Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик написав:Що вас усіх стримує купити крмерційну нерухомість(для здачі в оренду) в нормальній локації? Оверпрайс, чи ще щось?
Если будет криза мiнет азиров. То через 1-2 года цена может упасть в 2 раза. Так как покупательская способность упадет и просто не будет покупателей долго время , при том не обязательно что в стране будет кризис, просто никто не будет покупать товары .
С чего ты взял, что я пытаюсь что-то продать? У меня все отлично. Покупал дешевле чем Зрадио на Минской. Продавать, пока, не собираюсь. Сделаю ремонт и буду какое-то время жить в обезлюдевшем Киеве.
proftpd66 написав:На сколько я понял , что та застрял в сделке и не можешь продать что-то в центре . Напиши что именно. По чем брал . И напиши что ты плохо сделал , зачем искать причину в писяголове ?
Він просто не може змиритись з тим, що знову хапнув лося! Можливо, навіть, крутіше попереднього лосика-полтосика
Долярчик поделись, лучше, новой инвест идеей. Как разбогатеть? Как начать жить в достатке?
airmax78 написав:Долярчик поделись, лучше, новой инвест идеей. Как разбогатеть? Как начать жить в достатке?
1)в2в йде на нове коло(всім новим знову ВСЕ щотижня платітцццо) 2) комерція під оренду в нормальній локації! І тут би кінконгівець міг би поділитист думками/секретами цього ринку, але ж він банально скаже - "не лізь туди!"(а то вб'є) (хоч, насправді, просто не хоче вирощувати конкурентів)
тут как раз wsj написал статейку про одну из причин роста фонды американской, на которую любят здесь ссылаться как главный индикатор будущего кржн.
Everyone’s a Day Trader Now
в двух словах. сотни тысяч начали баловаться фондой от скуки и для компенсации утраченных доходов в реальном секторе. это драйвит стоки. но day of reckoning is coming