Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 81878188818981908191 ... 12435>
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:08

Serg-ik написав:
  flyman написав:— в мире закрепился тренд на рост стоимости жилья;
— аренда жилья год из года дешевеет.
Что это может означать для инвесторов? 1. На перепродаже жилья можно прилично заработать. 2. Время окупаемости инвестиций в жилую недвижимость за счет ее сдачи в аренду существенно вырастет.

Это значит, что всё тяжелее доить бездомного арендатора.

це значить, що хто не вліз у вікно можливостей у 2015-2016 або не протиснувся в квартирку 2017..2020, тому у 2021 залишається орендувати і чекати парапланування цін від МХЗ

альтернативщики і гравці в музичні крісла з повітрям котлованів та подібними деривативами на бетон - то інша історія, як мінімум, свій власний бетонний/цегляний паралепіпед для переспати в них уже є
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:12

Faceless написав:Туда робот с пылесосом может доставать.
Судя по высоте - не пролезет

П.С. Робот-пылесос в провансе - оригинальное сочетание[/quote]

именно поэтому "вести с полей" доносятся только от морд. Человек поделился, а все (включая того, который беспристрастный) дружненько его макнули.
striped

Подякував: 3623 раз.
Подякували: 733 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:35

striped написав:
  Faceless написав:Туда робот с пылесосом может доставать.
Судя по высоте - не пролезет

П.С. Робот-пылесос в провансе - оригинальное сочетание

именно поэтому "вести с полей" доносятся только от морд. Человек поделился, а все (включая того, который беспристрастный) дружненько его макнули.[/quote]
Я не мокал. И отсутствие цоколя на кухне мне нравится.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:36

vitaliian написав:изначально так и было, со временем появилась возможность переехать в Киев, я даже посмотрел пару трёшек в 1-2 км от метро. А вот желание такое пропало. Если всё нравится и устраивает, зачем это менять? Ради того чтобы ближе ездить на работу... бред какой то. Если меня не устраивает работа (хотя бы по одному существенному критерию), я её меняю без соплей и сожаления. Если вы не светила-кардиохирург, то работа не то ради чего стоит жить, жертвуя всем остальным.

Если работа все таки сверхценность, разумнее поискать себя где-то в Польше, где за цену киевской квартиры вы получите гораздо больше бонусов.

Все має право на життя.
Вам подобається іпеня Ірпеня - Ок. Я в це вірю. Я це не засуджую і не намагаюся сказати що Ви не праві.

Але основна маса людей у яких є достатньо грошей не розглядає іпеня в якості квартири. Будинок так. Квартира ні. Перевага іпеней - за одні й тіж
Гроші можна купити свіжіше житло. Ви можете в це вірити, можете не вірити, але це факт.
Якби іпеня Ірпеня розглядали як місце для життя в квартирі там були б будівлі рівня тт ЦП РТ бф і інших абревіатур з цінниками в 80 кгрн і більше за квадрат.

На сьогодні єдиний комплекс з ціною в 2 кує за квадрат це парклейксіті. Але він розглядається як рекреаційний на літо і заміщення приватного будинку.

Щодо Польщі. У зРадіо 200 кує річний дохід. Навіщо йому Польща? Не думаю що у Польщі буде більше.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:38

flyman написав:працюю віддалено, нафіга мені РТ в Києві?
чи не РТ а просто який бетонний чи цегляний паралепіпед ( (с) (тм) акурт) в Києві, якщо можна працювати з села в Тернопільській/Житомирській обл. (тре уточнити версію Франта), або з підвалу в іпенях Ірпеня/Бучі (не помню чия версія, звиняйте)

А ради чего жить-то? Что это за жизнь такая в подвале в Буче или в селе в Житомирской области? Ну ОК, работать на удаленке из села теоретически можно. Но ЧТО ТАМ ДЕЛАТЬ помимо удаленной работы??? Только спиться и повеситься.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:43

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:Але основна маса людей у яких є достатньо грошей не розглядає іпеня в якості квартири.
прямо с языка сняли то о чём я забыл сам написать. Чем будет больше в Ирпене жителей, тем менее комфортный для проживания он станет. Со временем по плотности он превратится в очередной спальник Киева, тогда я и с ним попрощаюсь. Не люблю шум авто и выхлопные газы. По этой же причине не рассматриваю Киев.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:55

vitaliian написав:
  Первый написав:Але основна маса людей у яких є достатньо грошей не розглядає іпеня в якості квартири.
прямо с языка сняли то о чём я забыл сам написать. Чем будет больше в Ирпене жителей, тем менее комфортный для проживания он станет. Со временем по плотности он превратится в очередной спальник Киева, тогда я и с ним попрощаюсь. Не люблю шум авто и выхлопные газы. По этой же причине не рассматриваю Киев.

Поздно вечером в центре Киева проезжает 1 машина в минуту в лучшем случае. После 23:30 по проезжей части можно гулять. Зато утром и вечером не надо штурмовать ОТ или ШРТ - вышел и дошел пешком куда тебе надо. В любое время. В +/- любую погоду. Это и есть комфорт, условная свобода и независимость.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 12:57

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Прочитал что в Конкордии плата за обслуживание 60 грн. за метр. Че-то уже засомневался нужна ли мне Конкордия.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 13:03

airmax78 написав:
  flyman написав:працюю віддалено, нафіга мені РТ в Києві?
чи не РТ а просто який бетонний чи цегляний паралепіпед ( (с) (тм) акурт) в Києві, якщо можна працювати з села в Тернопільській/Житомирській обл. (тре уточнити версію Франта), або з підвалу в іпенях Ірпеня/Бучі (не помню чия версія, звиняйте)

А ради чего жить-то? Что это за жизнь такая в подвале в Буче или в селе в Житомирской области? Ну ОК, работать на удаленке из села теоретически можно. Но ЧТО ТАМ ДЕЛАТЬ помимо удаленной работы??? Только спиться и повеситься.

О людина муха щось пише:-)

Питання риторичне. Чи можна жити в напівпідвалі? Можна. Чи можна жити в напівпідвалі якщо є гроші на нормальну квартиру? Можна.
Але більшість вибере чомусь нормальне житло. Навіть в п’ятиповерховому будинку людини мухи 5 нормальних поверхів і лише один напівпідвальний. Тобто більшість вибрало нормальну квартиру, а не напівпідвал.
Конечно можна сказати що напівпідвалів на всіх не вистачило, тому вимушені купляти квартири з 1 по 5 поверх:-) але чомусь Я впевнений що це не так:-)

Зи. Інколи більшість помиляється:-)
Первый

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 сер, 2021 13:05

airmax78 написав:Прочитал что в Конкордии плата за обслуживание 60 грн. за метр. Че-то уже засомневался нужна ли мне Конкордия.
:-)
Первый

Профіль

#<1 ... 81878188818981908191 ... 12435>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей