Hotab написав:Продолжил традицию покупать каждую новую порцию дешевле предыдущей, и ночью купил по .30 . Почти всегда после этого шли вниз, посмотрим)). Но ночью доллар отыграл вечернее падение.
Всем Доброе утро ! Здоровья и Хорошего Настроения !
Я тоже придерживаюсь этой традиции по покупке долларов . Сегодня продолжу есть кактусы , предидущие покупал по 26.39.
funky77 написав:Прикольное занятие - месяцами покупать дешевеющий актив, когда вокруг всё дорожает))))
Це старовіри, така досить важка форма секти рокетчиків, нікому не вірять, навіть самим собі)) Добрий ранок усім! Нічого нового, міжбанк заспокоює, рух у бік 26.20, але НБУ робить усе, щоб цей рух був повільний і малопомітний. ФРС знову почало розповідати казки, що гідрант емісії вже відкритий лише на 100%, а не на 120, як зазвичай. Ринок сприйняв це як звичайне кідалово, доллар почав падати, але старовіри продовжують збирати знецінені фантіки, їх церква святого доллара міцніша за усі приходи на світі, навіть коли бензин буде по 2 доллари, а короб сірників стане півдоллара, нічого їх не зрушить замислитися, віра це страшні речі, мозок вимикається. По готівці, червони зони наступають, котирування готівки впритул поспішають до міжбанка. Все за планом. Красотіща.
Hotab написав:Продолжил традицию покупать каждую новую порцию дешевле предыдущей, и ночью купил по .30 . Почти всегда после этого шли вниз, посмотрим)). Но ночью доллар отыграл вечернее падение.
Віра
somilitark написав:Це старовіри, така досить важка форма секти рокетчиків, нікому не вірять, навіть самим собі))
Я гадаю, що вас більше цікавить співвідношення гривня доллар, зараз міжбанк 26.19 купівля і 26.21 продаж, що вам ще показати? Відпроситися з роботи і вибігти сфотографувати найближче табло обмінки? Де саме у вас сумніви, чи ви зараз в літаку і вам нічого не видно, по приладам ідете? Повірте мені на слово, доллар падає!