Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Правда, цікаво? В Ірпіні такого немає. Лише "хрущовки", 25-поверхові пінопластові "неохрущовки" і ржаві металеві гаражі. І до роботи 25 км в одну сторону.
Житло і взагалі нерухомість в Києві - різні. Кожен на свій смак може знайти. І статуй вистачає.
А в кого не вистачає коштів на щось пристойне в Києві - їм дорога в Ірпінь, Бородянку і т.п.
Посочувствуем же жителям этого ЖК им не хватило на достойный киевский хрущ
недо-пан Франт сильно нагадує алконавта, проживаючого у спадковій квартирі від бабусі, з заздрістю споглядаючого як інші заробляють гроші, та хизуючогося єдиною цінністю, що має, хоча ба навіть та дісталась у спадок, а не була зароблена. "Ой який я у бабці маладєц, що народився у Києві, не те що селюки з провінцій!".
Може помиляюся, але не зустрічав, щоби самодостатні успішні люди так зневажали досягнення інших людей
В такой квартире отопление зимой будет 200 уе/месяц. Хотя те у кого найдется 120 000 уе думаю им будет пофиг на отопление, с такими доходами. Еще напрягло
В такой квартире отопление зимой будет 200 уе/месяц. Хотя те у кого найдется 120 000 уе думаю им будет пофиг на отопление, с такими доходами. Еще напрягло
Паркинг бесплатный сразу под домом
это как? На клумбе или газоне?
Бесплатный равносильно что его нет, у меня был офис в том районе, с парковками там жесть.
В такой квартире отопление зимой будет 200 уе/месяц. Хотя те у кого найдется 120 000 уе думаю им будет пофиг на отопление, с такими доходами.
Похоже сильно отстал от жизни, не думал что панельный дом 1992г с ремонтом 15-20летней давности, а местами без ремонта может стоить 1.5куе . Если б сначала показали этот вариант без цены, то предположил бы 80-85куе . Правда у хозяев часто бывает цена с потолка, интуитивно сомневаюсь в реальности покупателя на эту сумму.
BIGor Это вы приводите реальные цифры, т.е. свыше 5000 грн за отопление будет точно ?