|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Нед 11 жов, 2020 21:22
холява написав: vovan_prm написав:холява Верно вы все, доктор излагаете.... Сам не кайфую ни от сказанного, ни от сделанного... Устал слегка. Да и жизнь подзагнала. Дважды я пытался сделать Нашу страну лучше. ДВАЖДЫ! и не словом. Але те що маємо є результатом вільного вибору... Такий як він є. Цей вибір. Ми прагнули іншого. Але він такий. Лох - это судьба (с) песня такая... Пока лох внутри нас, так и будем жить.
Владимир Батькович (простите не знаю как Вас по батюшке)! Ну нельзя так вот "опустить крылья ". Потихоньку , хоть на базаре , хоть за рулем , хоть менеджером , хоть где , Вы должны работать ! Быть в круговороте жизни ! Иметь свое мнение ,которое основывается на опыте жизни . И судить и осуждать себя не надо ,Вы прожили жизнь . Простите , только перед последним раскаянием Вы можете судить себя ! А пока Вы здесь и не встретились с Господом , Вы должны РАБОТАТЬ ! Только так Вы можете ощущать себя нужным ! Пусть даже от Вас нужны будут только деньги . ))))
Да так и делаю. Куда их девать-то... разум и опыт... бухчу иногда для порядка. Понимаю в душе что без мозгов жить легче. Усталость она проходит. Вот обрывал вчера виноград и, представляете, нашел (там рядом на грядке) спелую клубнику  в октябре! жене отнес. Несколько минут искренней радости. Так что справляться умею. Но Вам благодарен за понимание. Профессионализм его не денешь никуда. А так-то все мы человеки. И вы в кота стреляли, белку задушившего... Кому в кого камни бросать... Спасибо.
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
4
Додано: Нед 11 жов, 2020 21:35
vovan_prm
ВСЕ у всех Будет Отлично ! Как то приехал я .............(думайте , что придумал )к схимнику . Долго договаривался ,просил о Благословении,собеседовании ..............ОТВЕТИЛ МОЛ ПРИЕЗЖАЙ 2 МИНУТЫ. Беседовали минут 20 . И вот спрашиваю его , а как вот жить в гармонии ,не думать плохо и не предпринимать в ответ действий . Ответил он мне одной фразой " НЕ ДЕЛАЙ ЗЛА" .
Точно всем Спокойной ночи !!!! Извините !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 11 жов, 2020 21:45
Мизантрóп написав:Фискали це податкова? ))
таки да 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 11 жов, 2020 21:47
холява Спасибо
-
vovan_prm
-
1
-
- Подякував: 1012 раз.
- Подякували: 1528 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
4
Додано: Нед 11 жов, 2020 22:35
zРадио написав:А того, кто посмел возразить, назвали "диванным онолитиком"
Ну як би це так і є. З податковою він не судився, а от інших повчає, більше того, почав відразу з хамства, став таврувати терпилою. Точно знаю, що такі екземпляри це слово мені в очі ніколи не скажуть, а от з дивану - мільйон разів будуть намагатися виставити себе от таким, крутим, хайповим та безстрашним. От і навіщо таке робити, можете пояснити чи мені це зробити з психологічної точки зору?  Єдиною моєю помилкою була відповідь на це хамство, воно не вартувало того.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 11 жов, 2020 23:10
Василь-Рівне написав: zРадио написав:А того, кто посмел возразить, назвали "диванным онолитиком"
Ну як би це так і є. З податковою він не судився, а от інших повчає, більше того, почав відразу з хамства, став таврувати терпилою. Точно знаю, що такі екземпляри це слово мені в очі ніколи не скажуть, а от з дивану - мільйон разів будуть намагатися виставити себе от таким, крутим, хайповим та безстрашним. От і навіщо таке робити, можете пояснити чи мені це зробити з психологічної точки зору?  Єдиною моєю помилкою була відповідь на це хамство, воно не вартувало того.
Не знаю, я не увидел там бахвальства. А мотивация отхлестать в суде фискалов мокрыми трусами по нахальной роже всегда достойна уважения. И такая практика реально повсеместная. Я, правда, ни в коей мере не рад, что у вас этого не получилось. Презумпция налоговой вины, культивируемая ГФС - настояшее варварство, которому нужно давать бой даже если проигрышные прецеденты имели место быть
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Пон 12 жов, 2020 03:43
zРадио написав:А мотивация отхлестать в суде фискалов мокрыми трусами по нахальной роже всегда достойна уважения.
Фискалам палец в рот не клади - отгрызут руку. 
Востаннє редагувалось Амвросий в Пон 12 жов, 2020 07:51, всього редагувалось 1 раз.
-
Амвросий
-
-
- Заблокований
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 984 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 жов, 2020 07:36
zРадио написав:А мотивация отхлестать в суде фискалов мокрыми трусами по нахальной роже всегда достойна уважения. И такая практика реально повсеместная.
Дискусія почалося з виклику шановного холява до податкової. Абсолютна більшість форумчан не є власниками-співвласниками підприємств, тому не знають, що виклик в податкову не означає автоматичне вимагання від вас хабаря. На 99,999% це буде прохання, ну наприклад, наперед заплатити податки (принаймні з нами так було). Звичайно, після цього можна, можна з апломбом летіти до суду з ціллю, як Ви виразились, дати їм своїми мокрими від переляку трусами по морді, а можна і не загострювати відносини с фіскалами і заплатити, розуміючи, що просять не лише для показників плану, а коли дійсно в бюджеті .опа, а зарплати лікарям, вчителям, воякам та пенсії своїм же мамам, татам, дідусям, бабусям платити потрібно. Тому я за другий варіант і люба людина яка йде в бізнес мусить розуміти ризики цієї справи і що цей шлях не намазаний суцільно медом
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Пон 12 жов, 2020 09:37
Утренние курсы, доллар (ПОВ, опт): 9-32: Харьков 28.36 - 28.39, большинство курсов покупки - 28.35, продажи - 28.40
9-37: Чернигов 28.28 - 28.42 Сумы 28.25 - 28.40 Полтава 28.28 - 28.40
Всем удачной рабочей недели.
-
Patrick
-
-
- Подякував: 4166 раз.
- Подякували: 1712 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 12 жов, 2020 12:00
Інфляція росте, а проценти по депозитах падають. Моно й далі знижує. "з 16 жовтня ми знизимо процентну ставку за новими депозитами у гривнi."
Якось то все дивно, банки становляться не цікаві, єдиний шлях виходить (якщо не хочеш гратись на валютних гойдалках), це бетон.
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
|