antey1969 написав:Из реанимаций на КТ или рентген бригады катают только так, зачастую через пол-больницы. Процедура давно отработана. Зависимые от кислорода появились задолго до Ковида.
Т.е. процедура предусматривает использование какого-то мобильного источника кислорода ?
Готуйтеся до ще одного здобуття коллективного імунітету, коли бразильський штам дійде. .....
То, о чём уже писал здесь. При широком распространении болезни повышается вероятность появления новых мутаций. И вера в то, что эти мутации обязательно приведут к большей "безобидности" вируса, по меньшей мере, наивна. И никакими "законами природы" не обусловлена.
Що вже і було доведено на прикладі Бразилії. Так що перший варіант не варіант.Тут елементарний здоровий глузд, елементарна логіка і бодай якась мораль. апропо, у Польщі старших після певного віку щеплять Файзером, молодих АстраЗенекою. У багатьох вже є дві дози файзера.Треба бажання влади щось робити і бажання людей дотримуватися і дбати про інших.
Коротко - 1) не вживати імуномодулятори, можуть підвищувати вірогідність розвитку аутоімунних реакцій (особливо у жінок, ковід сам по собі її підвищує). Можна тільки кверцетин
2) Можуть бути корисними - карнитин, холін, магній, куркума
artlife написав:Сотрудник 10 дней назад (24 марта) заболел. Лечится дома. Разговаривал с ним вчера по телефону, голос сиплый. 7 апреля хочет выходить на работу. Прятаться ли от него?:) Читал, что переболевшие продолжают распространять вирус в течение 2 недель после своего выздоровления. Так ли это? И как могут в организме выздоровевшего человека (антитела) продолжать жить вирус?
ИМХО если в офисе не лобызаетесь + не сидите в душном помещении, боясь открыть окна, то вряд ли от него заразитесь.
p.s. У нас офисы кварцевой лампой время от времени обрабатывают (раз в неделю минуть по 20) Не знаю действенно ли это, но пока (за последние 4 месяца) никто не заболел. При там, что удаленки нет от слова совсем.
antey1969 написав:Из реанимаций на КТ или рентген бригады катают только так, зачастую через пол-больницы. Процедура давно отработана. Зависимые от кислорода появились задолго до Ковида.
Т.е. процедура предусматривает использование какого-то мобильного источника кислорода ?
Конечно
Коллеге не могли сделать КТ, ибо не было мобильного источника, а со стационарного снять не было возможности.
Готуйтеся до ще одного здобуття коллективного імунітету, коли бразильський штам дійде. .....
То, о чём уже писал здесь. При широком распространении болезни повышается вероятность появления новых мутаций. И вера в то, что эти мутации обязательно приведут к большей "безобидности" вируса, по меньшей мере, наивна. И никакими "законами природы" не обусловлена.
Вирусы и бактерии появились на планете задолго до появления человека и с тех пор сопровождают его повсеместно. Более менее сносная медицина появилась чуть более века назад, до этого тысячелетиями люди как-то же выживали благодаря иммунитету конечно. И с этим вирусом научимся сосуществовать. Если только это не искусственно созданный вирус....
Hotab написав:Ви рахували СЕРЕДНЮ ТРИВАЛІСТЬ ЖИТТЯ В Україні
1 Я толерантний, але примітивних дурнів і маніпуляторів - не люблю.. Не моя проблема, що дурень не вміє читати і для нього Середня тривалість життя в Україні - це перекрутив хотаб це те саме що Середній вік смерті по року... - це написано в мене
Покаєшся? чи лоб розібєш? 2 Так само я вираховував середній вік смерті померлого від ковіду - це дійшло навіть до ЛАДа 3 Ну і на останок Якщо є середній вік померлого від усіх причин і середній вік померлого від ковіду... - то гріх було не прорахувати як 20000 померлих від ковіду-вплинули на середніій вік смерті580 000 по державі.... 4 До речі,як на мене,але статистика останніх 30 років показує що середній вік смерті в Україні змінюється повільно і знаходиться в діапазоні 68(1991)-71(2019) рік А якщо за 30 роківт середній вік смерті - практично сталий, то можна припускати з якоюсь точністю що середній вік смерті=середній тривалості життя ...вже померлих.
Але ж тобі релігія не дозволяє побачити що ти хамиш..тому що дурень
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 03 кві, 2021 17:38, всього редагувалось 1 раз.