Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Faceless написав:То, что кто-то не может накопить на крушу, не делает его бездомным.
вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?
А чего тут непонятного. Если она не может заработать санитаркой, то - должна пойти в платную клинику (ее не возьмут, ибо ей 50, старая уже, но кого это интересует), может выучиться на айтишника ( ), ну или хотя бы в таксисты. В любом случае, она должна встать и ПОЙТИ РАБОТАТЬ, а не заниматься какой-то фигней.
вона може поїхати в Польщу, жити в бабушки-дєдушки, доглядаючи за ними, та відкладати руки 400..500 ойро щомісяця, а якщо не полінується ще займатися прибиранням у вільний день, то ще плюс 100 в місяцью.
Якщо поїде в Італію, то матиме від 800 ойро.
Я так і не зрозумів, що Вано хоче сказати? Що життя не справедливе? Чи всі 40 млн мають мати по квартирів в Києві? Але в Трайбеки стояк Круш, знову несправедливість.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 лип, 2020 11:09, всього редагувалось 1 раз.
Santehnik написав:В Украине в целом и тем более Киеве есть возможность зарабатывать без сильных напрягов и каких либо особых связей 1-2 тысячи долларов в месяц,
можно пожалуйста с этого места поподробнее. тут сын как раз на днях на работу выходит. 400 долларов, я ему подскажу, где без напряга 1-2 взять (сейлз не предлагать, не хочет).
Пусть няней идёт -сейчас очень востребовано и платят по 30000
Puente написав:Що за бредятина ... Будь-яка робота повинна оплачуватися як мінімім на рівні необхідного для відтворення подальшого . Що Ви будете робити , якщо раптом всі малооплачувані робітники не вийдуть не роботу взагалі ? Чомусь молодшого медичного персоналу у всіх розвинених країнах катастрофічно не вистачає - хоч у них по нашим міркам дуже непогані зарплати ... Ну і взагалі-то вся медицина - це послуги , причому необов"язкові по суті - просто суспільство вирішило , що лікарі покращують життя . І виділяє гроші на них ... Якщо має ...
Должна, ну и? Кто ее будет оплачивать? Видишь же идею - тебе не хватает, иди работай лучше и больше и тогда у тебя, как и у нас, все будет. А если не можешь, знач ты тупой неудачник. Поэтому все семейники с медсестрами из мухосранска должны пойти в акушеры в 7-ю больницу.
Та ладно - просто у нас ще йде процес розшарування суспільства , а у них це вже пройдений етап ... Хоча насправді є про що подумати ... ---- Яке розшарування суспільства? Ти про що? Там про рівні можливості.
При "рівних можливостях" (поставити в рядок) 100% гарантія, що негр прибіжить першим.
ТИ прослухай добре, що дає молодим людям фору, там про розшарування 0.
как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости шо и требовалось доказать - дежавю прям
Faceless написав:То, что кто-то не может накопить на крушу, не делает его бездомным.
вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?
vitaliian написав:вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?
А чего тут непонятного. Если она не может заработать санитаркой, то - должна пойти в платную клинику (ее не возьмут, ибо ей 50, старая уже, но кого это интересует), может выучиться на айтишника ( ), ну или хотя бы в таксисты. В любом случае, она должна встать и ПОЙТИ РАБОТАТЬ, а не заниматься какой-то фигней.
Що за бредятина ... Будь-яка робота повинна оплачуватися як мінімім на рівні необхідного для відтворення подальшого . Що Ви будете робити , якщо раптом всі малооплачувані робітники не вийдуть не роботу взагалі ? Чомусь молодшого медичного персоналу у всіх розвинених країнах катастрофічно не вистачає - хоч у них по нашим міркам дуже непогані зарплати ... Ну і взагалі-то вся медицина - це послуги , причому необов"язкові по суті - просто суспільство вирішило , що лікарі покращують життя . І виділяє гроші на них ... Якщо має ...
отнять і подєліть!!!
п.с. мало санітарок .. кококо ...а коли їх було багато, в якій країні? а де написано, в Конституції США, що має бути в санітарки велика з.п.?
Santehnik написав:В Украине в целом и тем более Киеве есть возможность зарабатывать без сильных напрягов и каких либо особых связей 1-2 тысячи долларов в месяц,
можно пожалуйста с этого места поподробнее. тут сын как раз на днях на работу выходит. 400 долларов, я ему подскажу, где без напряга 1-2 взять (сейлз не предлагать, не хочет).
Пусть няней идёт -сейчас очень востребовано и платят по 30000
30к не чув, але в Бучі 10К має, і на Київ не дуже так і дивиться (до карантину). Я про домашню, що дітей глядить, поки батьки на роботі.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 лип, 2020 11:22, всього редагувалось 1 раз.
kingkongovets написав:как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости шо и требовалось доказать - дежавю прям
Это кому предложение? Кассирше из атб работать во вторую смену в сильпо? Кладовщику во вторую смену грузчиком? А, ну да. Они же люди все таки. Она может на санитарку выучиться, в италии ж*** мыть, а он на сантехника. А в кассиры и кладовщики из кривого рога набрать... пока и они таксистами на станут, на штуку баксов
kingkongovets написав:как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости шо и требовалось доказать - дежавю прям
Это кому предложение? Кассирше из атб работать во вторую смену в сильпо? Кладовщику во вторую смену грузчиком? А, ну да. Они же люди все таки. Она может на санитарку выучиться, в италии ж*** мыть, а он на сантехника. А в кассиры и кладовщики из кривого рога набрать... пока и они таксистами на станут, на штуку баксов
Вано, що ти пропонуєш? Вернути СРСР? Побудувати другу Швейцарію, але як?