Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Тут Влад442 якось писав про свою іпотеку під 10% і що та квартира генерує 8%. Тобто, 2% щомісяця доплачує з своєї кишені.
І я б зараз тут пів сторінки списав, доказуючи, як все буде добре і круто, якщо б не почалась стагнація, чи то ще й плавний спад цін на РН. Але, все рівно, іпотека гривнева і як-не-як, а іпотечний бетон таки рятує знецінення гривневих папірців.
П. С. Ще варіант - тільки брати іпотечний котлован(як я хочу брати) який мав би подорожчати, коли введуть в експлуатацію. Але! Але 1,5-2р тупо треба сплачувати іпотеку і тільки тоді вже аж будуть копменсувати більшу частину іпотеки орендарі! Ну, або можна продати по переуступку, але знову ж таки - потрібен ріст цін на РН хоча б на 25-30% на рік!
Долярчик, ти забув про iнфляцiю. З нею, то банк ще доплачуе Владу.
От що робить фiнансова малограмотнicть, так веде до не правильних висновкiв та рiшень.
Так, тоді Влад би був у шоколаді! А, на моменті, каже, що не вигідно йому доплачувати, навіть, тих 2% з своєї кишені! (де він таку дешеву іпотеку знайшов? - і то каже, що не вигідно.)
investorkiev написав:А тут читаю что нужно каждому в кеше держать 40-50куе просто «на черный день», а инвестировать уже из других денег.
а что ты подразумеваешь под "каждому"? это пересичный, что в маршрутках давится по утрам, чтобы попасть на Петровку, потом на работу и заплатить респекту за аренду однухи на Милославской? или это флэтлорд-ынвэстор?
Первый давайте без эмоций, в 2015 форвард давал 26,5% в 2016 23,5% грязными ес-но. Можно я принтскрин выкладывать не буду? до 200 тыс депозиты под гарантией фонда. Доходность инвестиций в недострой нужно сравнивать с депозитами финкомпаний, оба работают без гарантий и ставки у финки другие.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 21 тра, 2020 13:33, всього редагувалось 2 разів.
zРадио написав:Что свидетельствует о весьма недолгосрочной ясной погоде на КРЖН...
не бывает вечноприбыльного актива, ну кроме должности президент рф. Даже нефть может сваливаться в минус.
Тем не менее, если посмотреть на рынок недвижимости развитых стран, он не будет в длинном периоде выглядеть как кардиограмма Там будет четкий тренд на рост!
vitaliian написав:Первый давайте без эмоций, в 2015 форвард давал 26,5% в 2016 23,5% грязными ес-но. Можно я принтскрин выкладывать не буду? не верите на слово тогда сами прикрепляйте скрины.
я дав посилання на статю. форвард 18.5 % на рік. ми ж розуміємо що в 2018, 2019 це інші ставки. Тому про які 25% чистими протягом 2017-2019 років йде мова? зРадіо це місцева ВАТА ВАТНА. не уподобляйтеся.
zРадио написав:Что свидетельствует о весьма недолгосрочной ясной погоде на КРЖН...
не бывает вечноприбыльного актива, ну кроме должности президент рф. Даже нефть может сваливаться в минус.
Тем не менее, если посмотреть на рынок недвижимости развитых стран, он не будет в длинном периоде выглядеть как кардиограмма Там будет четкий тренд на рост!
зРадіо, про ріст пишеш ТИ!!! було по 29. потім легко продавали по 65. а зараз аналогічні по 57. ТИ написав про ставки банках по 25% Я спитав в яких і навів аргументи, що в альфі було 2017 році 16.5 %ГРЯЗНИМИ, а не 25% чистими, тим більше протягом 2017- теперішній час.
Я про ріст не писав нічого. Я в тебе спитав якою вважати ціну 57 куе якщо було по 29?
Востаннє редагувалось Первый в Чет 21 тра, 2020 13:45, всього редагувалось 1 раз.
Долярчик написав:Тут Влад442 якось писав про свою іпотеку під 10% і що та квартира генерує 8%. Тобто, 2% щомісяця доплачує з своєї кишені.
І я б зараз тут пів сторінки списав, доказуючи, як все буде добре і круто, якщо б не почалась стагнація, чи то ще й плавний спад цін на РН. Але, все рівно, іпотека гривнева і як-не-як, а іпотечний бетон таки рятує знецінення гривневих папірців.
П. С. Ще варіант - тільки брати іпотечний котлован(як я хочу брати) який мав би подорожчати, коли введуть в експлуатацію. Але! Але 1,5-2р тупо треба сплачувати іпотеку і тільки тоді вже аж будуть копменсувати більшу частину іпотеки орендарі! Ну, або можна продати по переуступку, але знову ж таки - потрібен ріст цін на РН хоча б на 25-30% на рік!
Долярчик, ти забув про iнфляцiю. З нею, то банк ще доплачуе Владу.
От що робить фiнансова малограмотнicть, так веде до не правильних висновкiв та рiшень.
Так, тоді Влад би був у шоколаді! А, на моменті, каже, що не вигідно йому доплачувати, навіть, тих 2% з своєї кишені! (де він таку дешеву іпотеку знайшов? - і то каже, що не вигідно.)
10% iпотека - 5 iнфляцiя + 8% оренда = 7% доплачуе банк в реальних грошах (не номiнальних)