|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Суб 26 чер, 2021 19:30
kluychkooleg написав:Интересно другое. Если/когда снова будет 27, желающие купить по 26,5-26,8 снова пропустят эту отметку и будут при последующем подъеме снова ждать следующего раза?
я буду откупаться в конце июля, 26-27,50 неважно (надеюсь что не выше). Пока капает 8,5% какой смысл дёргаться, тем более лето отпуска, будет ли еще такой задёрг на краткосроке хз, сидеть в валюте без % скучно.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 26 чер, 2021 19:41
vitaliian написав:Пока капает 8,5% какой смысл дёргаться, тем более лето отпуска, будет ли еще такой задёрг на краткосроке хз, сидеть в валюте без % скучно.
А чего не 10%?
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3671 раз.
- Подякували: 5914 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:22
Индекс банана в Сильпо снова указывает на скорое обесценивание гривны. 
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:37
Shaman написав: sergey_sryvkin написав: Faceless написав:У большинства телефон всегда под рукой, а карты в портмоне, которое ещё надо достать. Отпечатком телефон разблокируется молниеносно, ничего дополнительно не надо подтверждать, плюс телефон срабатывает на бОльшем расстоянии, чем карта. И поддерживает сразу много карт. Так что телефон удобнее однозначно
Смартфон - гробина, таскать которую лично у меня нет ни малейшего желания. В основном валяется в шкафу. Для звонков пользуюсь удобньім кнопочньім телефоном...
а мессенджеры, почта, моб банкинг?
Там де це потрібно в мене є нормальні компи. Ну а якщо знадобиться десь в дорозі - можна й смартфона із шафи дістати... Але зазвичай він не потрібен Як на мене, найкраще він характеризується приставкою недо-... Недотелефон, недотелевізор, недокредитка, недокомп'ютер...
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:42
Успіх написав: prodigy написав:игра на валюте/гривна/депо/валюта для меня как игра в преф на компе...нет уже прежних заработков на этом(3-3,5к долл в месяц), но если получается сделать 600-650долл в месяц, why notможно сказать, что на крипте єто было бы 8000 в месяц? ну не знаю)) не могу покупать , то что не могу потрогать :mrgreen не смысла заниматься возней в пределах 5-10коп, а 50коп -очень даже есть про 1 гривну -это фантастика
Я тут витягнув калькулятор: - то вам треба, як мінімум 50Кдол "ганяти туди-сюди", щоб заробити тих 600-650,дол/міс.(взяв до розрахунків "середній" навар в 30коп.) - а таку суму тримати в одному, чи навіть, в двох банках - якось не комільфо... Ще хто бавиться таким з 5-10Кдол. - ще так, а от з більшими сумами, якось не віриться... Але нічо, як тут вже неодноразово сказано - " Ми ж джентльмени - віримо один одному на слово!"© І, звичайно, що скріни викладати ніхто нікому не зобов'язаний, тим більше, що їх так важко зробити, що легше 2 вагони каміння розвантажити Без образ  Гарного дня!
хорошее правило - верить на слово, пока не поймал человека на брехне. на этом принципе много построено в развитых странах. я тоже не буду доказывать что-либо из сказанного, не хотите - не верьте. в век комп технологий сканы такое себе док-во а что важно - выстраивать круг общения, чтобы понимать, кому надо верить, кому - нет. 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:45
kluychkooleg написав: Faceless написав:vovakwasov написав:Моя ставка - 27.00 більше, цього літа, уже не побачимо
Оністрат пообіцяв в прямому ефірі поголитися налисо, якщо знов 27 не буде скоро
Так лето же, жарища, он ничего не теряет. Возможно, давно хотел, удачного повода не было. Вот шляпу съесть - это да!
Це той, що бігаючий банкір колись був? А зараз же банк свій наче проср*в, як він там називався, банк24 чи як?
-
kreuz
-
-
- Подякував: 176 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:53
sergey_sryvkin написав: Shaman написав: sergey_sryvkin написав:Смартфон - гробина, таскать которую лично у меня нет ни малейшего желания. В основном валяется в шкафу. Для звонков пользуюсь удобньім кнопочньім телефоном...
а мессенджеры, почта, моб банкинг?
Там де це потрібно в мене є нормальні компи. Ну а якщо знадобиться десь в дорозі - можна й смартфона із шафи дістати... Але зазвичай він не потрібен Як на мене, найкраще він характеризується приставкою недо-... Недотелефон, недотелевізор, недокредитка, недокомп'ютер...
я, когда покупал, один из критериев - небольшой - 4,5". все-таки мессенджеры - очень удобно файлы перебрасывать из почты в приложения и наоборот. опять же мобильные банки - а как же моно? и иногда - инет почитать...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 26 чер, 2021 22:57
-
clash
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 130 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 чер, 2021 23:02
Realist написав: juristkostya написав: Realist написав:то Аваль в Україні - це бізнес про який мріє кожен бізнесмен. Ти надаєш якісні послуги
глазами клиента-физика, Аваль крайне неудобный банк.
Так і я про те ж. Але якщо глянути на успіхи банку, то так зразу не скажеш. Тому я так і назвав - "ідеальний бізнес". Потрібно, мати щось таке, що всім буде плювати на решту. У Авалю - це "імідж надійності". Виявляється в Україні на це ВЕЛИЧЕЗНИЙ попит. Люди не хочуть думати, аналізувати. Хочуть щоб хтось це зробив за них. А те, що чужі думки коштують дорого і як правило це буде за кошт цих же людей, їх цікавить в останню чергу. До речі. тут на форумі теж такі мелькають, хто хоче щоб щоб хтось розділив його/її відповідальність за прийняття рішення.
а можно поподробней, если не тяжело, в чем прикол Аваля? никогда не слышал о каких-то супер особенностях. просто один из нескольких западных банков.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1