sani_2012 написав:А как же 50 миллиардов матрасных ???
Есть мнение, что матрасы сильно похудели и 50 ярдов там уже давно нет. Если они вообще там были. Курс по сути держится за счет ОВГЗ, пока доллар в мире дешевый.
somilitark написав:По курсу, напевне боковик на рівні 26.10.
Боюсь показаться придирчивым, но в который раз вы уже прогнозируете боковик на очередном уровне? А доллар падает все ниже и ниже. Или это прогноз на один день?
Доброго дня. Забув дописати "сьогодні". Все таки гадаю, що треба постояти на цьому рівні хоча б тиждень. Можлива навіть активізація покупців, коли вони побачать застій і зупинку руху у бік 26. Так що можливій відскок до кінця тижня до рівнів 26.20 чи навіть 26.25. Маю на увазі міжбанк. А вже ближче до 20-хх чисел вже можна сміливо атакувати рівень 26 на пробой униз, все це на факторі сплати квартальних податків. Але думаю перекос продавців буде не суттєвий, Нбу втримає рівень 26 від пробиття в район 25.хх. Ось такі справи, тобто вузький боковик і нема що коментувати, рокети нема. Усі надії на фінальне виконання бюджету у грудні, але по моїм підрахункам там не суттєві і не переломні суми, максимум 26.50 можемо побачити, хотя я вже навіть і в таку ракету не вірю. 26.20 скоріш за все це край зростання. Я гадаю, що розгорнуто відповів на Ваші запитання))
somilitark написав:По курсу, напевне боковик на рівні 26.10.
Боюсь показаться придирчивым, но в который раз вы уже прогнозируете боковик на очередном уровне? А доллар падает все ниже и ниже. Или это прогноз на один день?
Доброго дня. Забув дописати "сьогодні". Все таки гадаю, що треба постояти на цьому рівні хоча б тиждень. Можлива навіть активізація покупців, коли вони побачать застій і зупинку руху у бік 26. Так що можливій відскок до кінця тижня до рівнів 26.20 чи навіть 26.25. Маю на увазі міжбанк. А вже ближче до 20-хх чисел вже можна сміливо атакувати рівень 26 на пробой униз, все це на факторі сплати квартальних податків. Але думаю перекос продавців буде не суттєвий, Нбу втримає рівень 26 від пробиття в район 25.хх. Ось такі справи, тобто вузький боковик і нема що коментувати, рокети нема. Усі надії на фінальне виконання бюджету у грудні, але по моїм підрахункам там не суттєві і не переломні суми, максимум 26.50 можемо побачити, хотя я вже навіть і в таку ракету не вірю. 26.20 скоріш за все це край зростання. Я гадаю, що розгорнуто відповів на Ваші запитання))
Да, вполне, спасибо. Похоже, что 28,5 будет уже следующей зимой для слива. Сезонность сначала в 2019-м, а потом в 2021-м своими играми с ОВГЗ поломали полностью.
kluychkooleg написав: Да, вполне, спасибо. Похоже, что 28,5 будет уже следующей зимой для слива. Сезонность сначала в 2019-м, а потом в 2021-м своими играми с ОВГЗ поломали полностью.
Да не треба прив'язуватись до якіхось цифр. Треба дивитись на ситуацію, можливо 28.50 це буде гарна ціна для входу. Хто його знає що там буде через рік? Дуже багато факторів, але рівень 30 це вже такий психологічний рівень, який влада не захоче долати в будь якому випадку до президенських виборів. Ну і я не поняв що в 21-му році поламали за допомогою Овдп? Кількість Овдп в обігу скорочується, частка нерезів у держпаперах майже не змінюється, хто там вам що поламав? Просто ви не оцінили врожай, ось і вся розмова. Довірились пропагандістам обвалістам, а вони вас кинули, влада міцніша ніж ви думаєте і дуже мудра в економіці, контролює чьотко ситуацію, Беніан це не баба труна 200 і її шоколадний господар, вже пора зрозуміти очевидні речі)))
sani_2012 написав:А как же 50 миллиардов матрасных ???
Есть мнение, что матрасы сильно похудели и 50 ярдов там уже давно нет. Если они вообще там были. Курс по сути держится за счет ОВГЗ, пока доллар в мире дешевый.