Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
это какая-то лажа. Когда старый подвижной состав окончательно рассыплется, а на новый денех не будут, все равно УЗ станет перед дилемой: прекратить транспортное сообщение или сделать проезд по 100-200 грн (в текущих ценах). Станции метро как-то перспективнее выглядят, но то все и так знают.
flyman написав:А що мені ФТ, якщо в Бучі набагато файніше, чим соціальне житло з овноблока в іпенях Нивок.
А цоколь в Бучі - це прям преміум класс в діловому центрі?
Тобі як Франту тре в 100500 раз розтлумачити про плацдарм оточення Києва?
Я 100501-й раз перепитую у п.Флаймена: навіщо він скупляє неліквід, в якому ніхто не живе? І, очевидно, жити не буде.
Років 60-70 назад - подібне житло (напівпідвали і горища) - були в моді)))"Родимые пятна капитализма". Зараз знайти споживачів на подібне "житло" - вельми важко.
flyman написав:то що, через 5-10 років, ПОХ, Варшавський, Навігатор і подібне зносити під корінь?
Нет, но успешные будут перебираться в новое, современное, более комфортное жилье. Всё как сейчас. Те, кто строил в 2000-е, с завистью посматривают на строящееся сейчас и уже некоторые перебираются. Стандарты повыше.
(informal) Used to indicate agreement with a proposed suggestion. Let's catch a movie after dinner, what do you say? ― Sounds like a plan. Synonym: sounds good
Розсмішив. Реально розсмішив. Там в ремонт та меблі було вкладено 10 000 дол. І невідомо, за скільки реально здастся. Можливо, за 3500 грн? То є підвал в Єпенях, за 20 км від Києва. _______ Взагалі-то підвали і горища з точки зору гігієни - не найкраще місце для проживання. Можливо, не всі це знають. Мікобактерії туберкульозу полюбляють сирі вологі місця.
Нарот нині неграмотний, одним оком дивиться ТВ, другим - Куосакі читає)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 14 чер, 2021 15:56, всього редагувалось 2 разів.
sequence написав: это какая-то лажа. Когда старый подвижной состав окончательно рассыплется, а на новый денех не будут, все равно УЗ станет перед дилемой: прекратить транспортное сообщение или сделать проезд по 100-200 грн (в текущих ценах). Станции метро как-то перспективнее выглядят, но то все и так знают.
Я нічого не маю проти ні цоколя, ні кавалірок з шрт. Але з цоколя бюджетного будинку десь в Бучі писати, що ФТ - то соцжитло з овноблоку в іпенях? Когнітивний дисонанс
Faceless написав:Де ж тут булінг. Я нічого не маю проти ні цоколя, ні кавалірок з шрт. Але з цоколя бюджетного будинку десь в Бучі писати, що ФТ - то соцжитло з овноблоку в іпенях? Когнітивний дисонанс
Постійно переходите на особистості, а ще й модератор. Якщо Флай напише з Тарьян-Хаусу що піноблок в ФТ - це керамічна цегла - вона стане керамічною цеглою? До чого тут місцезнаходження дописувача? Л-логіка.