Може хто підкаже стосовно обмінок у місті Лева, щоб було цивільно та надійно, з перевіркою купюр тощо. Бажано у Франківському районі, тільки щоб курс не як в обмінці на південному

Дякую
|
|
![]() Обмін валют м. ЛьвівДоброго дня.
Може хто підкаже стосовно обмінок у місті Лева, щоб було цивільно та надійно, з перевіркою купюр тощо. Бажано у Франківському районі, тільки щоб курс не як в обмінці на південному ![]() Дякую ![]() А чего это я должен валить? Я военный пенсионер, отслужил как положено 25 лет и я тут родился, я люблю мою Украину, мой город, мою улицу, речку, озера, мой сад. Вы извращенно все понимаете! Мне тоже неприятно осознавать, что Украина нищая, коррумпированная страна с убитой промышленностью. Но это же правда. ![]()
Зокрема
Якщо це безпосередньо і не вплине на наше задзеркалля, в нас тут своя драматургія навіть на валютному ринку, то зворотним зв'язком зачепить, як і завжди. Можливо, це теж, викличе сміх, не тільки тут, а й в урядових колах. Позаздривши вашому оптимізму, хочу наголосити що все ж таки не варто забувати, що гумор може непомітно стати гротескним, коли справа дійде до питань, які ми не в змозі поки вирішити самостійно, не дивлячись на браваду. І якщо рішення їх, як завжди, полягає лише в засудженні сусідів зверху (які в тому числі не спустили повітря), то нічого не зміниться, а гаманець звичайного українця й надалі терпітиме збитки. Але мабуть подібне ми маємо переживати як довічну об'єктивну дійсність яка дана зверху. Правильно? ![]()
Оцените, как я подбросил народу тему для обсуждения ![]() У меня более оптимистичный взгляд на Украину, так что слово "тоже" лишнее, но это другая тема. На первый вопрос (по теме ветки) вы так и не ответили.
![]()
О. А мені від Ваших слів навпаки -- стало трохи легше. ![]() Бо у попередні роки надспоживацтво на Землі майже вдвічі перевищувало її можливості до самовідновлення. "День екологічного боргу" наставав десь посеред літа.. ![]() І коли кажете, що ту боротьбу проти Землі хоч трохи призупинили -- то це ж таки добре. Також сподіваюсь, що ринок "майнінгу" якось впорядкужться і взимку працюватиме на опалення, а влітку -- на підігрів води. І, отже, стане нешкідливим. Дефіцити-інфляцію поки що не відчув. Цього року середні витрати на їжу вперто тримаються на меншому рівні, аніж у попередньому! Який, до речі, майже не зростав. Сповільнення дивовижне: Ми просто так скаржимось (за звичкою), чи ми дійсно бідні? Речі купувати не люблю вже майже аж десятилліття -- відколи зрозумів, що загруз у мотлоху, і це не має сенсу... Заощадження. За останні 7 років (від 2014) мої заощадження (= гроші, мінус додаткові заощадження від нових надходжень) при порівнянні їх до минулих років, і при відображенні у будь-якій валюті (у ₴, $, € рахую) – всі в плюсі! Навіть після вирахування інфляції по всіх валютах є приріст (завдяки депо в банках). Лише якщо коротший період усереднювати – то гривня здає позиції (починаючи з 2015 втрачаю через її інфл. якісь % у ₴ вираженні, але добре хоч середньорічне число наразі однозначне, й близьке до 0...-2%, крім останнього року). Десь так це в ел.таблиці: рік ЗаоЧисте ₴ $ ... 20 1Річні -7.8% 0.5% 19 2Річні 6.2% 3.7% 18 3Річні -1.8% 3.4% 17 4Річні -1.5% 2.9% 16 5Річні -2.5% 3.1% 15 6Річні -1.5% 2.3% 14 7Річні 5.5% 3.3% Звісно ж, буде сумно, якщо я втрачу роки життя (= купівельна здатність заощаджень) внаслідок можливих дефіцитів-інфляцій, про які пишете, бо вже з рік фактично не маю депозитних надходжень і це непокоїть на тлі розмов про можливе зростання цін... Але ж якщо Землі стане легше, то хоч це втішатиме... А ідеальним, як мені здається, було би безінфляційне життя. Так, аби кожна людина знала, що ціни більше не ростимуть і що можна (і треба) любити свої наявні речі, і відкладати споживання якнайдалі. Що гроші не пропадуть. І що не потрібно більше працювати на наповнення смітників... Бо "економічна активність задля самої економічної активності" -- от який в тому був сенс? ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСХотаб сказал о малой оплате физ.труда, оплата может быть и малая и большая)) физический(тяжелый) труд полезен в течении 7-10 дней, дальше уже не в кайф (сил меньше, отдыхать надо больше). вообще речь была о маме Доллярчика и малой пенсии при малой зарплате. врачам и медработникам 100 лет платили копейки, потому как сидят "возможно" в тепле , а не роют Беломорканал в ГУЛАГЕ), но никто никогда не учитывал, что врач/медсестра в сапогах по грязи (а в горной местности еще и на гору) тащится по вызову на дом (или уколы ) по курсу: продаю каждую неделю по 1000-1500 на свои нужды (есть одна тема) и каждый раз дешевле)) но продать сразу тысяч 5000-6000 не решаюсь вангую , что до 1 декабря спустимся до 25,9-26,0 Артем дает 26,17 (пока никто больше в Украине не дает), В.Арнаутська рулит ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСЗагалом - мені сподобався Ваш допис. Але от те, що Ви почали відлік з 2014р - НЕ сподобалось... Краще брати 10р. для розрахунків, а ще краще - 20!👍 Так я ще з вересня вангую, що 25,ХХ побачимо до кінця цього року, як те, що сніг цієї зими хоч раз, але випаде точно! ![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСа еще лучше, чтобы один телевизор(телефон, авто) служили до конца не только вашей жизни, но еще лет 500...и резина на авто была вечная Бо "економічна активність задля самої економічної активності" -- от який в тому був сенс? чтобы люди ходили на работу, а не сидели в интернете...хотя может быть в ближайшие лет 50 так все и будет (синтетическая еда/вода/топливо/энергия) и все умрем от скуки Пивень продает по 26,15- через месяц это будет очень дорого
Зараз переглядають цей форум: moveton і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|