Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
знакомые жены уехали в сша. был удивлен - прививка от ветрянки дитю обязательно. а я даже не знал, что такая есть. но и де*** антипрививочников в сша хватает, вспышки кори были немалые год два назад.
flyman написав:в темі здачі в оренду деградація і занепад, а ще недавно учотка Первий піднімав на сміх депозит у Приваті (до речі, старе приватодепо дає 16% гривні до податку)
flyman написав:в темі здачі в оренду деградація і занепад, а ще недавно учотка Первий піднімав на сміх депозит у Приваті (до речі, старе приватодепо дає 16% гривні до податку)
Це яке , і коли дата відкриття?
06.12.19 «Стандарт» строковий
я кілька років тому засця взяти синдикативний доларовий на 5 років 10%, рубав би заодно зелень ...
Це яке , і коли дата відкриття?
а якщо врахувати інфляцію і податок? там мабуть мінус
Орієнтовна ціна трикімнатної квартири в Копенгагені і його околицях – 1100-1300 євро на місяць, двокімнатної – 500-700 євро, однокімнатна обійдеться приблизно в 450-500 євро
Gastarbaiter написав:Продолжаем рубрику "Ракетчикам на заметку"
Орієнтовна ціна трикімнатної квартири в Копенгагені і його околицях – 1100-1300 євро на місяць, двокімнатної – 500-700 євро, однокімнатна обійдеться приблизно в 450-500 євро
Несмотря на взрыв безработицы и коронавирусный ад в США, американский фондовый рынок уверенно рос всю неделю, и сейчас дорос до сверхвысоких уровней 2018. Кто-то скажет, что Кризис преодолен. Я скажу, что это носиться по двору курица с отрубленной головой https://t.co/wzncdEtjI2
Gastarbaiter написав:Продолжаем рубрику "Ракетчикам на заметку"
Короткострокова оренда становить мінімум три місяці, але можна знайти житло і подобово. Подобова квартира в центрі міста обійдеться приблизно в 400 євро на добу, на околиці – в 150-250 євро