Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 38593860386138623863 ... 12412>
Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:10

baraka написав:
  Первый написав:Я не розумію про що мова?
Ви договори бачили? Читали? Там все описано.

Серйозно порушити? Так там прямо пишуть зобов’язаний укласти угоду з жеком протягом такого то часу. Порушив далі право забудовника вживати чи не вживати дій.
Повернення коштів також цікаво пишуть. Наприклад протягом 6 місяців після реалізації квартири:-)

Ще раз. ЧИТАЙТЕ ДОГОВІР ЯКИЙ ПІДПИСАЛИ!!!!

Людина погодилася на такі умови. У чому проблема.

возможно вы путаете с нежеланием с получать ПС со стороны покупателя.

повторю кейс:

куплена квартира от застройщика. Да, в инвест договоре есть "хотелка" застройщика заключить договор с жеком до подписания основного договора купли-продажи. Никаких штрафных санкций за несоблюдение этой хотелки нет.

Договор с жеком не заключён, но заключён основной договор купли-продажи с застройщиком (в кототором указано что претензий стороны друг к другу не имеют).

Прошу указать закон, в соотвествии с которым жек имеет законное право претендовать на оплату своих услуг.

це фантастика і нереальний кейс. давайте скрін.

Ситуацій масса. читайте закон про житлово-комунальні послуги.

там є порядок укладання договорів на житлово-комунальні послуги, комунальні послуги.
тим більше він новий. там чорт ногу зламає хто кому рабінович.

ось простий приклад. Варшавський

6.5.Післяприйняття Квартириза актом передання-прийняття, Покупецьзобов’язаний протягом 10 (десяти) робочих днів укласти з експлуатуючою організацією, визначеною Продавцем, договір про участь у витратах на утримання Об’єктата прибудинкової території на умовах експлуатуючої організації. Покупецьзобов’язується відшкодовувати витрати на обслуговування та утриманняКвартири, Об’єкта та прибудинкової території з дати підписання Сторонами акту передання-прийняття Квартири.

7.3.У разі, якщо Покупець ухиляється від прийняття Квартириза актом передання-прийняття протягом45 (сорока п’яти)календарних дніввід дня належного повідомлення Продавцем про час та місце такого підписання, Продавець має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку шляхом направлення рекомендованим листом на адресуПокупця, вказану в цьому Договорі, або вручення під розписку повідомлення про розірвання цього Договору (далі –Повідомлення про розірвання). У цьому разі цей Договір є розірваним і вважається припиненим в повному обсязі без укладеннябудь-яких документів із дня, наступного за днем направлення Повідомлення про розірвання.

7.8.У разі порушення терміну прийняття Об’єктав експлуатацію, зазначеного в цьому Договорі, більше ніж на 6 (шість) місяців, та у разі розірвання (припинення) Сторонами даного Договору з цієї причини, за письмовою вимогою Покупця, Продавець повертає сплачені Покупцем кошти протягом 90 (дев’яноста) календарних днів після отримання такої вимогиПокупця.

7.6.У разі розірвання (припинення) цього Договору з підстав, передбачених п.7.3 цього Договору, Продавецьповертає сплачені Покупцемкошти протягом 120 (ста двадцяти) календарних днів з моменту запланованої дати підписання Сторонами акту передання-прийняття Квартири, що буде зазначена в письмовому повідомленніПродавця, яке буде направлене Покупцю згіднозположеннямицього Договору, за виключенням штрафу у розмірі 5% (п’яти відсотків) від Загальної вартості Майнових прав, що встановленана дату укладення цього Договору.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:18

Первый написав:
  baraka написав:
возможно вы путаете с нежеланием с получать ПС со стороны покупателя.

повторю кейс:

куплена квартира от застройщика. Да, в инвест договоре есть "хотелка" застройщика заключить договор с жеком до подписания основного договора купли-продажи. Никаких штрафных санкций за несоблюдение этой хотелки нет.

Договор с жеком не заключён, но заключён основной договор купли-продажи с застройщиком (в кототором указано что претензий стороны друг к другу не имеют).

Прошу указать закон, в соотвествии с которым жек имеет законное право претендовать на оплату своих услуг.

це фантастика і нереальний кейс. давайте скрін.

Ситуацій масса. читайте закон про житлово-комунальні послуги.

там є порядок укладання договорів на житлово-комунальні послуги, комунальні послуги.
тим більше він новий. там чорт ногу зламає хто кому рабінович.

ось простий приклад. Варшавський

6.5.Післяприйняття Квартириза актом передання-прийняття, Покупецьзобов’язаний протягом 10 (десяти) робочих днів укласти з експлуатуючою організацією, визначеною Продавцем, договір про участь у витратах на утримання Об’єктата прибудинкової території на умовах експлуатуючої організації. Покупецьзобов’язується відшкодовувати витрати на обслуговування та утриманняКвартири, Об’єкта та прибудинкової території з дати підписання Сторонами акту передання-прийняття Квартири.

7.3.У разі, якщо Покупець ухиляється від прийняття Квартириза актом передання-прийняття протягом45 (сорока п’яти)календарних дніввід дня належного повідомлення Продавцем про час та місце такого підписання, Продавець має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку шляхом направлення рекомендованим листом на адресуПокупця, вказану в цьому Договорі, або вручення під розписку повідомлення про розірвання цього Договору (далі –Повідомлення про розірвання). У цьому разі цей Договір є розірваним і вважається припиненим в повному обсязі без укладеннябудь-яких документів із дня, наступного за днем направлення Повідомлення про розірвання.

7.8.У разі порушення терміну прийняття Об’єктав експлуатацію, зазначеного в цьому Договорі, більше ніж на 6 (шість) місяців, та у разі розірвання (припинення) Сторонами даного Договору з цієї причини, за письмовою вимогою Покупця, Продавець повертає сплачені Покупцем кошти протягом 90 (дев’яноста) календарних днів після отримання такої вимогиПокупця.

7.6.У разі розірвання (припинення) цього Договору з підстав, передбачених п.7.3 цього Договору, Продавецьповертає сплачені Покупцемкошти протягом 120 (ста двадцяти) календарних днів з моменту запланованої дати підписання Сторонами акту передання-прийняття Квартири, що буде зазначена в письмовому повідомленніПродавця, яке буде направлене Покупцю згіднозположеннямицього Договору, за виключенням штрафу у розмірі 5% (п’яти відсотків) від Загальної вартості Майнових прав, що встановленана дату укладення цього Договору.

Первый, спс.

какой (какие) пункты этого договора со СГ по Варшавскиому применимы к указанной мной ситуации ?
baraka

Подякував: 918 раз.
Подякували: 881 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:30

baraka

мені здається Ваша ситуація фантастикою. Я таких договорів не бачив, тому прокоментувати не можу.
Забудовники намагаються нівелювати безвідповідальність покупців:-)
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:35

Первый написав:baraka

мені здається Ваша ситуація фантастикою. Я таких договорів не бачив, тому прокоментувати не можу.

извините, а что тут фантастического ? Договор купли-продажи с застройщиком есть а с жеком договора нет. Что тут такого ? Почему такого не может быть ?

Да, застройщик хочет притулить свой карманный жек, но в моём случае пока не притулил.

Теперь ситуация такая, что застройщик продал, а его жек просит оплатить без договора.
Востаннє редагувалось baraka в Сер 13 тра, 2020 15:37, всього редагувалось 1 раз.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:41

Frant написав:Мій покійний дід казав: "Справделивості не було, немає і не буде!". Він власними очима бачив і голод 1933, і війну, і ціну "вєлікой пабеди".

добавлю, что понятие о норме и справедливости в разное время разное.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:47

baraka написав:
  Frant написав:Мій покійний дід казав: "Справделивості не було, немає і не буде!". Він власними очима бачив і голод 1933, і війну, і ціну "вєлікой пабеди".

Не помню в истории человечества такого времени, когда перекладывание расходов на содержание и обслуживание своего имущества на соседей считалось бы справедливым.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:49

baraka написав:
  Первый написав:baraka

извините, а что тут фантастического ? Договор купли-продажи с застройщиком есть а с жеком договора нет. Что тут такого ? Почему такого не может быть ?

Да, застройщик хочет притулить свой карманный жек, но в моём случае пока не притулил.

Теперь ситуация такая, что застройщик продал, а его жек просит оплатить без договора.

тому що забудовник прописує на кшалт:

або інші варіанти.

Ви кажете що нічого такого не має. Я іншого не бачив. Бачив декілька договорів і там завжди у тій чи іншій формі відповідальнсть є. Чи реальна вона то інше питання але є. Конкретний приклад Я навів.
https://varshavsky.com.ua/public/files/ ... nt_100.pdf

оскільки іншого не бачив тому не можу прокоментувати. Я ж серйозна обліківка:-)

Зи. правильні забудовники, аля таряна, не дають доки на квартиру поки не будуть оплачені послуги з управління будинком рік на перед. і це правильно:)

Давайте скрін чи посилання договір.
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 15:57

Первый написав:6.5.Післяприйняття Квартириза актом передання-прийняття, Покупецьзобов’язаний протягом 10 (десяти) робочих днів укласти з експлуатуючою організацією, визначеною Продавцем, договір про участь у витратах на утримання Об’єктата прибудинкової території на умовах експлуатуючої організації. [b]Покупецьзобов’язується відшкодовувати витрати на обслуговування та утриманняКвартири, Об’єкта та прибудинкової території з дати підписання Сторонами акту передання-прийняття Квартири.

короче, всем спс, сам полез на сайт ВР
вот что написано в законе

Розділ III
ОПЛАТА ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

Стаття 9. Порядок оплати житлово-комунальних послуг

1. Споживач здійснює оплату за спожиті житлово-комунальні послуги щомісяця, якщо інший порядок та строки не визначені відповідним договором.

Споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору.
baraka

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 16:22

baraka написав:Споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору.

Цікаво, що на це скаже Мукола
xio13

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 188 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 тра, 2020 16:22

airmax78 написав:
  baraka написав:

Не помню в истории человечества такого времени, когда перекладывание расходов на содержание и обслуживание своего имущества на соседей считалось бы справедливым.

Ну давайте прикинем.
Время феодального строя подходит ? Крестьяне обслуживали чужую землю.

Ну или тот же совок. Женщины за копейки обязаны были обработать колхозный участок земли. Их время этих копеек не стоило, но все ходили и это считалилось справедливым.
Востаннє редагувалось baraka в Сер 13 тра, 2020 16:55, всього редагувалось 1 раз.
baraka

Профіль

#<1 ... 38593860386138623863 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор