Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 46664667466846694670 ... 11938>

Який курс долара Ви прогнозуєте на 01.08.2025?

Опитування проводиться до П'ят 01 сер, 2025 15:44

Валютний ринок в контексті ДС 6 5 43
40,00-40,50
0
0
40,50-41,00
0
0
41,00-41,50
2%
1
41,50-42,00
40%
17
42,00-42,50
28%
12
42,50-43,00
9%
4
43,00-43,50
2%
1
43,50-44,00
2%
1
44,00-44,50
0
0
44,50-45,00
0
0
45,00-45,50
0
0
45,50-46,00
7%
3
Більше 46,00
9%
4
Всього голосів : 43
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:30

kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання.
Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара.
Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю

это уже ближе к конспирологии;)

какие неувязки я вижу:
- сланцевая нефть - далекая не большая часть экономики США. Опять же войну ведут Саудиты, не Россия.
- одно из последствий короновируса - критические производства начнут выносить из Китая обратно на родину)
- если доллар накроется - вот как раз тогда накроется и международная торговля
- альтернативы доллару нет пока - даже модели. В эпоху глобализации устарела сама модель, что мировую валюту печатает одна страна. НО, повторюсь, пока нигде не встречал разумных предложений, что может быть альтернативой.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:32

Shaman написав:
  kmm3 написав:Щось мені видається, що це все спланована операція по знищенню світового домінування США, проводиться Китаєм і Росією. Китай взявся за розповсюдження вірусу, Росія б'є велику частину економіки США низькими цінами на нафту. Зараз, в умовах надзвичайно низького споживання нафти у світі, особливо ніхто не скористається рекордно низькими цінами на неї. Країни закриваються, домінуючу роль почнуть відігравати місцеві валюти, оскільки міжнародна торгівля обвалюється, скоро може постати проблема простого виживання.
Реакція Трампа була передбачувана - друк доларів. Тепер повинно відбутися різке скорочення імпорту товарів у США із Китаю і гіперінфляція долара неминуча. Тоді й долар втратить статус світової валюти. Сподіваюся, що помиляюсь, оскільки ще не встиг вийти з долара.

какие неувязки я вижу:
- сланцевая нефть - далекая не большая часть экономики США. Опять же войну ведут Саудиты, не Россия.
- одно из последствий короновируса - критические производства начнут выносить из Китая обратно на родину)
- альтернативы доллару нет пока - даже модели. В эпоху глобализации устарела сама модель, что мировую валюту печатает одна страна. НО, повторюсь, пока нигде не встречал разумных предложений, что может быть альтернативой.

Айфон - це критичне?
а Путін всіх обіграв ... імпортозаміщення.

не доларом єдиним, БРІК вж пробувала і ще спробує витіснити долар із міжнародної торгівлі
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:37

flyman написав:
  Shaman написав:

какие неувязки я вижу:

Айфон - це критичне?
а Путін всіх обіграв ... імпортозаміщення.

не доларом єдиним, БРІК вж пробувала і ще спробує витіснити долар із міжнародної торгівлі

пока критичное - фармацевтика

про БРИКС - шутка же? :lol:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:38

Serg-ik написав:если кому интересно, на Алиэксресс товары сейчас оцениваются по 32-33 грн за доллар

Проверил. Пульсооксиметр по 29.
Возможно, зависит от товара и магазина.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:38

Victor37 написав:
  Shaman написав:
  orest написав:Або євро може зникнути зовсім, разом з ЄС...

а Вы никогда не обдумывали вариант, что и дол может исчезнуть?)))
нельзя до бесконечности печатать деньги

Главное, чтобы не исчезла самая древняя валюта по сравнению со всякими там «молодыми» долларами, евро, рублями и т.д. !!! :wink:

Срібна гривна Київської Русі(XI—XIII ст.)

во 1х это копия, а вот настоящая монета с территории Украины, возрастом 2400 лет, и да на знак снизу посмотрите...
Зображення
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:39

edvardd написав:Goldman Sachs предупреждает, что данные указывают на исторический рост требований по страхованию от безработицы, с нынешних 281 000 до 2 250 000 в отчете на следующей неделе...

5млн не меньше
prodigy

Подякував: 3313 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:42

Re: Валютный рынок в контексте ДС

flyman написав:Думаєш, корона макаронникам виїсть мізки і перестануть поцмоктувати євроцицьку?

Італії зараз реально потрібна допомога і її надає Ізраїль, Китай і тд. А Берлін переймається своїм. І має чим, адеж проблеми Дойчебанку чи ВАГу і тд - величезні, крім того, на німецьких виробництвах працює величезна кількість турків-українців-поляків і їх треба якось втримати і тд. А від Німеччини Італія за весь час існування ЄС тільки претензії мала і погрози розвалит банківську систему...
Тут справа не тільки в Італії, є й країни, які справно наповнюють бюджет ЄС, тяжко працюючи. А цей бюджет зараз іде на підтримку німецької економіки, ну максимум ЄЦБ (fактично підрозділ Німецької економіки) викупить акції проблемних підприємств Італії, Fранції, Іспанії, Португалії "підтримуючи" їх. ЄЦБ ще жодного разу не зробив курс евро таким, як треба південній периерії чи Швеції, Fінляндії, Польщі. Я розумію, що це важко, бо країни і потреби різні, але курс євро завжди був там, де найвигідніше бюргерам.
Про fундаментальні, невиправні проблеми покруча ЄС я пишу не вперше. Ця криза, ще й враховуючи проблеми з рашкою і спільним московсько-берлінським наfтогазовим бізнесом, має всі шанси розвалити нюрейх...
oleg 49 а гіпер інfляцію звідки візьмемо? Якщо до червня-липня будемо торгувати тільки продуктами і ліками? А це чутливий асортимент для електорату "слуг" і його будуть тримати в доступності. Негативу і так вистачить від зупинки бізнесу і стану медцини. А експортні-імпортні позиції будуть дешевшати через світові тенденції.
orest
10

Форумчанин року

Подякував: 7412 раз.
Подякували: 6760 раз.

Профіль

7
18
1
22
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:49

Shaman написав:

какие неувязки я вижу:

Цілком розумію, що звучить надто неймовірно, щоб бути правдою. Саудити не гравці в геополітиці, часто можна спрогнозувати чиюсь реакцію. Вірус почався у величезному місті, у якого авіасполучення з цілим світом. Тобто, прогнозовано, що він пошириться на цілий світ. Сланцева нафта справді не найбільша частина економіки США, але вона буде критично важливою у разі збою поставок. Зараз же вона згортається, акції декількох нафтових компаній, вчора дивився, обвалилися на 80-90%. Ще місяць-два і вони закриються, а запустити знову - не такий швидкий процес. Переносити виробництво з Китаю? А хто в Америці буде там працювати? Та й процес на кілька років. Європа вже легко дає собі раду без долара - всі перекази в Євросоюзі здійснюються через Sepa безкоштовно, Swift смокче лапу. По великому рахунку потрібно тільки знайти спосіб розрахунків з Китаєм. До речі, напрацювання у цьому напрямі, впевнений, є. США наклали санкції на Іран, а Європа якраз напрацьовувала механізм, щоб обійти заборону.
Хоча, безсумнівно, всі втратять, якщо відбувається, як описав, сама операція викликає захоплення
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:50

Re: Валютный рынок в контексте ДС

kmm3 написав:Альтернатива долару зараз? Єна і франк, думаю

Юань?
Инвестиция стремная, а в качестве заначки... думаю.
  orest написав:А цей бюджет зараз іде на підтримку німецької економіки, ну максимум ЄЦБ (fактично підрозділ Німецької економіки) викупить акції проблемних підприємств Італії, Fранції, Іспанії, Португалії "підтримуючи" їх.

Думаю, что и тут Китай поможет первым.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6461 раз.
Подякували: 21601 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2020 13:54

orest написав:
  flyman написав:Думаєш, корона макаронникам виїсть мізки і перестануть поцмоктувати євроцицьку?

Італії зараз реально потрібна допомога і її надає Ізраїль, Китай і тд. А Берлін переймається своїм. І має чим, адеж проблеми Дойчебанку чи ВАГу і тд - величезні, крім того, на німецьких виробництвах працює величезна кількість турків-українців-поляків і їх треба якось втримати і тд. А від Німеччини Італія за весь час існування ЄС тільки претензії мала і погрози розвалит банківську систему...
Тут справа не тільки в Італії, є й країни, які справно наповнюють бюджет ЄС, тяжко працюючи. А цей бюджет зараз іде на підтримку німецької економіки, ну максимум ЄЦБ (fактично підрозділ Німецької економіки) викупить акції проблемних підприємств Італії, Fранції, Іспанії, Португалії "підтримуючи" їх. ЄЦБ ще жодного разу не зробив курс евро таким, як треба південній периерії чи Швеції, Fінляндії, Польщі. Я розумію, що це важко, бо країни і потреби різні, але курс євро завжди був там, де найвигідніше бюргерам.
Про fундаментальні, невиправні проблеми покруча ЄС я пишу не вперше. Ця криза, ще й враховуючи проблеми з рашкою і спільним московсько-берлінським наfтогазовим бізнесом, має всі шанси розвалити нюрейх...

ЄС тягне Німеччина та Франція.
ПІГС постійно в кризі, і вони можуть похрюкувати, що "з ЄС їм не допомогають".
Крім того, в самому ЄС ішла мова про країни А і країни Б, але далі розмов не пішло. Нові члени, такі як Польща, Чехія та ряд інших, єсро не ввела і не збрирається.
Країни Скандинавії мають свій союз і свої валюти.
ГБ мала свою валюту, і членство в ЄС в неї було на "особливих умовах". Політ фунта у всій красі спостерігали.
Аналогічно відбувається політ злотого, який побив рекорд девалу, і впав ще більше чим гивня.
Так що ЄС розпадеться, однозначно, ПІГСи побіжать першими, піджавши хвости. ггг, до Рашки..., а ні, вище написали "Китай"
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 бер, 2020 13:56, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 46664667466846694670 ... 11938>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему