Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 84598460846184628463 ... 11913>
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 16:45

Обмін валют м. Львів

Доброго дня.

Може хто підкаже стосовно обмінок у місті Лева, щоб було цивільно та надійно, з перевіркою купюр тощо. Бажано у Франківському районі, тільки щоб курс не як в обмінці на південному :)

Дякую
igorya

Подякував: 41 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 16:59

igorya написав:Доброго дня.

Може хто підкаже стосовно обмінок у місті Лева, щоб було цивільно та надійно, з перевіркою купюр тощо. Бажано у Франківському районі, тільки щоб курс не як в обмінці на південному :)

Дякую

https://minfin.com.ua/ua/currency/aucti ... sell/lvov/
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1002 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 06 лис, 2021 17:03

Starikan написав:
  fin написав:Да хоть 24,5! Всеравно в коррумпированной, нищей, с убитой промышленностью стране, очень быстро вернется ее заслуженный и обоснованный курс: 28-29 и выше. А пока такой клондайк щедрости в виде курса 26, то надо естесственно скупать доллары "на все". Ибо ракета вверх будет и никуда мы не денемся от этого.

Пара вопросов:
1) Почему курс 26 - "клондайк", а 28-29 - "заслуженный и обоснованный"? Есть аргументы?
2) Если страна такая плохая - чего не валите? Или в коррумпированной стране удобнее иметь несколько источников дохода, не платя налоги?
А чего это я должен валить? Я военный пенсионер, отслужил как положено 25 лет и я тут родился, я люблю мою Украину, мой город, мою улицу, речку, озера, мой сад. Вы извращенно все понимаете! Мне тоже неприятно осознавать, что Украина нищая, коррумпированная страна с убитой промышленностью. Но это же правда.
fin

Подякував: 1 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лис, 2021 00:01

Игорь написав:Пшеница - склады забиты под завязку. Хватит всем и загранице и нам. Классной меньше из-за погоды, мукомолы бьют тревогу, но это просто разгон зрады чтобы цену повысить. Дожди вымыли клейковину, но это все решается химией, будете лепить пирожки из такой же муки как и в прошлом году.
Ячмень - туго
Кукурузы столько, что лежит под открытым небом - банок не хватает.
А какие проблемы в энергетике, у Вас дома холодно ? Соседи сверху не спустили воздух или не можете заплатить за газ ?

Зокрема
Енергетична криза провокує суттєве зростання цін на ринку цукру, оскільки провідні світові експортери стали активніше переробляти цукрову тростину на біопаливо (етанол). У зв'язку з цим ціни оновили чотирирічний максимум.

Якщо це безпосередньо і не вплине на наше задзеркалля, в нас тут своя драматургія навіть на валютному ринку, то зворотним зв'язком зачепить, як і завжди. Можливо, це теж, викличе сміх, не тільки тут, а й в урядових колах.
Позаздривши вашому оптимізму, хочу наголосити що все ж таки не варто забувати, що гумор може непомітно стати гротескним, коли справа дійде до питань, які ми не в змозі поки вирішити самостійно, не дивлячись на браваду. І якщо рішення їх, як завжди, полягає лише в засудженні сусідів зверху (які в тому числі не спустили повітря), то нічого не зміниться, а гаманець звичайного українця й надалі терпітиме збитки. Але мабуть подібне ми маємо переживати як довічну об'єктивну дійсність яка дана зверху. Правильно?
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лис, 2021 00:21

fin написав:
  Starikan написав: Пара вопросов:
1) Почему курс 26 - "клондайк", а 28-29 - "заслуженный и обоснованный"? Есть аргументы?
2) Если страна такая плохая - чего не валите? Или в коррумпированной стране удобнее иметь несколько источников дохода, не платя налоги?
А чего это я должен валить? Я военный пенсионер, отслужил как положено 25 лет и я тут родился, я люблю мою Украину, мой город, мою улицу, речку, озера, мой сад. Вы извращенно все понимаете! Мне тоже неприятно осознавать, что Украина нищая, коррумпированная страна с убитой промышленностью. Но это же правда.

Оцените, как я подбросил народу тему для обсуждения 8)
У меня более оптимистичный взгляд на Украину, так что слово "тоже" лишнее, но это другая тема.
На первый вопрос (по теме ветки) вы так и не ответили.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 09:52

26.17-26.18/26.22-26.25
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 10:47

orest написав:Насправді зараз вперше за багато років мене, в економічному плані, більше лякає не те,що відбувається в середині країни, а те що відбувається назовні. Тобто в світовій економіці. Боротьба за ресурси, яка триває сотні останніх років, перейшла на новий рівень. Чи через лінь, чи через повну слабкодухість, в світі припинилася чи значно послабилася боротьба за реальні матеріальні ресурси, які потім трансформуються в гроші і владу. Маю на увазі енергоносії, сировини, дорогоцінні метали і тд.
Не маючи сил відбирати в когось викопні ресурси, не маючи можливості емітувати долари-євро чи фунти з франками, не маючи знань досвіду чи бажання розвивати ефективні виробництва, певні кола видумали «біткойни» потренувавшись перед тим на мільйонах «мисливців за покемонами». І ось уже щоб мати «гроші» нічого не треба робити, хочеш бути щасливим і «багатим» на тобі ефіри-догекойни і решту «багатства майбутнього». А в цьому театрі абсурду, підсиленого корона вірусом ми забули про справжні цінності і про те, що реально нам забезпечує існування і реальну вартість. Через це виникають дефіцити напівпровідників, чіпів, певних металів і тд. Як результат, злітають до небес ціни на мідь, паладій, газ і тд, катастрофічно падає виробництво автомобілів, електроніки і, як наслідок, горді і круті власники догекойнів сидять дома і смокчуть … лапу через те, що зупиняються заводи тойоти, ауді і решти рено з дачіями. Тесла, щоб втримати полохливий попит, переробила ПЗ і так далеких від надійності «електровозів майбутнього» щоб змогти використовувати в їх виробництві старі чіпи, які ще десь завалялися на складах і які не підходять майнерам…
Цей театр абсурду може дуже погано закінчитися і може статися так, що стару дачію ще можна буде поміняти на мішок картоплі, а от біткойн нікому не буде потрібен…

О.
А мені від Ваших слів навпаки -- стало трохи легше. :)
Бо у попередні роки надспоживацтво на Землі майже вдвічі перевищувало її можливості до самовідновлення.
"День екологічного боргу" наставав десь посеред літа.. :( https://responsiblefuture.com.ua/dlya-u ... ogo-borgu/

І коли кажете, що ту боротьбу проти Землі хоч трохи призупинили -- то це ж таки добре.

Також сподіваюсь, що ринок "майнінгу" якось впорядкужться і взимку працюватиме на опалення, а влітку -- на підігрів води. І, отже, стане нешкідливим.

Дефіцити-інфляцію поки що не відчув.
Цього року середні витрати на їжу вперто тримаються на меншому рівні, аніж у попередньому! Який, до речі, майже не зростав. Сповільнення дивовижне: Ми просто так скаржимось (за звичкою), чи ми дійсно бідні?
Речі купувати не люблю вже майже аж десятилліття -- відколи зрозумів, що загруз у мотлоху, і це не має сенсу...

Заощадження.
За останні 7 років (від 2014) мої заощадження (= гроші, мінус додаткові заощадження від нових надходжень) при порівнянні їх до минулих років, і при відображенні у будь-якій валюті (у ₴, $, € рахую) – всі в плюсі! Навіть після вирахування інфляції по всіх валютах є приріст (завдяки депо в банках).
Лише якщо коротший період усереднювати – то гривня здає позиції (починаючи з 2015 втрачаю через її інфл. якісь % у ₴ вираженні, але добре хоч середньорічне число наразі однозначне, й близьке до 0...-2%, крім останнього року).
Десь так це в ел.таблиці:
рік ЗаоЧисте ₴ $ ...
20 1Річні -7.8% 0.5%
19 2Річні 6.2% 3.7%
18 3Річні -1.8% 3.4%
17 4Річні -1.5% 2.9%
16 5Річні -2.5% 3.1%
15 6Річні -1.5% 2.3%
14 7Річні 5.5% 3.3%

Звісно ж, буде сумно, якщо я втрачу роки життя (= купівельна здатність заощаджень) внаслідок можливих дефіцитів-інфляцій, про які пишете, бо вже з рік фактично не маю депозитних надходжень і це непокоїть на тлі розмов про можливе зростання цін...
Але ж якщо Землі стане легше, то хоч це втішатиме...

А ідеальним, як мені здається, було би безінфляційне життя.
Так, аби кожна людина знала, що ціни більше не ростимуть і що можна (і треба) любити свої наявні речі, і відкладати споживання якнайдалі. Що гроші не пропадуть. І що не потрібно більше працювати на наповнення смітників...
Бо "економічна активність задля самої економічної активності" -- от який в тому був сенс?
Bobua

Подякував: 118 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 11:03

Re: Валютный рынок в контексте ДС

reef написав:о тяжести физического труда у этих категорий рабочих

Хотаб сказал о малой оплате физ.труда, оплата может быть и малая и большая))
физический(тяжелый) труд полезен в течении 7-10 дней, дальше уже не в кайф (сил меньше, отдыхать надо больше).
вообще речь была о маме Доллярчика и малой пенсии при малой зарплате.
врачам и медработникам 100 лет платили копейки, потому как сидят "возможно" в тепле , а не роют Беломорканал в ГУЛАГЕ), но никто никогда не учитывал, что врач/медсестра в сапогах по грязи (а в горной местности еще и на гору) тащится по вызову на дом (или уколы )

по курсу: продаю каждую неделю по 1000-1500 на свои нужды (есть одна тема) и каждый раз дешевле)) но продать сразу тысяч 5000-6000 не решаюсь

вангую , что до 1 декабря спустимся до 25,9-26,0

Артем дает 26,17 (пока никто больше в Украине не дает), В.Арнаутська рулит
prodigy

Подякував: 3304 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 11:24

Bobua написав:Заощадження.
За останні 7 років (від 2014) мої заощадження

Загалом - мені сподобався Ваш допис.
Але от те, що Ви почали відлік з 2014р - НЕ сподобалось...
Краще брати 10р. для розрахунків, а ще краще - 20!👍
  prodigy написав:вангую , что до 1 декабря спустимся до 25,9-26,0

Так я ще з вересня вангую, що 25,ХХ побачимо до кінця цього року, як те, що сніг цієї зими хоч раз, але випаде точно! :D
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1002 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Пон 08 лис, 2021 11:52

Bobua написав:А ідеальним, як мені здається, було би безінфляційне життя.

а еще лучше, чтобы один телевизор(телефон, авто) служили до конца не только вашей жизни, но еще лет 500...и резина на авто была вечная

Бо "економічна активність задля самої економічної активності" -- от який в тому був сенс?
чтобы люди ходили на работу, а не сидели в интернете...хотя может быть в ближайшие лет 50 так все и будет (синтетическая еда/вода/топливо/энергия) и все умрем от скуки

Пивень продает по 26,15- через месяц это будет очень дорого
prodigy

Подякував: 3304 раз.
Подякували: 3335 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 84598460846184628463 ... 11913>
Форум:
+ Додати
    тему