|
Для тих хто знімає та здає житлову нерухомість у Києві |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 21 тра, 2021 09:40
Долярчик, вам дешевле обойдется гипс на профиля уложить, чем такие художества возводить. Не говоря уж о том, что это безвкусица.
-
sequence
-
-
- Подякував: 2068 раз.
- Подякували: 1856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 тра, 2021 10:29
Bolt написав:В мене в хрущі стіни на 3 см падають, але без застосування васервагі це не помітно.
Ну от, і я це маю на увазі! То що заважає нанести зразу(після подвійного грунтування) структурну фарбу, зробивши стіну "під шубку/короїд/баранчик" і т.п.?
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 21 тра, 2021 11:54
Успіх написав: Bolt написав:В мене в хрущі стіни на 3 см падають, але без застосування васервагі це не помітно.
Ну от, і я це маю на увазі! То що заважає нанести зразу(після подвійного грунтування) структурну фарбу, зробивши стіну "під шубку/короїд/баранчик" і т.п.?
Який короїд в приміщенні?!(рука-лице)Я всі зусилля кинув , щоб піл ,, лампочку '' невидно було, тобто прибрав всі навеликі і середні нерівності(Робив плавні переходи) Ну звичайно ,,профі'' накидали би ляпухів , згори гіпсокартон - була б ідеально рівна стіна , але потім -4см від ширини кімнати.Тобто при довжині 6м , мінус чверть квадратного метра.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 тра, 2021 12:13
Bolt написав:Який короїд в приміщенні?!(рука-лице)
Ви в школі стіни в коридорах бачили? А це тежж "в приміщенні" Ні, бачу не треба розкривати всі свої хитрощі в ремонті, завдяки яким буде дешево і гарно! Тому буду мовчати про "хитрощі для стяжки", бо в мене і в більшості випадків, забудовник здає об'єкти без стяжки!(і тут в мене теж є супер-ідея) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 21 тра, 2021 12:41
Долярчик, вот такие панели с выгибонами - жесткий пылесборник. Не чудите.
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 21 тра, 2021 12:59
Natt написав:жесткий пылесборник. Не чудите
Ну це Флаєві кажіть, що Ви не любите прибирати)) Хоча, згадуючи фотки Флаєвого цоколя, то Ви разом будете жити душа в душу)) Там в нього якраз "чистота і порядок"! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 21 тра, 2021 14:04
Успіх написав: Bolt написав:Який короїд в приміщенні?!(рука-лице)
Ви в школі стіни в коридорах бачили? А це тежж "в приміщенні" Ні, бачу не треба розкривати всі свої хитрощі в ремонті, завдяки яким буде дешево і гарно! Тому буду мовчати про "хитрощі для стяжки", бо в мене і в більшості випадків, забудовник здає об'єкти без стяжки!(і тут в мене теж є супер-ідея) 
Нахіба мені на стіни в школі дивитися?!В мене короїдом 500квадратів штукатурки фасаду зроблено. Пи.Си Ми з батьою в Ренуарі в квартирі сестри , взагалі стяжку не робили.Кухня-коридор плитка.Кімната на дорожчу підложку(та що подібна на ДВП) паркетну дошку кинули та й по всьому.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 тра, 2021 14:20
Bolt написав: Успіх написав:[quote="Який короїд в приміщенні?!(рука-лице)
Ви в школі стіни в коридорах бачили? А це тежж "в приміщенні" )) Ні, бачу не треба розкривати всі свої хитрощі в ремонті, завдяки яким буде дешево і гарно! Тому буду мовчати про "хитрощі для стяжки", бо в мене і в більшості випадків, забудовник здає об'єкти без стяжки!(і тут в мене теж є супер-ідея) ))
Нахіба мені на стіни в школі дивитися?!В мене короїдом 500квадратів штукатурки фасаду зроблено. Пи.Си Ми з батьою в Ренуарі в квартирі сестри , взагалі стяжку не робили.Кухня-коридор плитка.Кімната на дорожчу підложку(та що подібна на ДВП) паркетну дошку кинули та й по всьому.[/quote] ================ Ридаю Бачу, що всі такі хитрі А як же "тонке" перекриття забудовника і звукоізоляції 0 ? Це ж, навіть, банальне ходіння по плитці буде чути сусідам знизу! А ще кажете мені - "рука-лице"! Хто б казав! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: П'ят 21 тра, 2021 14:52
Успіх написав: Bolt написав: Успіх написав:[quote="Який короїд в приміщенні?!(рука-лице)
Ви в школі стіни в коридорах бачили? А це тежж "в приміщенні" )) Ні, бачу не треба розкривати всі свої хитрощі в ремонті, завдяки яким буде дешево і гарно! Тому буду мовчати про "хитрощі для стяжки", бо в мене і в більшості випадків, забудовник здає об'єкти без стяжки!(і тут в мене теж є супер-ідея) ))
Нахіба мені на стіни в школі дивитися?!В мене короїдом 500квадратів штукатурки фасаду зроблено. Пи.Си Ми з батьою в Ренуарі в квартирі сестри , взагалі стяжку не робили.Кухня-коридор плитка.Кімната на дорожчу підложку(та що подібна на ДВП) паркетну дошку кинули та й по всьому.
================ Ридаю Бачу, що всі такі хитрі А як же "тонке" перекриття забудовника і звукоізоляції 0 ? Це ж, навіть, банальне ходіння по плитці буде чути сусідам знизу! А ще кажете мені - "рука-лице"! Хто б казав!  [/quote] Тато тому Ренуар і купив, що там будинок по класичній технології.Цегла +перекриття з плит.Тобто шумка краща ніж в гомноблоці:)
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 21 тра, 2021 15:58
Успіх написав:Ну це Флаєві кажіть, що Ви не любите прибирати))
А Вы любите?)
-
Natt
-
-
- Подякував: 620 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-