detroytred написав:Так що, як бачиш, все як завжди, мені доводиться конкретно і детально спростовувати твої голослівні випади.
Бідний.. То ти тут щоб спростовувати те що вважаєш єралашиками... Шапка наполеона або лаври Ейнштейна - не тиснуть... Чи вважаєш що твій рівень інтелекту перевищує рівень інших і тому ти мусиш померти але спростувати очевидний для усіх єралаш... ти б труси вдягнув- або хрестик зняв Якщо треба моє спростовувати розлогими повідомленнями - то воно не просте-значить ти без трусів і в хрестику
Генерувати нові - особисті випади, вигадки, демагогічно викривлення те, що є, ти, як звично, можеш до нескінченності. Подивись, кожне твоє твердження в цьому повідомленні безпідставне, зі стелі (я ж тільки що, наголосив для чого я тут; на шапки лаври не претендував -- свого нового)) не вигадую, як ти; і т.д.).
Це все лірика, перехід на особистості, коли аргументи в тебе вичерпані: тебе не просто спростували, а дипломатично вказали на дитячі помилки з 6000 та використанням простої арифметики для вирішення складної задачі.
Тому захищай і чекай, що хтось відгукнеться і надасть свої викладки, щоб ти на них зіграв. Але, як бачу, конкурентів в тебе на таке!!! (на просте) рішення складної задачі немає. Дурнів нема.
Будуть нові кумедні єралашики, то зверну свою увагу.
detroytred написав:Будуть нові кумедні єралашики, то зверну свою увагу.
бідняжка..а що ще паразитику робити як не паразитувати... Тільки паразити в основному живуть в задньому проході і харчуються тим що нормальний організм вже пережував...Як я радий за твоє місцезнаходження і стиль харчування....
budivelnik написав:а - не знаю що це таке б - навіть не збираюсь з цим розбиратись Тому в данному питанні - мимо.
Можете ще посперечатися про тривалість імунітету після вакцинації та хвороби. Тільки з посиланнями на першоджерела а не з цифрами з голови.
Розводитити математику 4 класу я не збираюся, вибачайте.
Горе.. Як фахівець то Ви може й хороший... а як аналітик - нікудишній.. 1 Мене радує що імунітет Ви вважаєте тримається більше 6-9 місяців 2 Якщо Ви подивитесь , в мене там фраза на пару сторінок назад.. Я вважаю що імунітет сильний на 100% в перших 6-9 місяців, а потім поступово знижується до нуля на протязі наступних пару років(років 5) 3 Також я вважаю що смертність від ковіда - завищена в 3-10 разів( ви також вважаєте заниженою статистичну кількість захворювань), що в принципі одне і те саме Як бачите вам не вдалось в цих питаннях записати мене у опоненти...
Розбіжність у нас в тому Що я вважаю що для вакцинації 20 млн населення нам потрібно від 2 до 4 років...Ви надієтесь що це відбудеться швидше. Я також надіюсь..але не вірю
detroytred написав:Будуть нові кумедні єралашики, то зверну свою увагу.
бідняжка..а що ще паразитику робити як не паразитувати... Тільки паразити в основному живуть в задньому проході і харчуються тим що нормальний організм вже пережував...Як я радий за твоє місцезнаходження і стиль харчування....
Теж кумедний єралашик на ув'язці з паразитами, які в організмі людини. До речі, визначення паразитування т так й не осилив.
Але головне, зрозумій, такими повідомленнями ти не стільки ображаєш мене (бо формат образи тупий, як...), а більше виставляєш себе ... Бий дно далі. Кумедно-то.
budivelnik написав:Я вважаю що імунітет сильний на 100% в перших 6-9 місяців, а потім поступово знижується до нуля на протязі наступних пару років(років 5)
100% і подальше зниження це знову уявні цифри які Ви приплели до реальних 6-9 місяців не розуміючи що вони значать. Імунітет до ковіду може бути і пожиттєвий, в більшості хвороб так і відбувається. Але тільки до конкретного штаму ковід, новий може його обходити, як це зараз масово відбувається в Бразилії. Тому важливо не допустити появу цих нових штамів, інакше ковід буде повертатися кожного року навесні та восени. Політика дати всім перехворіти якраз і призводить до появи нових штамів, не раз вже про це писав.
Смертність завищена, але вона є і вона вища ніж смертність від грипу, це ми здається вже розбирали.
я на той же стадии, ни какого прогреса. буря в стакане. Наличия вируса и опасность для груп риска (повторяться не буду всезнают кто группы риска) я не отрицал. А вот молодым, то есть этак до 60, и здоровым бояться нечего, то есть и в 60 можно не быть в групе риска.
Такую ссылку находил. Но слова "Европейские ученые заявили" несколько смущают. У ж слишком сильное обобщение. Обычно принято ссылаться на конкретные фамилии и работы, а не на всех "европейских учёных". Там, правда, прочитывается не вся статья, требуется подписка. Возможно, дальше есть какая-то конкретизация, но ни леди, ни Вы её не привели. Что касается групп риска, действительно, риски для людей 60- значительно ниже, но нельзя сказать, что они вообще отсутствуют. Не буду писать об отдаленных последствиях болезни для молодых. Считаю, что доказанных выводов пока нет. Хотя отдельные сообщения уже были, но пока не очень понятно, у кого они наблюдаются. На всякий случай нарываться не стоит.
IgA написав: Тому важливо не допустити появу цих нових штамів, інакше ковід буде повертатися кожного року навесні та восени. Політика дати всім перехворіти якраз і призводить до появи нових штамів, не раз вже про це писав.
Цікаво.. В Україні на цей час гуляє 21 штам ковіду. Більшість з них не несуть загрозу для життя людини. Як Ви уявляєте собі "не дати всім перехворіти"
budivelnik написав:Я вважаю що імунітет сильний на 100% в перших 6-9 місяців, а потім поступово знижується до нуля на протязі наступних пару років(років 5)
100% і подальше зниження це знову уявні цифри які Ви приплели до реальних 6-9 місяців не розуміючи що вони значать. Імунітет до ковіду може бути і пожиттєвий, в більшості хвороб так і відбувається. Але тільки до конкретного штаму ковід, новий може його обходити, як це зараз масово відбувається в Бразилії. Тому важливо не допустити появу цих нових штамів, інакше ковід буде повертатися кожного року навесні та восени. Політика дати всім перехворіти якраз і призводить до появи нових штамів, не раз вже про це писав.
Смертність завищена, але вона є і вона вища ніж смертність від грипу, це ми здається вже розбирали.
А давайте спробуємо знайти точки в яких ми згодні один з одним і поки що не будемо піднімати точки в яких на данний момент згоди досягнути не вдасться. Я перший, а Ви з того що я опишу - покажете з чим погоджуєтесь, а з чим ні ..і від тієї пічки далі й потанцюємо, по деяким питання я як не фахівець в цій галузі не маю навіть припущень 1 Статистика по грипу - 5-6 млн захворювань в річному епідсезоні Імунітет пожиттєвий від того різновиду яким вже колись перехворів Різновиди ходять хвилями ,а не всі відразу(в гуглі допускається 198 різновидів грипу) 2 Офіційна статистика по ковіду 1,58 млн випадків захворювань ( і Ви і я припускаємо що їх більше) Я вважаю що вже перехворіло 5-15 млн Ви-??? і ці хвороби принесли 20000 смертей смертність я=0,13% , Ви=??? 3 Імунітет швидше за все від одного типу ковіду( в крайньому випадку мені б так хотілось) пожиттєвий. Можливих варіацій ковіду - станом на сьогодні-3 , може бути - ???? 4 Вакцина захищає від одної варіації двох-??? трьох-???? всіх-????? 5 Якщо притримуватись правил особистого захисту , то за відсутності локдауну буде я = 20 млн перехворівших в перший рік і помре 40 000осіб в подальші роки кількість захворювань буде постійно знижуватись і досягне грипозних рівнів в 5-6 млн...при смертності в 0,13% (7000 в абсолютному виразі) Ви -????
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 21 бер, 2021 21:51, всього редагувалось 1 раз.