новость о том, что Россия отводит войска от границы с Украиной, была позитивно воспринята рынком. Котировки опустились ниже 28 гривен и "бидами", и "офферами".
Як на мене, то очевидно, що причина росту гривні після обіду в інформації від Шойгу щодо намірів про відведення рашистських військ від кордону України. Звичайно, москалям вірити - себе надурити, то ж треба трохи зачекати доки слова підтвердяться реальними діями. Чи я щось не помітив?
sergikkc007 написав:обідно...- вчора повівся на загон та прикупив трішки доларів по 28,05
Це був не загон, а дихання ринку та робота продавців валюти та спекулянтів по підвищенню курсу для вигіднішого продажу. Якщо будете читати тих хто тут на постійній основі "нагітає" будете в збитку постійно. Потрібно вчитись відрізняти сіно від полови.
p_vovk74 написав:Як на мене, то очевидно, що причина росту гривні після обіду в інформації від Шойгу щодо намірів про відведення рашистських військ від кордону України. Звичайно, москалям вірити - себе надурити, то ж треба трохи зачекати доки слова підтвердяться реальними діями. Чи я щось не помітив?
При "певних" планах розгорталися б польові шпиталі (розгорнуто було наче тільки на полігоні "Опук", це далеко від можливого ТВД; лікарен ордло та шпиталю в Ростові не вистачило б).
p_vovk74 написав:Як на мене, то очевидно, що причина росту гривні після обіду в інформації від Шойгу щодо намірів про відведення рашистських військ від кордону України. Звичайно, москалям вірити - себе надурити, то ж треба трохи зачекати доки слова підтвердяться реальними діями. Чи я щось не помітив?
Кілька зустрічних запитань. Якщо вас попросити прокоментувати вчорашнє здешевлення гривні, що скажете? Якщо завтра знову підемо вгору, ваша думка зміниться? Оь це можете прокоментувати? Бо я ні. Не маю інформації. Виключно припущення та фантазії.
Сибарит написав:Изначально невысокая торговая активность сохранялась сегодня очень долго. После обеда прошел весомый объем сделок, о чем говорит снижение официального курса по сравнению со справочным, несмотря на то, что до 14-30 котировки были выше справочного.
Не подумайте, що прискіпуюсь. Просто останні тижні тут 70-80% повідомлень подібного типу. Одне ІМХО. Якщо тренд співпадає із ІМХО, то всі стають гуру. А якщо ні, то пропадають. Чомусь не чути change_pm якого я вчора просив не нагнітати
change_pm написав:Чьо там гривас, 28.25 сьогодні покаже? зі. а то там вчора переймались, що когось по 28.15 втарили )))
Промпроизводство перестало падать, ура! Март 2021-го к марту 2020-го показал +2,4%. Правда, радость сдержанная, потому что в марте 2020-го уже отмечался спал на 6,7%. Т.е. от докризисного уровня производство составляет сегодня 95,5%, что соответствует уровням 2017-го
zРадио написав:Промпроизводство перестало падать, ура! Март 2021-го к марту 2020-го показал +2,4%. Правда, радость сдержанная, потому что в марте 2020-го уже отмечался спал на 6,7%. Т.е. от докризисного уровня производство составляет сегодня 95,5%, что соответствует уровням 2017-го
Так, через низьку базу порівняння оптимізм влади найближчим часом попре ого-го. Будуть хвалитись. Подивіться, ми здобули! І ніхто не буде вникати в деталі.