Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
якщо не знаєш що робить з баблом - найми фінансового консультанта. Моя ж думка досить примітивна: не створювати зайвих проблем і ускладнень. От не розумію, навіщо тобі нерухомість в США, за океаном, і в UK? В чому фішка? Деверсифікація якась не зрозуміла.
flyman написав:якщо не знаєш що робить з баблом - найми фінансового консультанта. Моя ж думка досить примітивна: не створювати зайвих проблем і ускладнень. От не розумію, навіщо тобі нерухомість в США, за океаном, і в UK? В чому фішка? Деверсифікація якась не зрозуміла.
Не знаю, що робити, якщо продати нерухомість, де наразі без проблем можна косити 10% пасивного доходу?
Діверсіфай вигладав проста - англосаксонські країни, дохід в ВКВ.
Интересное сообщение проскочило о том, что в мае глава ФРС встречался с генеральным директором Coinbase (крупнейшая американская криптобиржа) г-ном Армстронгом. Произошло это перед тем, как американский центробанк выпустил доклад на тему создания цифрового доллара.
Любопытно, что еще в марте г-н Армстронг закинул идею в медиапространство о том, что на его бирже возможен в будущем листинг госкрипты. И вот тут я хотел бы вернуться к своему посту на фейсбуке от 2017 года . В том посте высказал предположение о том, что проект "биткоин" является подготовкой к созданию государственной криптовалюты. И сейчас (т.е. тогда) нас активно к этому подготавливают. Прошло 4 года и сейчас сам термин госкрипта уже никого не шокирует. Работа проделана хорошая.
Теперь главный вопрос - зачем нужно создавать госкрипту? Какая в этом нужда? Уже тогда в 2017 году было понятно, что не за горами кризис бумажных денег из-за огромных долгов, которые накопили ведущие государства. Сейчас спустя 4 года эта проблема обострилась до предела. Госдолг многих развитых стран сильно превысил размер ВВП и это практически не оставляет никаких шансов на какой-то значимый экономический рост в будущем. Очевидно, что нужно что-то делать с годолгом. Нужно его как-то уничтожить. Списать нельзя - это дефолт. На это никак не может пойти финансовая элита. А вот госкрипта как раз таки очень хорошо может справиться с этой задачей. Вот что я писал тогда по этому поводу -
"Как официальная крипта от ФРС, ЕЦБ, Банка Японии убьет госдолг? Долги же номинированы в "бумажных" деньгах. А новые криптовалюты от ФРС, ЕЦБ со временем заменят эти бумажные валюты. Вполне возможно, будут запущены торги на основных биржах, условный UScoin против USD. И доллар начнет падать к UScoin, т.к. из каждого утюга будут рассказывать, что будущее за Uscoin. И со временем Uscoin просто вытеснит "бумажный" USD. И госдолг, который номинирован в USD, в EUR фактически исчезнет. И система будет перезапущена."
Спустя 4 года в США уже появилась инфраструктура для запуска таких торгов. Есть биржа Coinbase, которая в апреле текущего года провела IPO. Фактически это была полная легализация торговли криптовалютами. Я уже неоднократно обращал внимание, что власти в США никогда даже не заикаются о том, что крипту надо запретить. Все их действия, наоборот, говорят о том, что именно они ее и продвигают.
Сейчас уже практически не остается сомнений в том, что госкрипта будет запущена и по ней начнутся торги, в том числе и к фиату. И весь этот колоссальный госдолг, номинированный в фиате, начнет постоянно обесцениваться к новым цифровым валютам, которые выпустят ведущие государства.
Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку?
І чи вони не ззіллють всі бонди і не війдуть в госкрипту? Який сенс тримати бонди, які постійно втрачають в фіаті?
До чого може привести масовий злив бондів? І вхід в крипту?
change_pm написав:Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку?
І чи вони не ззіллють всі бонди і не війдуть в госкрипту? Який сенс тримати бонди, які постійно втрачають в фіаті?
Своим дадут перевернуться через какое-нибудь РЕПО, имхо Или как-то конвертируют в SDR, что недоступно пересичным
Пересичные останутся с олдскульными облигами, и прочими бумажками - а ылита выйдет в "новые дивные крипто-фантики"
flyman написав:якщо не знаєш що робить з баблом - найми фінансового консультанта. Моя ж думка досить примітивна: не створювати зайвих проблем і ускладнень. От не розумію, навіщо тобі нерухомість в США, за океаном, і в UK? В чому фішка? Деверсифікація якась не зрозуміла.
Не знаю, що робити, якщо продати нерухомість, де наразі без проблем можна косити 10% пасивного доходу?
Діверсіфай вигладав проста - англосаксонські країни, дохід в ВКВ.
change_pm написав:У мене усє бабло біле, я легко і просто свіфтом все перекидаю... - ураз...
удва - навіщо мені 2 чи 3 квартири в Хурмє?
утри - чьо там у евреїв, беруть не еврєїв на руководящі ролі в Трансформаціях бузінесов?
15-20 куе плотють? Чьо з податками при такій з.п.? Будуть плотити песнії не єврею, якшо років 5 плотити "нетоньяху" податки?
то ти в нас менеждер з трансформації бізнесоу
і платять, як у Києві Фейслеса: 15-20 куїв в місяць! Афігеть, дайтє мнє два.
Бро, це я надихнувся тобою і підняв рейт на хх% ))))
Ось чекаю, хто заплотить... а то Жорік, Йелен і усі ці діла, бабок морє, а манюпасу щось особливо не перепадає...
ти ж писав, що не клює на новий рейт...
та і не знаю, піемам зі змін, може воно заходить ліпше діджіталізація, дефай, блокчейн, смартконтракт ... в мене чим далі, тим виглядає все складніше і крім прокарстинації ніяких почутів не викликає... тільки розуміння, що за 100К гривень буде один рівень а за 100Куе рівнем вище.
Я от навіть не знаю, напоркуа тобі воно то все, якщо є 1куе пасивного доходу і можна ... багато чого можна. Якщо вна неньці можна жити на 125уїв а часом і на 100, то на 1куе ... я б навіть не парився шукати роботу з іншими рейтами, мабуть... а може б і шукав ... все одно 100у.е. та якби вистачає
З.І. Пишуть он знову твої UK агентства: Rate - 60 euro per hour max. 6 month project Минулого року теж цікаве кіно було з німцями: 60 це у нас, в ковідному ФРН, а вам незалежаним може 30. Нах-нах, дискримінаторів. Так що шукайте далі панове. Індія велика.
З.З.І. власне, підняв не на 15..20% куїв, а на 15..20 відсотків (процентів) .. С - скромність
не встиг написати, ще одне пісьмо щастя 80 - 100.000.000 VNĐ/năm Hà Nội/HCM về Đà Nẵng.
я так думаю, що це докуя в"єтнамських грошей в Ханої/Хошиміні або Данангу, опа, уже базовий В"єтнамський вивчив.
change_pm написав:Вкладчик1234 Виглядає провдопудобно, але є питання - більшість управляючих, яки тримають бабки в бондах, чи вони не прийдуть до такого ж самого висновку?
я зрозумів, чого ти під протекторат королеви прагнеш, думаєш, що попадеш до щасливчиків?