Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 69106911691269136914 ... 12466>
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 18:31

Первый написав:
Sidus написав:Докладываю: забетонировался :)

Коммерция возле метро в спальнике, конечно же вторичка, так как умею считать деньги и ждать обещанного 3 года не был настроен.
А там уже все сразу с арендатором, осталось только договор переподписать, окупаемость 11 лет, мне нормально, выше в 1.5 раза, чем была у меня же по жилой недвижимости.

Перехожу ли я в растишки и загонялы в бетон? нет! мои прогнозы не меняются, тем более решение о покупке я принимал исходя из них.
Норм. Все стандартно - чим голосніше кричиш шо всі помруть на полях Польщі і бітон не потрібен, тим глибше в нього, рідненького, пірнаєш:-)

Золотий стандарт на гілці:-)

Щодо оголошеного прогнозу. Це як оголошення «тихие соседі» - поряд з кладовищем.
У вашому випадку - хочу ще!

Мой прогноз такой: цены будут болтаться +- на одном уровне, проседая на неликвид, немного дорожая на ликвидные обьекты. Но мне цены не сильно интересны, потому что важнее кэшфлоу с обьекта, а не его цена. Я не думаю, что на мой обьект цены просядут, а аренда будет давать кешфлоу, поэтому и купил
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 18:47

Sidus написав:Мой прогноз такой: цены будут болтаться +- на одном уровне, проседая на неликвид, немного дорожая на ликвидные обьекты. Но мне цены не сильно интересны, потому что важнее кэшфлоу с обьекта, а не его цена. Я не думаю, что на мой обьект цены просядут, а аренда будет давать кешфлоу, поэтому и купил

Годный прогноз. У Флаймана и Хомякоида почти 1 в 1. Разница только в том, что вы не предлагаете запасаться досками всем, кто не возле ШРТ/школы в Чабанах.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 18:53

Sidus написав:Мой прогноз такой: цены будут болтаться +- на одном уровне, проседая на неликвид, немного дорожая на ликвидные обьекты.

на протяжении 11 лет окупаемости?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 18:57

Прохожий написав:собаки лают караван идет)

"Кличко заявив при вихід на фінальну стадію будівництва Подільсько-Воскресенського мосту"

"Наприкінці весни буде готовий заїзд на міст з Верхнього Валу.
Роботи тривають і на Лівому березі, де облаштовують насип. Вони були затягнуті через блокування мешканцями Русанівських садів. Зараз ми пішли іншим шляхом – пісок доставляємо баржами, потім – тимчасовими понтонами до місця будівництва"
https://lb.ua/news/2021/03/19/480307_kl ... nalnu.html

не з Верхнього Валу, а з Набережно-Хрещатицької. А до ВВ ще півгодини у заторі треба буде постояти :wink:
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:07

Ромасик написав:
  Прохожий написав:собаки лают караван идет)

"Кличко заявив при вихід на фінальну стадію будівництва Подільсько-Воскресенського мосту"

"Наприкінці весни буде готовий заїзд на міст з Верхнього Валу.
Роботи тривають і на Лівому березі, де облаштовують насип. Вони були затягнуті через блокування мешканцями Русанівських садів. Зараз ми пішли іншим шляхом – пісок доставляємо баржами, потім – тимчасовими понтонами до місця будівництва"
https://lb.ua/news/2021/03/19/480307_kl ... nalnu.html

не з Верхнього Валу, а з Набережно-Хрещатицької. А до ВВ ще півгодини у заторі треба буде постояти :wink:

Віталя просто не мєстний, в деталях ландшафту не розбирається.
Як там Рибальsky?
Тре буде там кавалірку підшукати, ж.д. ШРТ міст же поряд і метро на Трою. Локація агонь.

«Ключове завдання, щоб будівництво не зупинилося. І ми все для цього робимо. Бо, хоч пандемія і внесла свої корективи, ми повинні запустити цього року автомобільний рух Подільсько-Воскресенським мостовим переходом»

І тут ковідло заважає, це ж тре, як не везе Віталю.
А як там Шулявський міст, Більшовик не заважає? Декомунізувати негайно.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:21

flyman Флай, то як релокація на малу батьківщину?
тут кавалірки, там життя над озером у приватному будинку. Чи "варіант Б" ?
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:24

airmax78 написав:
  Sidus написав:Мой прогноз такой: цены будут болтаться +- на одном уровне, проседая на неликвид, немного дорожая на ликвидные обьекты. Но мне цены не сильно интересны, потому что важнее кэшфлоу с обьекта, а не его цена. Я не думаю, что на мой обьект цены просядут, а аренда будет давать кешфлоу, поэтому и купил

Годный прогноз. У Флаймана и Хомякоида почти 1 в 1. Разница только в том, что вы не предлагаете запасаться досками всем, кто не возле ШРТ/школы в Чабанах.

Аірмакс, як пише оператор учотки Первий, я за мир у всьому мирі, щоб всі були багаті, а ціни КРЖН росли, особливо оренда кавалірок. Тоді легко матиму завітних 1куе пасивного доходу, щоб вийти на пенсію по богатству і понауїхати із цього мерзкого Києва на теплі Філіпіни.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:27

Ромасик написав:
  Sidus написав:Мой прогноз такой: цены будут болтаться +- на одном уровне, проседая на неликвид, немного дорожая на ликвидные обьекты.

на протяжении 11 лет окупаемости?

Нет, 11 лет слишком большой срок для такого прогноза, как минимум доллар за 11 лет девальвирует на 30%, поэтому в долгосроке цены все равно будут расти. А прогноз был на ближайшие 1-2 года
Sidus

Подякував: 57 раз.
Подякували: 253 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:27

stas_rst написав:flyman Флай, то як релокація на малу батьківщину?
тут кавалірки, там життя над озером у приватному будинку. Чи "варіант Б" ?

Варіант Ф
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 бер, 2021 19:28

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:І тут ковідло заважає, це ж тре, як не везе Віталю.
А як там Шулявський міст, Більшовик не заважає?
+ начата индустриализация(осваяиваиваиние) Индустриального моста
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 69106911691269136914 ... 12466>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему