Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Долярчик успел взять "дешевую" ипотеку (под 14,5% ), кто знает? А то, как тут любят говорить, будеттолькодорожать))) Минфин с августа поднял ставку по длинным ОВГЗ уже больше, чем на 1 п.п., но спроса все равно нет... Девальвационные ожидания растут, и банки не будут формировать на свою голову убыточные ипотечные портфели. Зеленский и Шмыгаль, кстати, тоже с сентября замолчали - даже пиариться на этом не хотят...
airmax78 написав:.. Дорожай? Но для дешевея еще не время. Зрадио подарил продавцам полтора года.
Так несерьезно. У Сержа дети скоро достигнут половозрелого возраста, а он все на форуме. Флай что-то знает: если какого-то президента в США выберут, то КРЖН будет то ли быстрее дорожать, то ли быстрее дешеветь, то ли боковик. 33/33/33%
sequence написав:Флай что-то знает: если какого-то президента в США выберут, то КРЖН будет то ли быстрее дорожать, то ли быстрее дешеветь, то ли боковик. 33/33/33%
zРадио написав:Долярчик успел взять "дешевую" ипотеку (под 14,5% ), кто знает?
Ні, так як вибрав 4-й варіант!
А всі варіанти такі: 1) Взяти готову однуху в іпотеку/зробити ремонт/здавати в оренду - далі кайфувати! (але це дорого! )
2) Взяти в іпотеку однуху в недобудованому з доставкою ключів через пів року-рік/зробити ремонт/здавати в оренду - далі кайфувати!
3) Взяти в іпотеку ДВІ малих однухи в недобудованому з доставкою ключів через пів року-рік/зробити ремонт/здавати в оренду - кайфувати, а через ~ 4р.,коли ціни відштовхнуться від дна і трохи(чи дуже) виростуть - продати одну і погасити повністю всю іпотеку - далі кайфувати! (тут теж напряжно, хоч я б і ризикнув, але не хочу ризикувати дітьми і жінкою з з/п в 200дол/міс, яка навіть, іпотечний місячний платіж не перекриє, якщо раптом з моєю роботою/здоров'ям відбудуться зміни)
4)...
А 4-й варіант, який я вибрав, розкажу вже в кінці року!