v7a
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
12
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:06
stm написав: Moneta написав:somilitark не сгущайте краски, все таки есть надежда, что трактора, камазы и литак таки привезут usd.
До этого МАУ Бени был монополистом по инкассации налички в $ из-за поребрика. Пора диверсифицировать, иначе Беня победит 
Поздно, потяги отменили. С проводником не передашь.
-
Skypups
-
-
- Подякував: 55 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:07
холява написав: goldfinger написав: promyshlennik написав:Скажу неоспоримый факт. Зеленский надеялся получить 5 млрд долларов от МВФ - пытался делать весомые для этого телодвижения. Денег значит в госбюджете сто процентов нет - катастрофически. МВФ не дал - это правильно, я бы тоже не дал - проели бы за пару месяцев, с такими - то управленцами (неважно какими, что при Зеленском, что при Порошенко) и потом опять бы через 2-3 месяца кричали бы что денег нет. Я думаю, что даже по тысяче гривен добавки к пенсии - это тоже планировалось сделать из денег МВФ, но рано объявили (себя в тупик поставили). Девальвации быть...
Таки я за народный референдум.Считать всю элиту нынешней республики Украина враждебной и профнепригодной, подлежащей люстрации на 10 лет(резон-пусть валят),провести внеочередные выборы и натурально давать запрос в США и ЕС на судей, экономистов,министров,советников правительства.Спрос на переводчиков вырастет,но это не проблема.По сути нам нужна временная переходная администрация,как в Германии после 1945 года.Раз сами не можем нормально жить,надо учиться у тех,кто может.Прибалты,вон, брали какого-то канадского профессора,в срочном порядке давали гражданство и в Президенты, агент он ЦРУ или нет,неважно,главное уйти из печальной парадигмы,а то кратным девалам конца и края не будет.Олигархи перестанут делать погоду,поскольку все они на Западе по уши в деньгах,как опционы:)Просто уважаемый крупный бизнес.Учиться нам надо.
Какой смысл Вашего поста ? Мы же уже все проходили . Пришли работники эстрады , ну уж ниже некуда -все равно воруют ! Все равно повышают цены на энергоносители , квартплату . Мне вот Эвард нравится , он пишет , что я мол , говорил ...и приводит свои предсказания . Я попробую еще раз. Я же говорил, что надо модель государства менять . Неучи и тупицы заполнили всю нашу власть и жизнь. Но они талантливы ! И знаете кто их выбрал ? Такие же тупицы . 63 %. Прямо день сурка .
Умные даже на выборы не ходят. Да и выбор то весь в том, что рано или поздно тебя здесь оставят бомжом, для этого был и есть весь спектр шоу-бизнеса в правительствах и трудятся они не покладая рук уже 30-ку или второй - обдуманный, взвешенный выезд в страну с комфортным для тебя проживанием.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:12
Skypups написав: stm написав: Moneta написав:somilitark не сгущайте краски, все таки есть надежда, что трактора, камазы и литак таки привезут usd.
До этого МАУ Бени был монополистом по инкассации налички в $ из-за поребрика. Пора диверсифицировать, иначе Беня победит 
Поздно, потяги отменили. С проводником не передашь.
Вы не путайте простой люд с международными банковскими делами  сейчас самое время для диверсификации компаний выполняющих полеты с баулами наличности. Задержки будут, но ослабить немного Беню бы не помешало )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:12
Delta7 написав:Зарисовка тех, кто скупается на пиках...
Тех, кто продается на локальных пиках со спредом 2 грн - тоже 
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:13
V2 написав:Я хочу коротко сказати про економіку. Ми ще не зрозуміли, що ми опинилися в абсолютно іншій реальності. Світова економіка переживає гігантські трансформації в ці місяці. Ми до них - не готові. Найгірше, що це досі не розуміє керівництво держави. Коронавірус зачепить 50-80 % населення. Більшість з них короткостроково втратить працездатність через хворобу. Будуть смерті. Карантин, вимушені відпустки завдадуть суттєвого удару по й так слабкій економіці, яку знищили за останній квартал 2019 року. Якби у Зеленського був план чи програма всередині 2019 року - зараз би можна було би її викинути на смітник і треба було би писати заново. Але не було тоді - немає й зараз. «Я не вмію мислити, стратегічно. Я мислю тактично», - сказав гордо Зеленський в Мюнхені. Мушу його розчарувати: якщо зі стратегією - нуль, то з тактикою - ще гірше. Наша економіка - експортоорієнтована. Оскільки зовнішні ринки закриваються, це відчує кожен. Заробітчани повертаються додому і, відповідно, переказів від них вже годі чекати. А про робочі місця для них в Україні влада не подбала - економіку зелені, знову нагадаю, вбили ще в 2019. В першу чергу - невідкладної допомоги потребує сфера охорони здоров’я, промисловість, експортні підприємства, авіація і туризм. Ще би на освіту гроші передбачити, щоб дурні до влади не потрапляли. І Армію не забути. Якщо ми сьогодні не допоможемо малому і середньому бізнесу - завтра в фонд зайнятості постукають сотні тисяч безробітних. Бо карантин, давайте говорити правду, не до 3 квітня. Якщо пощастить - то пік спаде влітку і економіка з осені почне кволо відроджуватися. І допомагати треба не ефемерними непрацюючими кредитам «5-7-9», а податковими канікулами на 3-6 місяців, щоб у бізнесу був стимул не банкрутувати, а вижити. Гривня має мати прогнозований курс, а не дикі стрибки в одну чи іншу сторону і уряд запевняє, що це все нормально. У Президента, Уряду, парламенту має бути чіткий план дій. І цей план треба нарешті навчитися виконувати, а не просто обіцяти. Зелені наче розуміють важливість кредиту МВФ, але одночасно своєю безпорадністю, навіть без інструкцій Москви, продовжують штовхати Україну в прірву. Зустріч Зеленського з олігархами і великим бізнесом - просто епічна. Я думаю, не один з них в шоці. «Вовина» тисяча - не допоможе і не стане «Юліною», бо так буває лише раз. Президент взагалі розуміє, що в 80% людей немає заощаджень, щоб прожити тижнями без роботи??? Чи він вважає, що люди приколюються і хочуть - їдуть електричкою і метро, а хочуть - на рендж ровері?! Людям треба вижити, вони хочуть знати, що держава їх друг і партнер, а не гопник із сусіднього двору. Парламент може проголосувати все, що завгодно - робити це нікому! Половина уряду - досі вакансії, причому ключових міністерств. Бачення - немає, розуміння - немає, досвіду - немає. Найгірше, навіть бажання вже немає. Як каже Зеленський: «якщо Ви без роботи через кризу і молоді - кохайтеся і народжуйте дітей». А його міністр Ємець підхоплює: «а всі пенсіонери - помруть». Єдине, що тішить, що нарешті наша еліта зрозуміла, що «немає іншої Вкраїни» і коронавірусу все одно, скільки ти «коштуєш», а от за кордон на лікування вже не пустять...
Ніби їх уряди в 14-19 щось зробили для порятунку економіки! Навіть більше! Знищують економіку з 2005 року. Дві фінансові кризи 2006-2010, 2012-2018 років девальвація гривні з 5 до 8, з 8 до 25 за долар.
-
tobias
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 252 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:14
-
proftpd66
-
1
-
- Заблокований
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 240 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 17 бер, 2020 17:15
Alex2006 написав:Блин, не успел засечь пик загона, по какому курсу были реальные пиковые впаривания? По 29 кого-то успели постричь?
Судя по всему тебе не достаточно пол шишки?Погодь маленько скоро посадят на всю шишку.
-
Дед Мороз
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
|