- Размер средней заработной платы в США вырос до 23.96 USD/час (3833.6 USD/мес) в феврале 2020. Максимальный размер средней зарплаты составлял 23.96 USD/час, а минимальный - 2.5 USD/час - Данные публикует Ежемесячно Бюро статистики труда.
Якщо комусь цікаво В Україні середня зарплата подвоюється...кожних 7 років, тобто в 2 рази швидше від США
yarick26 написав:Мне вот вывод понравился, скопировал сюда: ""—-///:////// Тепер під наступний аукціон, міркую, що знову будуть запропоновані валютні ОВДП і Банкам потрібно далі скуповувати валюту, тобто починаючи вже завтра. Курс за тиждень відростає до 28.50-29 на МБ, Регулятор звісно витрачатиме ЗВР, а МінФін наступного аукціону отримує цю валюту назад. Мабуть таке домовлення було з банкірами в допомозі Уряду, тільки погодились вкладатись у валютні ОВДП, а не в гривневі, бо є побоювання в подальшому послабленні гривні, як помітили, облігації гривневі МінФін навіть і не пропонує. От такий відбувається собі рух валюти по колу, Регулятор продає на МБ, бо є попит Банків, а потім Банки прилаштовуються в ОВДП і віддають валюту МінФіну, тільки курс від цього зростає, хоча МінФін може її продати на МБ, при потребі в гривні, тільки дорожче, бо відсотки ж теж потрібно віддавати. А ми ламаємо голову, хто ж купує валюту, коли нерезиденти наче не виходять на такий об"єм, тепер все стало зрозуміло.
Т.е. получим такую же точно пирамиду ОВГЗ, как делали "молодые технократы" в прошлом году по гривне, но только теперь это будет пирамида в валюте. И если тогда за счет этой аферы опускали курс бакса и искусственно укрепляли гривну, то теперь будут делать всё зеркально - валить с такой же скоростью гривну. Благо учетную ставку по гривне зажали до 10%, а по баксу можно впаривать ОВГЗ под проценты в несколько раз меньше. В общем очередной пламенный привет членам секты "па 20"!
yarick26 написав:В принципе давно считаю, что анализ поведения нашего валютного рынка занятие специфическое. И какие-то прогнозы возможны на очень короткий промежуток времени... Например что пн - вт боковик, по сути угадал.
Мне вот вывод понравился, скопировал сюда: ""—-///:////// Тепер під наступний аукціон, міркую, що знову будуть запропоновані валютні ОВДП і Банкам потрібно далі скуповувати валюту, тобто починаючи вже завтра. Курс за тиждень відростає до 28.50-29 на МБ, Регулятор звісно витрачатиме ЗВР, а МінФін наступного аукціону отримує цю валюту назад. Мабуть таке домовлення було з банкірами в допомозі Уряду, тільки погодились вкладатись у валютні ОВДП, а не в гривневі, бо є побоювання в подальшому послабленні гривні, як помітили, облігації гривневі МінФін навіть і не пропонує. От такий відбувається собі рух валюти по колу, Регулятор продає на МБ, бо є попит Банків, а потім Банки прилаштовуються в ОВДП і віддають валюту МінФіну, тільки курс від цього зростає, хоча МінФін може її продати на МБ, при потребі в гривні, тільки дорожче, бо відсотки ж теж потрібно віддавати. А ми ламаємо голову, хто ж купує валюту, коли нерезиденти наче не виходять на такий об"єм, тепер все стало зрозуміло.
hamster bear написав: А моє питання ширше нашої української фінансової калюжки. Як зберегти заощадження/інвестиції на горизонті 10-20-30 років? Чи варто взагалі заощаджувати в традиційному розумінні? Що і скільки людині і його родині потрібно для того, аби більш-менш впевнено дивитися в майбутнє?
Сьогодні долар - це відповідь. завтра, можливо, вже ні.
ИМХО, а нет ответа на этот вопрос - у любого способа есть минусы: валюта, недвижимость, золото, проч. первый вводная - максимальная диверсификация еще вариант - при достаточно больших суммах - создавать работающий бизнес, который генерит кеш
Найближчими днями банки зможуть поповнити свої каси готівковими доларами, - повідомили у Національному банку. "Партія банкнот має незабаром надійти до України, після чого Національний банк проведе чергову операцію з обміну готівкової валюти на безготівкову", йдеться у повідомленні НБУ на сторінці у Facebook.
Striker написав:Насколько разумно хранить сейчас доллары в банке? Не на депо, а просто на карте. Для меня доллары - чтобы сохранить накопленное непосильным трудом. Периодически конвертировать в грн на текущие нужды. Проблемы будут только если банк обанкротится, а в остальных случаях не будет проблем вывести гривной? Не хочу держать наличкой, чтобы не бегать по обменникам каждый раз. У кого есть опыт в таких делах, подскажите.
Якщо є можливість катнутися до Польщі, то можна в на конто у валюті в польському банку.
«Вперше за останні декілька тижнів Національному банку не довелося проводити інтервенції з продажу валюти. Міжбанківський ринок балансувався без нашої участі. Котирування знаходилися переважно в діапазоні 27,7-28 грн за долар США», - повідомили в НБУ.
Закрылись 27,99 Интересно.
Стабильность однако. Низы не могут, верхи не хотят. Думаю завтра на этом и порешат
Нізи хотять, але мало хто спроможен.
Сьогодні це зрозумів.
Вийшов на вулицю і ... Опинився в американському фільмі про апокаліпсис.
Світить сонце, 12-та година дня, але таке враження, що 12 година ночі.
Місто виглядає саме так, як воно виглядає вночі, людей зовсім нема, нічого не працює і тільки їздять машини. Працюють тільки маркети, які працюють і вночі. Обмінки працюють тільки ті, які і раніше працювали вночі і всі, як одна, 27,5-28,2.-курс, як бпчите, теж не схожий на день. Питання, хто буде зливати, чи купувати по цим курсам?
Ок, іду далі. Заходжу в Укргазбанк, нікого, згадав фільм "Сталкер", ще раз. Курс купівлі висить 28. Супер!!! Питаюсь, а можна вам долар здати? Відповідь-нема гривні. Питаюсь-вже заради жарту-я прагнув тільки 5 доларів здати, у вас що 140 гривень немає. Тільки, що інкасація пройшла немає-відповіла кассир.
Тобто в голові у мене зразу чомусь пролетіла думка, що курс сьогодняшній дуже надуманий.
Пішов далі. Піду думаю в Приват, до того я там замовляв долар зі своєї дебетової картки валютної, до того я сам на цю картку ті долари і клав для мандрівок. Але після замовлення долара, мені його ніхто не видав,( на хвилинку мій долар я не можу взяти), бо літаки не привезли, але запропонували видати гривнею по курсу 27, 05 на той день, коли в обмінках булр по 28. Зрозуміло, що я не погодився. Тому зайшов сьогодні курс прийому 27,45. Кажу 100 доларів можна забрати з своєї картки, ну мало, а раптом є. Ні,відповідає касір, та хто ж сумнівався. Кажу, тоді можна мені їз гривнею віддати?
Увага!!!
-Гривні зараз немає, відповідає касир.
Тобто ви зараз зрозуміли моє відчуття і мої думки?
Я після цього зрозумів, що курс 28 це бутафорія. 32, 36, 40? Навіть не знаю, але мабуть коли поверну свої ж грощі, то зрозумію по якому курсу банк може мені їх віддати.
Тобто я зараз поавильно розумію, що банки займаються геноцидом населення, коли те сидить без праці, а вони не видають хм іх грощі?
budivelnik написав:Через 20 років - зарплата буде становити 80% від США, а рівень життя...може бути навіть вищим...
Опять призрачные 20 лет затянутых поясов? Даже до текущего момента только 3% вернулось с Польши. Дай то Бог выйти из карантина без возврата начала 90-х. п.с. Продайте шутку в 95 квартал.
1 Хто казав про затягнуті пояси?-Ви ? То й ви собі і затягуйте 2 Що заважає вже сьогодні отримати 22,3 долара в годину роботи? А з урахуванням в рази менших цін-то можете отримавши 10 доларів в годину - жити як сьогодні живе середньостатистичний американець