Впервые попал на территорию. Ну что, очевидно, что здесь живут лохи, которых развели концептуальным говноблоком. Человек мудрый, жизнь проживший выберет АППСку без вариантов.
|
|
это - все равно! рынок растет и все дорожает, базар - это плюс! спасибо за рекламу, скушали... надо брать, дайте два! Востаннє редагувалось Slon_Nosov в Чет 02 вер, 2021 20:51, всього редагувалось 1 раз.
Ваши наблюдения доказывают только то, что и так известно: при включенном отоплении влажность в помещениях падает вне зависимочти от того, из чего в помещении сделаны стены. Исключение: целительная панель - в ней только чуть подсыхает грибок. В остальное время, проблемой любых квартир является избыточная влажность, которую мы же сами и повышаем своей жизнедеятельностью и дыханием. Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? капитальный ремонт проспекта героев сталинграда
А то что это апартаменты,а не квартиры? И при продаже 6.5 процентов всегда...??? И,не могу понять,близость Троещинского рынка-это плюс или минус?[/quote]
это - все равно! рынок растет и все дорожает, базар - это плюс! спасибо за рекламу, скушали... надо брать, дайте два![/quote] Вот и я хочу взять две,но не понимаю будущего??? Наверное,пока просто буду хотеть... Может ещё кто-то что-то знает об этом застройщике и комплексе вообще??? Заранее спасибо. Тобі з Маскви - видніше
[/quote] Да конечно. Думаете, если вы клёпаете тут украинскими буквами, то по вам не видно, что вы колчаковцы из фсб? Передайте своему старшему офицеру, что я разоблачил тут всех русских подонков. Меняйте учетки. [/quote] огласите ввесь список. Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 02 вер, 2021 21:34, всього редагувалось 1 раз.
Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? В рамках капітального ремонту Харківського шосе влаштують велосипедну інфраструктуру.
Комунальна корпорація "Київавтодор" Департамент транспортної інфраструктури КМДА оголосила електронну закупівлю на проєктні роботи капітального ремонту Харківського шосе у Дарницькому районі. Вулиця довжиною 5,8 кілометрів пролягає від Дарницької площі до Харківської площі та проспекту Миколи Бажана. Згідно тендерної документації в рамках будівельних робіт та ремонту покриття вулиці, також передбачено: велосипедні доріжки з обох сторін вулиці; велосипедні парковки та антипакувальні стовпчики; влаштування пішохідних тротуарів з бруківки ФЕМ; тактильні направляючі та попереджувальні елементи; острівці безпеки; безшовні трамвайні переїзди; капітальний ремонт шляхопроводу над залізницею; озеленення та благоустрій території.Очікувана вартість проєктних робіт - 20,8 млн гривень, кінцевий термін проєктування - 31 грудня 2022. Нагадаємо, що згідно Концепції розвитку велосипедної інфраструктури Харківським шосе пролягає велосипедний маршрут І категорії, до якого має з часом приєднатися міжміські велосипедні маршрути "Бориспіль - Київ", "Вишеньки - Київ". До речі, на Харківському шосе, вздовж будинків №4-18 біля дублюючого проїзду збереглася, одна з небагатьох, велосипедних доріжок радянських часів у Києві.
Я бы не смотрел в его сторону. Даже если достроят. Общежитие на Троещине - Вы представляете цены аренды и уровень контингента, который там будет обитать?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||