|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:02
airmax78 написав:Это эффект Зрадио-Крюгера: как только с уровня графика опускаешься на уровень исходных данных - найти данные подтверждающие график - невозможно. Все исходные оказываются "частными случаями".
А чем не нравятся графики? Цена предложения там выросла в долларах, притом значительно. Аренда - упала.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:03
Sidus написав:Вот так и считайте, мне от этого ни холодно ни жарко  А по земле вы ересь несли, меня консультировали компетентные люди - все там хорошо, ничего не нужно платить Так что по факту вы только с толку сбиваете и сеете негатив на форум, но такие персонажи тоже нужны, но советую быть позитивнее, нервы они не восстанавливаются
надоело мне уже неграмотных салаг азам учить, но так уж и быть - еще раз открываем податковый кодекс украины, находим статью 287, пункт 8 читаем: 287.8. Власник нежилого приміщення (його частини) у багатоквартирному жилому будинку сплачує до бюджету податок за площі під такими приміщеннями (їх частинами) з урахуванням пропорційної частки прибудинкової території з дати державної реєстрації права власності на нерухоме майно.
привет "компетентным людям" лично от меня передай, брехло зы: но канешна изюминкой твоих фантазий была феерическая история про прямой договор арендаторов к киевтеплоэнерго 
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2731 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:15
kingkongovets написав: Sidus написав:Все хорошо, но теперь больше личные вопросы не буду обсуждать на форуме. Стоило один раз нарушить это правило и начался срачь на 10 страниц  Достаточно знать, что договор подписан и кешфлоу пошел
а в чем проблема ответить на вопрос о типе отопления и озвучить счет за февраль? тебя никто не тянул за язык с твоими победными рапортами о покупке, но я поставил тебе два вопроса - о земельном налоге и отоплении - и ты ни на один внятно не ответил и начал круть-верть вердикт - нихрена ты не купил, йцукен зачем врешь - непонятно
проблема в тому, що людина написала по темі, а не флуд, і та своїм переходами на особистостями відбиваєш далі бажання іншим щось постити. В мене, напр. є інфа з перших рук про угодин на КРЖН, але через тебе і таких як ти викладати не буду. Користуйся платною інформацією від рил. А я читатиму графічки зРадіо.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:18
kingkongovets написав: Sidus написав:Вот так и считайте, мне от этого ни холодно ни жарко  А по земле вы ересь несли, меня консультировали компетентные люди - все там хорошо, ничего не нужно платить Так что по факту вы только с толку сбиваете и сеете негатив на форум, но такие персонажи тоже нужны, но советую быть позитивнее, нервы они не восстанавливаются
надоело мне уже неграмотных салаг азам учить, но так уж и быть - еще раз открываем податковый кодекс украины, находим статью 287, пункт 8 читаем: 287.8. Власник нежилого приміщення (його частини) у багатоквартирному жилому будинку сплачує до бюджету податок за площі під такими приміщеннями (їх частинами) з урахуванням пропорційної частки прибудинкової території з дати державної реєстрації права власності на нерухоме майно.
привет "компетентным людям" лично от меня передай, брехло зы: но канешна изюминкой твоих фантазий была феерическая история про прямой договор арендаторов к киевтеплоэнерго 
чия земля під багатоквартиним будинком? якщо співмешканці багатоквартирного будинку, то так, а якщо будинок стоїть на орендованій землі іншого власника, або земля комунальна, то як?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 27 бер, 2021 13:20, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:18
kingkongovets написав: Sidus написав:Вот так и считайте, мне от этого ни холодно ни жарко  А по земле вы ересь несли, меня консультировали компетентные люди - все там хорошо, ничего не нужно платить Так что по факту вы только с толку сбиваете и сеете негатив на форум, но такие персонажи тоже нужны, но советую быть позитивнее, нервы они не восстанавливаются
привет "компетентным людям" лично от меня передай, брехло
Відповідно до підпункту 4 підпункту 297.1.4 пункту 297.1 статті 297 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) фізичні особи – підприємці - платники єдиного податку звільняються від обов’язку нарахування, сплати та подання податкової звітності, зокрема, з податку на майно (в частині земельного податку), крім земельного податку за земельні ділянки, що не використовуються платниками єдиного податку першої - третьої груп для провадження господарської діяльності. Можно я вам, как "компетентому" эксперту передам привет? зы: но канешна изюминкой твоих фантазий была феерическая история про прямой договор арендаторов к киевтеплоэнерго 
Я где-то писал, что конкретно с теплоэнерго? А вы знаете, сколько помещений отапливается без теплоэнерго? теоретик и салага  З.Ы. Кстати, ККЦ, а вы хоть что-то можете написать так, чтоб не вызвать негатива у собеседника в итоге? Я давно понял цену такому эксперту и предпочитаю игнорить его бравады
-
Sidus
-
-
- Подякував: 57 раз.
- Подякували: 253 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:24
flyman написав: kingkongovets написав: Sidus написав:Все хорошо, но теперь больше личные вопросы не буду обсуждать на форуме. Стоило один раз нарушить это правило и начался срачь на 10 страниц  Достаточно знать, что договор подписан и кешфлоу пошел
а в чем проблема ответить на вопрос о типе отопления и озвучить счет за февраль? тебя никто не тянул за язык с твоими победными рапортами о покупке, но я поставил тебе два вопроса - о земельном налоге и отоплении - и ты ни на один внятно не ответил и начал круть-верть вердикт - нихрена ты не купил, йцукен зачем врешь - непонятно
проблема в тому, що людина написала по темі, а не флуд, і та своїм переходами на особистостями відбиваєш далі бажання іншим щось постити. В мене, напр. є інфа з перших рук про угодин на КРЖН, але через тебе і таких як ти викладати не буду. Користуйся платною інформацією від рил. А я читатиму графічки зРадіо.
Флай, треба викладати. Якщо не викладати реальних угод то форум остаточно скатиться до рівня реклами всяких Рибальських та Медових. Ігнорь того хто тобі не подобається.
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3111 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:25
flyman написав:проблема в тому, що людина написала по темі, а не флуд, і та своїм переходами на особистостями відбиваєш далі бажання іншим щось постити. В мене, напр. є інфа з перших рук про угодин на КРЖН, але через тебе і таких як ти викладати не буду. Користуйся платною інформацією від рил. А я читатиму графічки зРадіо.
В тому то і справа, одразу перехід на особистості при чому в негативному сенсі. При чому практично по відношенню до всіх форумчан, крім деяких "корешів" Я не знаю, як він комунікує із людьми в реальному житті, але навіть на форумі це викликає огиду... можливо, просто енергетичний вампір, таке буває
-
Sidus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:48
Доллярчик, тут по 1ой на всех не хватит, а вы про 16?  Реальная ипотека это не по 7%, а по 12-15%, ниже никто вам не даст..ну и начальный взнос 50%. А 7% это просто пиар-акция
-
Sidus
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 бер, 2021 13:57
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 27 бер, 2021 14:01
BIGor написав:Сейчас аренда упала, что очень выгодно хомякам, кризис, аренда упала, а ты сидишь на баксовом матрасе, а лендлорд недополучает прибыль...
Как ни странно из за подорожавших цен снимать действительно выгодно.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1