технічний малюночок очистився повноцінною та тривалою корекцією близько до стандартних 50%
але зазвичай перед справжнім розворотом маркет-мейкери організовують якийсь не очікуваний та різкий діпчик
проти цього сценарію у простих трейдерів немає ніяких засобів захисту, окрім самодисципліни й терпіння
певен вітчизняні готівкові гравці "динозаври" вже скирдують єврика у довжину, а ось технарі ще не можуть цього дозволити через далекий дорогий стоп (під 1,1500)
тож кожен вирішує свої проблеми самостійно, я за контроль ризиків та дисципліну.
Схоже, що рецидив сподівань на жорсткіші наміри Федрезвістів боротися з ростом цін на підвищеній інфляційній статі з США і має забезпечити такий діпчик у EUR/USD
ну як боротися : бурмотіти з насупленими бровами, грозитися пальчиком на адресу нафтових босів, говорити про широкий арсенал засобів
Every single day, the world consumes about 100 million barrels and demand is now back to pre-COVID levels despite jet fuel usage (8 per cent of total use) remaining weak due to lingering inconveniences such as quarantines and expensive testing requirements. According to the BP Statistical Review, of the 100 million barrels per day of daily usage, 60 million are for transportation (27 million by cars, 18 million in heavy hauling trucks, 8 million in planes, and the rest in ships and public transit). Just how big of a feat will it be to convert a staggering 1.45 billion vehicles, 29,000 aircraft, and 54,000 ships to renewable fuel sources and what is the timeline for them to reach critical scale?
тільки 2 (два) з них передбачають спроби стати на купівлю у довжину третій "отруєний" варіянт виключає будь який лонг
у мене немає ніякого бажання щось вгадувати, одного чіткого прогнозу теж намає (немає сенсу), я нічого не знаю про найближче майбутнє )) проте не переймаюсь як воно все станеться
намагатимусь діяти схематично за варіятивним сценарієм можливі точки на вхід позначено кружечками на стрілочках.
ПС. але "червоний" з тестом 1,1495 мені імпонує найбільше.
ЛОБ Додано: Пон 20 вер, 2021 12:39 написав:на очікуваному завершенні повноцінної корекції перезаходимо на купівлю у довжину за напрямком первинного імпульсного руху :