fin написав:Я конечно двумя руками за то, чтобы затариться долларом по 24, но это уже перебор. Не верю. Вот 27-26,5 это однозначно будет.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України скоригувало основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку України на 2020-2022 роки ... : За умов успішного впровадження реформ для покращення бізнес-клімату кардинальні успіхи у боротьбі із корупцією, реформуванні судової системи і захисті прав власності можуть зумовити сплеск інвестиційної активності, у тому числі за рахунок припливу іноземного капіталу.За цим сценарієм прогнозується: зростання реального обсягу ВВП на 4,8% у 2020 році, 5,5% у 2021 році та 6,5% у 2022 році; індекс споживчих цін (грудень до грудня попереднього року) – 105,8% у 2020 році, 105,0% у 2021 році та у 2022 році. Припущення щодо середньорічного обмінного курсу – 24,8 гривень за долар США у 2020 році, 23,9 гривень за долар США у 2021 році, 24,2 гривень за долар США у 2022 році. Ви не довіряєте цілому міністерству? https://www.me.gov.ua/Documents/Detail? ... -2022-Roki
Нет, не доверяю конечно. Ключевое слово- "за умов". Да не будет этих умов в ближайшие 200 лет! Кое-как к лету до 26,5-27 доползем и осенью ракета вверх.
fin написав:Я конечно двумя руками за то, чтобы затариться долларом по 24, но это уже перебор. Не верю. Вот 27-26,5 это однозначно будет.
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України скоригувало основні прогнозні показники економічного і соціального розвитку України на 2020-2022 роки ... : Припущення щодо середньорічного обмінного курсу – 24,8 гривень за долар США у 2020 році, 23,9 гривень за долар США у 2021 році, 24,2 гривень за долар США у 2022 році. https://www.me.gov.ua/Documents/Detail? ... -2022-Roki
Yuri_61 написав:Какой доллар? То что в США происходит, свидетельствует о скором распаде США. А вот Пуйлу, сидящее за высокими кремлёвским стенами, к сожалению ничего не угрожает.
Не знаю, как и быть. И в гривне страшновато и долярах тоже.
ОООО ..... Юра !!!! оставайтесь в гривне. Вот вот это будет самая конвертированная валюта ! На Лондонской бирже все будут пи** за самую красивую двухвостку .
НА носу 26-27 , вы же внимательно прочитали всех прогнозистов , у которых украли прогноз ? Теперь очередь за вашим прогнозом ! Не подведите !