|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 01 вер, 2021 10:31
То вже трохи перебор. +в Албанії вологість повітря невелика.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 вер, 2021 15:49
juristkostya написав: Успіх написав:Для juristkostya: Від Левандівського моста(а саме біля нього є зупинка, до якої 300м від ЖК/мого смарту/) їде багато маршруток в цент/до Оперного за 15-20хв. Це враховуйте, що маршрутка робить багато зупинок. А при середніх заторах, то додайте ще +10-15хв.
То есть, до 40 минут в утренний час пик реально?
Нюанс левандівки - є тільки 2 виїзди з району, і у випадку ДТП на них - нема часу "до", просто все зупиняється. тільки вийти з авто і йти пішки. пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
-
dinozavrik
-
-
- Подякував: 304 раз.
- Подякували: 341 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2021 17:28
Bolt написав: change_pm написав: Bolt написав:Лажанувся. Ціни в Албанії на нерухомість зробили +40-50%.Якщо минулого року смарта (але більшого ніж в Долярчика) в Саранді можна було купити за ~30-35€, то цьогоріч вже під 50€.Експрес аналіз зробив по пропозиціях, що висіла на вітринах агентств нерухомості.
Чьому?
Не встиг купити. Цьогоріч вже вшосте в Албанії. Хоча ціни оренди трохи виросли, то для мене як і шість років тому ціна 43€ доба. Тобто за шість років, за оренду там я вже витратив десь під 5к€
Анталія, а не Албанія, не перепутай Скліфасовський 
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 01 вер, 2021 17:29
change_pm написав: Bolt написав:Не встиг купити. Цьогоріч вже вшосте в Албанії. Хоча ціни оренди трохи виросли, то для мене як і шість років тому ціна 43€ доба. Тобто за шість років, за оренду там я вже витратив десь під 5к€
На акурта лили помої за ідею щось купляти на курорті, бо це невігідно, бо: - прив"язаний до одного місця, - оренда дешевше, - і ще щось... Яка була мотивація саме придбання?
акурт обсірав Албанію так що не тре його тут ліпити
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 01 вер, 2021 17:31
dinozavrik написав: juristkostya написав: Успіх написав:Для juristkostya: Від Левандівського моста(а саме біля нього є зупинка, до якої 300м від ЖК/мого смарту/) їде багато маршруток в цент/до Оперного за 15-20хв. Це враховуйте, що маршрутка робить багато зупинок. А при середніх заторах, то додайте ще +10-15хв.
Нюанс левандівки - є тільки 2 виїзди з району, і у випадку ДТП на них - нема часу "до", просто все зупиняється. тільки вийти з авто і йти пішки. пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
Як нема, "Скриня" + привокзальний ринок 
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 01 вер, 2021 17:35
До Албанії значно ближче 1700км.Доречі, того року в Саранді навіть був невеличкий корок з львівських машин. Я їхав з Ксаміла(для відпочинку там галімо,але я туди їздив за грильованим сібасом та кальмарами), а на зустріч аж чотири машини на львівських номерах.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 вер, 2021 17:37
dinozavrik написав: juristkostya написав: Успіх написав:Для juristkostya: Від Левандівського моста(а саме біля нього є зупинка, до якої 300м від ЖК/мого смарту/) їде багато маршруток в цент/до Оперного за 15-20хв. Це враховуйте, що маршрутка робить багато зупинок. А при середніх заторах, то додайте ще +10-15хв.
Сьогодні, як раз по радіо казали, що Сяйво та Левандівка мертво стоять.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 вер, 2021 08:22
dinozavrik написав:пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
очень странно. Здесь, в теме, куча сообщений о достоинствах "прицентральных" районов. В чем тогда их ценность?
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 вер, 2021 08:49
juristkostya написав: dinozavrik написав:пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
очень странно. Здесь, в теме, куча сообщений о достоинствах "прицентральных" районов. В чем тогда их ценность?
Потому-что утром из них легче выбраться ,чем в них попасть.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 02 вер, 2021 09:03
Bolt написав: juristkostya написав: dinozavrik написав:пункт 2 - тут нема сенсу міряти "добирання до центру", там нема ні хороших ТЦ, ні парків великих, ні багато робочих місць. в центр їхати - в деякі компанії, чи попити кави. До слова на Левандівці теж нема ТЦ
Потому-что утром из них легче выбраться ,чем в них попасть.
Минутачку  Вон, выше написали, что никому не надо в них попадать 
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-