Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2009)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 407408409410411 ... 607>
Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 21:17

tyreinua

смотря что подразумевать под праведными путями ....

ну я надеюсь ради машини, никого грабить и убивать не пришлось...
и все таки, если хвастаетесь такой машиной, то уж похавстайтесь как вам удалось заработать.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 21:19

Як я бачу Ви не тільки в будівництві , Ви і в економіці слабо розбираєтесь
Чи не для таких як Ви я писав що заробітна плата в моїх працівників знаходиться в діапазоні 3000-4000 грн , а ціна житла складається не тільки з заробітної плати але й з матеріалів які використовуються при будівництві . Так що якщо в квадраті 233- зарплата , то ще 466 - матеріали ( тобто те що не відноситься до ВВП яке створюють будівельники ), це ВВП банків , податкової і виробників буд матеріалів , а також утримання державних органів і різних контролюючих служб

budivelnik, не демонстрируйте свое невежество в отношении основополагающих экономических терминов.
ВВП - рыночная стоимость всех конечных товаров и услуг, то есть предназначенных для непосредственного употребления.

Звичайно всіх кінцевих товарів , але мій кінцевий товар житло складається з кінцевого товару цемент , цегла , арматура і так далі які я купив і в ВВП мій вклад це різниця між тими товарами які я купив і тим товаром який я продав . Так от як Ви правильно підмітили , мій вклад в кінцевий товар житло складає 233 долара за квадратний метр , все інше це вклад енергетиків , виробників матеріалів , податківців , банкірів і так далі , тому й не може житло коштувати 350 :D

Вот даже будивельник пояснил стратегю продажи - потому, что вторичка рядом оценивается на 15% дороже. Факт в том, что пока будивельник продает - эта вторичка стоит и ждет.

:oops: :D :D :D
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 21:25

potter написав:tyreinua

смотря что подразумевать под праведными путями ....

ну я надеюсь ради машини, никого грабить и убивать не пришлось...
и все таки, если хвастаетесь такой машиной, то уж похавстайтесь как вам удалось заработать.

купил - продал, купил - продал ... и так много раз...
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 22:03

Marcus_Junius_Brutus написав:
potter написав:раскажите глупым, ездящим на метро, как в этой райской стране заработать на порш каен праведным путем.

В 2001 году купить квартиру за $15000, в 2008 продать ее за $80000. Профит!

не хватит на кайен. Разве что на туарег по-проще.

А вообще забавно слышать про кайен от человека, считающего достаточным для покупки квартиры в Киеве доход в 1500-2000 у.е. "Люди и Кайен - удивительное рядом"
Востаннє редагувалось max1gu в Пон 23 лис, 2009 22:15, всього редагувалось 1 раз.
max1gu

Подякував: 4 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 22:14

budivelnik написав:
Як я бачу Ви не тільки в будівництві , Ви і в економіці слабо розбираєтесь
Чи не для таких як Ви я писав що заробітна плата в моїх працівників знаходиться в діапазоні 3000-4000 грн , а ціна житла складається не тільки з заробітної плати але й з матеріалів які використовуються при будівництві . Так що якщо в квадраті 233- зарплата , то ще 466 - матеріали ( тобто те що не відноситься до ВВП яке створюють будівельники ), це ВВП банків , податкової і виробників буд матеріалів , а також утримання державних органів і різних контролюючих служб

budivelnik, не демонстрируйте свое невежество в отношении основополагающих экономических терминов.
ВВП - рыночная стоимость всех конечных товаров и услуг, то есть предназначенных для непосредственного употребления.

Звичайно всіх кінцевих товарів , але мій кінцевий товар житло складається з кінцевого товару цемент , цегла , арматура і так далі які я купив і в ВВП мій вклад це різниця між тими товарами які я купив і тим товаром який я продав . Так от як Ви правильно підмітили , мій вклад в кінцевий товар житло складає 233 долара за квадратний метр , все інше це вклад енергетиків , виробників матеріалів , податківців , банкірів і так далі , тому й не може житло коштувати 350 :D

Вот даже будивельник пояснил стратегю продажи - потому, что вторичка рядом оценивается на 15% дороже. Факт в том, что пока будивельник продает - эта вторичка стоит и ждет.

:oops: :D :D :D

budivelnik, если Вы путаете добавленную стоимость с ВВП... :shock:
Я даже не знаю о чем с вами можно дальше говорить...
Не позорьтесь.
SSerg

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 22:50

Звичайно всіх кінцевих товарів , але мій кінцевий товар житло складається з кінцевого товару цемент , цегла , арматура і так далі які я купив і в ВВП мій вклад це різниця між тими товарами які я купив і тим товаром який я продав . Так от як Ви правильно підмітили , мій вклад в кінцевий товар житло складає 233 долара за квадратний метр , все інше це вклад енергетиків , виробників матеріалів , податківців , банкірів і так далі , тому й не може житло коштувати 350

budivelnik, если Вы путаете добавленную стоимость с ВВП...
Не позорьтесь.

Бачу думали цілу годину , напевно надіялись , що якщо я вчора сидів до пів-другої ночі , то сьогодні швидко ляжу :?: :D
А як Вам наприклад таке :?:
http://trackls.narod.ru/books/bk3/pan17.html
Аби уникнути подвійного рахунку при обчисленні ВВП, необхідно враховувати у ньому тільки додану вартість, створену кожною фірмою. Додана вартість — це різниця між виторгом фірми та вартістю сировини і матеріалів, які вона придбала в постачальників.

+Ще сюди гляньте де ВВП і Додана вартість це взагалі одне і теж , при чому це офіційна державна статистика :D
http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localfiles/display/imf/arhiv/nr/nr2009_u.htm
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 23:09

max1gu написав:
potter написав:раскажите глупым, ездящим на метро, как в этой райской стране заработать на порш каен праведным путем.

А вообще забавно слышать про кайен от человека, считающего достаточным для покупки квартиры в Киеве доход в 1500-2000 у.е. "Люди и Кайен - удивительное рядом"

опять теоретики атакуют :)
каен самый простой за 75к можно купить
а за 80 не простой туарег а 5литровый :)
apostol

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 23:26

apostol написав:
max1gu написав:

опять теоретики атакуют :)
каен самый простой за 75к можно купить
а за 80 не простой туарег а 5литровый :)

А практики, я так посмотрю, на понты последнюю копейку потратят. Бензина залить денег может уже не хватить. Про Т0 лучше не говорить - практики на него кредит возьмут
К томуже у практиков почему-то плохо с арифметикой. 80-15=65 к.у.е. Т.е. на ваш заветный кайен ещё 10 к.у.е не хватает. Валютный кредит вам в помощь.
Или опять же просираете весь оборотный капитал и превращаетесь в мещанина на каене без средств для ведения бизнеса и заправки машины.

***. Не практики вы, а "первонахи".
max1gu

Подякував: 4 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 23:38

budivelnik написав:

Звичайно всіх кінцевих товарів , але мій кінцевий товар житло складається з кінцевого товару цемент , цегла , арматура і так далі які я купив і в ВВП мій вклад це різниця між тими товарами які я купив і тим товаром який я продав . Так от як Ви правильно підмітили , мій вклад в кінцевий товар житло складає 233 долара за квадратний метр , все інше це вклад енергетиків , виробників матеріалів , податківців , банкірів і так далі , тому й не може житло коштувати 350

budivelnik, если Вы путаете добавленную стоимость с ВВП...
Не позорьтесь.

Бачу думали цілу годину , напевно надіялись , що якщо я вчора сидів до пів-другої ночі , то сьогодні швидко ляжу :?: :D
А як Вам наприклад таке :?:
http://trackls.narod.ru/books/bk3/pan17.html
Аби уникнути подвійного рахунку при обчисленні ВВП, необхідно враховувати у ньому тільки додану вартість, створену кожною фірмою. Додана вартість — це різниця між виторгом фірми та вартістю сировини і матеріалів, які вона придбала в постачальників.

+Ще сюди гляньте де ВВП і Додана вартість це взагалі одне і теж , при чому це офіційна державна статистика :D
http://ukrstat.gov.ua/control/uk/localfiles/display/imf/arhiv/nr/nr2009_u.htm

Будивельнику - респект и уважуха. Его ответы всегда адекватны, грамотны, оперативны и аргументированны. Все четко.Учитесь теоретики.
:lol:
ВИТУС

Повідомлення Додано: Пон 23 лис, 2009 23:56

а чего собственно спорить :)
у меня,например, сегодня есть деньги купить ту недвижку что я хочу (по нынешним ценам). Не покупаю по двум причинам - 1.цены на эту недвигу помаленьку падают (хоть и не так быстро как хотелось-бы) 2.продаж в этой категории нет вообще :) ибо цены достаточно велики и без ипотеки стоят мертвым грузом 3. мне просто спешить некуда, могу обождать еще год-два пока или ипотечников курсом давить ситуация начнет, или забудовников банки давить начнут.
Ну а если ВДРУГ цены не будут дальше сильно падать, ну куплю по такой цене :)

Сейчас продажи идут только благодаря обмену - продал-доложил чуток-купил побольше и то их мало очень. Ну и еще чуток продается всякий неликвид в виде 1к хрущей и гостинок. 3к квартиры площадью 90-100кв.м и выше стоят без движения год, вижу это по объявам которые висят с прошло года и плавно спускают ценники ;)
У кого нервы на пределе или сильно уж прижало чегото там покупают, но особой погоды на РН они не делают. И даже если завтра все продавцы хором поднимут цены и будут поднимать, продаж НЕ будет. Ипотеки то нет, шара кончилась :)
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 407408409410411 ... 607>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор