|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:44
flyman написав:куяни тусять на масивах і дивуються з понаїхів, чого то їх всіх пре
Флай, і не кажи ... їду щодня по 19 км. і думаю, як тобі пощастило забетонуватись майже в Центрі Дві кавалірки з видом на Жуляни-Прицентралля за 5 хв. від метро. І шикарні лайнери щодня над дахом, що понесуть тебе на Філіппіни. Відчуваю себе селом.
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 05 кві, 2021 17:44, всього редагувалось 1 раз.
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:44
vitaliian написав: sequence написав:Ваши соседи бесят неимоверно - чего они вас не прочитают и не останутся дома работать?
это эволюционный путь который надо пройти. Ну и киевский бизнес должен увидеть выгоду переезда всем офисом в Ирпень. В понедельник в Киев а в пятницу из Киева пробку создают не ирпенчане, а те кто в будние живёт в Киеве а на выходные едет домой. Если бы мне надо было в понедельник в Киев 99% что я ехал бы электричкой. Стараюсь на понедельники такие поездки не планировать... по крайней мере на 1ю половину дня. В последний раз стоял в пробке в декабре в пятницу вечером на Оболоне, перекресток Полярной и Богатырской. По этому маршруту многие понаехи ломятся из Киева.
як з язика зняв про дні "захоплення" та "звільнення" міста героя. Це все ірпеньчани.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1615 раз.
- Подякували: 2860 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:46
flyman написав:.. для себе далі вважаю правильною стратегією мати пару реперних точок біля ШРТ в Києві, щоб прошвирнуться кабанчиком, порішати діла, і вернутися на кавалірку переночувати, або, якщо встигаю, електричком в Бучу або потягом до Тернополя. ..
чо-та я совсем запутался в извилинах ваших мыслей: 1) если студии (я видел ремонт, теперь это не кавалерки, а студии  ) будут сдаваться, то как вы собираетесь в них ночевать? - "брысь!" 2) вы вроде разочаровались в дальнейших инвестициях в "КРЖН биля ШРТ"? Работу нашли на 40 баксов в час, снова за свое?  )
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:47
flyman написав:про дні "захоплення" та "звільнення" міста героя.
30 квітня Київ на 4 дні стане напівпорожнім. І не дай Бог комусь після 14-ї години вирішити виїхати із столиці: понаїхи задавлять євробляхами. Світлофор у Стоянці і Милі - зло злюще.
Востаннє редагувалось stas_rst в Пон 05 кві, 2021 17:49, всього редагувалось 2 разів.
-
stas_rst
-
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 426 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:51
sequence написав: flyman написав:.. для себе далі вважаю правильною стратегією мати пару реперних точок біля ШРТ в Києві, щоб прошвирнуться кабанчиком, порішати діла, і вернутися на кавалірку переночувати, або, якщо встигаю, електричком в Бучу або потягом до Тернополя. ..
чо-та я совсем запутался в извилинах ваших мыслей: 1) если студии (я видел ремонт, теперь это не кавалерки, а студии  ) будут сдаваться, то как вы собираетесь в них ночевать? - "брысь!" 2) вы вроде разочаровались в дальнейших инвестициях в "КРЖН биля ШРТ"? Работу нашли на 40 баксов в час, снова за свое?  )
1) пока що одна кавалірка з ремонтом в прицентраллі для перекантоваться пару днів, пока рішать вопроси в столиці. 2) город герой окружон по стратегічним напрямам ШРТ (включая метро на Трою), тому далі нема смисла окружать уже окружоне (дабл-кольцо)? Лишаєцця думать про оптимізацію, можливо укрупнєнія, логістику. Але сначала - ремонти, а там буду смотрєть в будущєє. яка разніца: кавалірка, студія, гастінка, гарсонка, смарт ...
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 кві, 2021 17:59
flyman написав:..можливо укрупнєнія, логістику.. яка разніца: кавалірка, студія, гастінка, гарсонка, смарт ...
шмєна іміжду? пару десятков лет и, глядишЪ, выкупите у Макса прелесть, демонтируете скрытые плинтуса и напольные конвектора и будете считать шаги до ближайшей остановки ШРТ ))
-
sequence
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 18:00
vitaliian написав: sequence написав:если студии (я видел ремонт, теперь это не кавалерки, а студии ) будут сдаваться, то как вы собираетесь в них ночевать? - "брысь!"
1. посуточно (актуально возле жд вокзала) а если нет клиента то и самому заночевать. 2. найти гражданскую жену, навешать лапши что квартира арендованная, брать с нее 50% от вымышленной арендной платы и ночевать сколько хочешь.
ахаха, я уже вижу Натт, исправно кашляющую Флаю за невиданное Щастье жить с ним ))
-
sequence
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 18:02
Sidus написав:Век урбанизации давно закончился - с приходом информационной эры. Уже не нужно сьезжаться в одно месте все рабочим, чтоб утром прийти на смену в 8 утра - все смены автоматизированы и рабочие сокращены. А с приходом короны, на урбанизации можно ставить жирный крест.
уага, Амазон и Гугл уже поставили 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1454 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 05 кві, 2021 18:03
sequence написав: flyman написав:..можливо укрупнєнія, логістику.. яка разніца: кавалірка, студія, гастінка, гарсонка, смарт ...
шмєна іміжду? пару десятков лет и, глядишЪ, выкупите у Макса прелесть, демонтируете скрытые плинтуса и напольные конвектора и будете считать шаги до ближайшей остановки ШРТ ))
локація прєлєсті аірмакса не відома, але не думаю, що на Кардачах, Святошині, Борщагівці, Києві-Волинському, чи невже аж, прості Госпаді, на самому Києв-пассі?
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 05 кві, 2021 18:12
sequence написав:ахаха, я уже вижу Натт, исправно кашляющую Флаю за невиданное Щастье жить с ним ))
Натт мудрая женщина, на бесквартирного понаеха не купится, тем более у нее есть личная жилплощадь. Под этот проект нужен кто то попроще.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2523 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2