Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 45904591459245934594 ... 12433>
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:07

vano80 написав:
  vitaliian написав:
  Faceless написав:То, что кто-то не может накопить на крушу, не делает его бездомным.
вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?

А чего тут непонятного. Если она не может заработать санитаркой, то - должна пойти в платную клинику (ее не возьмут, ибо ей 50, старая уже, но кого это интересует), может выучиться на айтишника ( :mrgreen: ), ну или хотя бы в таксисты.
В любом случае, она должна встать и ПОЙТИ РАБОТАТЬ, а не заниматься какой-то фигней.

вона може поїхати в Польщу, жити в бабушки-дєдушки, доглядаючи за ними, та відкладати руки 400..500 ойро щомісяця,
а якщо не полінується ще займатися прибиранням у вільний день, то ще плюс 100 в місяцью.

Якщо поїде в Італію, то матиме від 800 ойро.

Я так і не зрозумів, що Вано хоче сказати?
Що життя не справедливе?
Чи всі 40 млн мають мати по квартирів в Києві?
Але в Трайбеки стояк Круш, знову несправедливість.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 лип, 2020 11:09, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:08

adeges написав:
  Santehnik написав:В Украине в целом и тем более Киеве есть возможность зарабатывать без сильных напрягов и каких либо особых связей 1-2 тысячи долларов в месяц,

можно пожалуйста с этого места поподробнее. тут сын как раз на днях на работу выходит. 400 долларов, я ему подскажу, где без напряга 1-2 взять (сейлз не предлагать, не хочет).

Пусть няней идёт -сейчас очень востребовано и платят по 30000
Елена8

Заблокований
Подякував: 109 раз.
Подякували: 155 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:10

Puente написав:Що за бредятина ... Будь-яка робота повинна оплачуватися як мінімім на рівні необхідного для відтворення подальшого . Що Ви будете робити , якщо раптом всі малооплачувані робітники не вийдуть не роботу взагалі ?
Чомусь молодшого медичного персоналу у всіх розвинених країнах катастрофічно не вистачає - хоч у них по нашим міркам дуже непогані зарплати ... Ну і взагалі-то вся медицина - це послуги , причому необов"язкові по суті - просто суспільство вирішило , що лікарі покращують життя . І виділяє гроші на них ... Якщо має ...

Должна, ну и?
Кто ее будет оплачивать? Видишь же идею - тебе не хватает, иди работай лучше и больше и тогда у тебя, как и у нас, все будет.
А если не можешь, знач ты тупой неудачник.
Поэтому все семейники с медсестрами из мухосранска должны пойти в акушеры в 7-ю больницу. :mrgreen:
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:13

quote="5003088:Puente"
-----
  flyman написав:
  Hotab написав:
  Puente написав:Якщо у мене спільне життя з батьками не задалося - то я і дітям допоміг не втрапити в таку ж халепу .

Я добавлю:
если родители не могли или не хотели помогать мне, то я прикладываю максимум усилий, чтобы мои дети стартовали с лучшей позиции.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1669432121

до сльоз

Та ладно - просто у нас ще йде процес розшарування суспільства , а у них це вже пройдений етап ...
Хоча насправді є про що подумати ...
----
Яке розшарування суспільства?
Ти про що?
Там про рівні можливості.

При "рівних можливостях" (поставити в рядок) 100% гарантія, що негр прибіжить першим.

ТИ прослухай добре, що дає молодим людям фору, там про розшарування 0.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:13

как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости :mrgreen:
шо и требовалось доказать - дежавю прям
kingkongovets

Подякував: 1316 раз.
Подякували: 2730 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:15

vitaliian написав:
  Faceless написав:То, что кто-то не может накопить на крушу, не делает его бездомным.
вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?

8000-12000 грн\мес с питанием и проживанием.
leonidseleznev2016

Подякував: 56 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:16

Puente написав:
  vano80 написав:
  vitaliian написав:вы можете ответить на пару простых вопросов без манипуляций? 1. сколько получает санитарка которая присматривает за больными после операции (кормит с ложечки, выносит биологические жидкости)? 2. где она должна жить если например родители живут в селе, мужа нет, зарплаты на аренду квартиры не хватает, шансов собрать на свое жилье меньше нуля? Я не подталкиваю никого к мысли что она обязательно должна бомжевать, просто интересно ваше мнение на какую жизнь заслуживает этот человек в вашей моделе справедливого мира?

А чего тут непонятного. Если она не может заработать санитаркой, то - должна пойти в платную клинику (ее не возьмут, ибо ей 50, старая уже, но кого это интересует), может выучиться на айтишника ( :mrgreen: ), ну или хотя бы в таксисты.
В любом случае, она должна встать и ПОЙТИ РАБОТАТЬ, а не заниматься какой-то фигней.

Що за бредятина ... Будь-яка робота повинна оплачуватися як мінімім на рівні необхідного для відтворення подальшого . Що Ви будете робити , якщо раптом всі малооплачувані робітники не вийдуть не роботу взагалі ?
Чомусь молодшого медичного персоналу у всіх розвинених країнах катастрофічно не вистачає - хоч у них по нашим міркам дуже непогані зарплати ... Ну і взагалі-то вся медицина - це послуги , причому необов"язкові по суті - просто суспільство вирішило , що лікарі покращують життя . І виділяє гроші на них ... Якщо має ...

отнять і подєліть!!!

п.с.
мало санітарок .. кококо ...а коли їх було багато, в якій країні?
а де написано, в Конституції США, що має бути в санітарки велика з.п.?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:18

Елена8 написав:
  adeges написав:
  Santehnik написав:В Украине в целом и тем более Киеве есть возможность зарабатывать без сильных напрягов и каких либо особых связей 1-2 тысячи долларов в месяц,

можно пожалуйста с этого места поподробнее. тут сын как раз на днях на работу выходит. 400 долларов, я ему подскажу, где без напряга 1-2 взять (сейлз не предлагать, не хочет).

Пусть няней идёт -сейчас очень востребовано и платят по 30000

30к не чув, але в Бучі 10К має, і на Київ не дуже так і дивиться (до карантину).
Я про домашню, що дітей глядить, поки батьки на роботі.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 01 лип, 2020 11:22, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:22

kingkongovets написав:как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости :mrgreen:

Это кому предложение? Кассирше из атб работать во вторую смену в сильпо? Кладовщику во вторую смену грузчиком?
А, ну да. Они же люди все таки. Она может на санитарку выучиться, в италии ж*** мыть, а он на сантехника. А в кассиры и кладовщики из кривого рога набрать... пока и они таксистами на станут, на штуку баксов :mrgreen:
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 лип, 2020 11:23

vano80 написав:
  kingkongovets написав:как я и ожидал, предложение "работать больше и лучше" вызвало очередной подрыв пуканов у искателей справедливости :mrgreen:

Это кому предложение? Кассирше из атб работать во вторую смену в сильпо? Кладовщику во вторую смену грузчиком?
А, ну да. Они же люди все таки. Она может на санитарку выучиться, в италии ж*** мыть, а он на сантехника. А в кассиры и кладовщики из кривого рога набрать... пока и они таксистами на станут, на штуку баксов :mrgreen:

Вано, що ти пропонуєш?
Вернути СРСР? Побудувати другу Швейцарію, але як?
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 45904591459245934594 ... 12433>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему