Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Молодець, що показав! Бажано ще 1 фотку зроблену, стоячи спиною до вікна і фотку санвузла. Тож, покищо 2 питання: 1. Що це за прибудова, чи що це взагалі таке, в тебе зразу за вікном?(дах, на якому росте трава? ) 2. Судячи з тумбочки в кутку і вікна - там хоч 2м висоти є до стелі, чи тільки 1,8м?
п.с. Хоча ні, судячи з метрових шпалер на вікні - саме вікно має ~ 1,4м
Востаннє редагувалось Успіх в Сер 31 бер, 2021 18:07, всього редагувалось 1 раз.
В то же время, как подсчитало в конце января издание The Economist, 85% развивающихся стран, не смогут вакцинировать часть своего населения в течение ближайших двух лет.
Молодець, що показав! Бажано ще 1 фотку зроблену, стоячи спиною до вікна і фотку санвузла. Тож, покищо 2 питання: 1. Що це за прибудова, чи що це взагалі таке, в тебе зразу за вікном?(дах, на якому росте трава? ) 2. Судячи з тумбочки в кутку і вікна - там хоч 2м висоти є до стелі, чи тільки 1,8м?
п.с. Хоча ні, судячи з метрових шпалер на вікні - саме вікно має ~ 1,4м
1. це в тебе "оптічєскій обман зржнія" 2. не знаю, може 1.9 може 2м., там натяжна стеля ще, поступово до середини кавалірки доходить теж десь до 2.8м .. 3 м. Висота нормас. Головне що маленькі долярчики зверху в копаний м"яч не грають і кобили в лабутенах з підборами на чугунних підковах не цокають.
Чукча2 написав:С 5 апреля Киев ужесточает карантин: транспорт только по спецпропускам, закрывают детсады и школы.
Я когда начал заниматься билетом на Киев, то сразу это предвидел. Ну неужели я могу приехать не в самый разгар карантина, локдауна и репрессий?! Я это заранее предчувствовал.
Чукча2 написав:С 5 апреля Киев ужесточает карантин: транспорт только по спецпропускам, закрывают детсады и школы.
Я когда начал заниматься билетом на Киев, то сразу это предвидел. Ну неужели я могу приехать не в самый разгар карантина, локдауна и репрессий?! Я это заранее предчувствовал.