Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
роста цен в Киеве на недвижимость нет уже целых 3 месяца. до этого 4 года - устойчивый рост.
Так вот тот график то звездежь? Или картинка ж0пы , то весь рост ситуативный? Счас дороже,чем в 13-м, до войны? А чем в 08-м? Волны вверх-вниз с глобальным трендом вниз - это рост?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 19 тра, 2020 14:36, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:От я поділяю лендлордів(як тут хтось подібне вже писав) на 3 категорії: 1) Лендлорд, який себе обмежував у всьому(одяг/їжа/відпустки/розваги і т. п.) і своєю наполегливою працею і "смикалістю" досягнув 1-2-3 і більше квартир для здачі в оренду - ПОВАЖАЮ!!! 2) Лендлорд, який став таким, завдяки спадщині - ну таке, просто повезло. Але, якщо він починає вихвалятись/повчати інших, який він крутий, а ви всі просто мало працюєте - такого НЕПОВАЖАЮ!!! 3) Лендлорд, який став таким, завдяки тому, що накрав/хабарник і т. п. - КАТЕГОРИЧНО НЕ ПОВАЖАЮ!!! - Чи, навіть, швидше НЕНАВИДЖУ такого!!!
как отличить друг от друга эти 3 категории? меня ни разу арендатор не спросил, за счет каких средств я купил квартиру.
Акционеров Майкрософта тоже будем делить на такие категории?
Долярчик написав:От я поділяю лендлордів(як тут хтось подібне вже писав) на 3 категорії: 1) Лендлорд, який себе обмежував у всьому(одяг/їжа/відпустки/розваги і т. п.) і своєю наполегливою працею і "смикалістю" досягнув 1-2-3 і більше квартир для здачі в оренду - ПОВАЖАЮ!!! 2) Лендлорд, який став таким, завдяки спадщині - ну таке, просто повезло. Але, якщо він починає вихвалятись/повчати інших, який він крутий, а ви всі просто мало працюєте - такого НЕПОВАЖАЮ!!! 3) Лендлорд, який став таким, завдяки тому, що накрав/хабарник і т. п. - КАТЕГОРИЧНО НЕ ПОВАЖАЮ!!! - Чи, навіть, швидше НЕНАВИДЖУ такого!!!
Как это сразу выяснить арендатору к какой категории относится ленлорд?
Puente написав:Ну добре - не хочете Болівію - подивіться на Ірландію . За рахунок чого вона в першій десятці ? Що там такого є ? А міста ? Та по нашим міркам - смт максимум ... Дублін - півмільйона ... Болота ...
ну DELL е... опять же виски которое пьет весь мир...