о тут спец по умам намалювався...
цікаво...
якщо вважаєш себе за розумного, то намалюй прогноз КРЖН на рік, два, 5 і 10.
|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?о тут спец по умам намалювався... цікаво... якщо вважаєш себе за розумного, то намалюй прогноз КРЖН на рік, два, 5 і 10. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Дивні люди зРадіо і ко.
Гілка начебто для висловлення і обміном думками. Я перестав писати про купівлю після того як місяці 2 шпиняли і не вірили, що купив у мордорі перший поверх. Отримав звання прокурора, корупціонера, загонялу в бітон, працівника ОП, кидали, і т.д. Написав що продав варшавський - понапоидумували теорій що пісец і всі в негативному ключі. Реально витратив свій час, сходив в ОП, отримав необхідну для себе інформацію, поділився думками про це - і відразу потік бруду. То скажіть зрадісти, накуя Вам тут щось писати і отримувати в карму негатив? Краще постібатися. І так робить більшість адекватних форумчан:-) Зи. Виклав рейдери трініті - і знову не так. Виклав рендер бізнес центру ковальської - загоняла в бітон. Зм. Чому Вам не подобається і не має радості від того як оновлюється місто Я не розумію. Зи. Ну не має у мене грошей на трьоху в ТТ - але ж ТТ від цього гірше не стає:-) ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Господа бывалые, вопрос, как лучше поступить:
Имеется однуха под Киевом для жизни и 40к$ (распределено по гривнедепо, баксодепо, ОВГЗ грн, ОВГЗ usd, немного крипты и немного золота) Собственно вопрос: возможно ли за это добро купить какого нить 2-комнатного хруща (квартирку под Киевом продавать не планирую) в Киеве для сдачи (возможно в будущем жизни когда деточки будут). Если да, стоит ли уходить из всех текущих методов и входить в этот КРЖН? Плюсы минусы... Сумма 40к$ не статична и ежемесячно подпитывается на 1000-1500$. Возможно подкопить на чет получше? Новостройки не рассматриваю, только вторичка
![]() Неліквід біля метро - можна. Панель, перший чи останній поверх. Або ж готуйтесь вкласти ще мінімум 5 000 - 6 000 дол в ремонт. _________ Вау))) зРадіста заблокували))) Коли вийде - прошу його відповісти - що ж він тут робить, якщо не купляє і не продає житло на КРЖН. Він нагадує мені знайомого професора математики, який ходить в туфлях з "екошкіри"з святошинського ринка, і носить годинник QQ. Він дійсно розумний, але не багатий - не на те його розум заточений. Востаннє редагувалось Frant в Вів 29 гру, 2020 10:57, всього редагувалось 1 раз.
![]() Не будет никакой очереди. Страсть к технике - это нечто врожденное, и схоже к страсти к кодингу/программированию. Криворукие нам не нужны, средняя стоимость станка - свыше 150К евро - навернется по вине криворукого что-то, его в рабство брать? ЗП мы вынуждены платить выше рынка, для привлечения лучших спецов - когда они есть. Тем не менее, 1500-2000 евро на такой работе для Украины очень много.
Зараз переглядають цей форум: Господар Вельзевула і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|