|
|
![]() щодо EUR/USDщо має статися, щоб єврик розвернувся :
ну зовсім вже фантастичний сценарій, у яких ніхто не вірить ПС. звісно і я також. ![]() щодо Новозеландського Доляра (NZD/USD)
знову ківі у зоні купівлі : ріст ринкових % ставок у NZD повертає його до кагорти валют "carry trade" 10-ти річні державні облігації Нов. Зеландії мають порівняно високу доходність 2,56% річних - другу найвищу після Мексики посеред мажорів FX G10 ![]() Так что, тренд по евро восходящий до сих пор? Понимаю. Разница в учетных ставках тоже фигня, не действует на евро-доллар никак? Пожаловался на меня, забанил? А мог бы хотя бы прислушаться и не вводить в заблуждение своего одного читателя, точно не спекулирующего на евродолларе. Иначе он бы тебя проклял. ![]() ![]() щодо EUR/USDсистема констатує збереження низхідного тиску :
відхилення від обраної статистично достовірної системи карається позбавлення грошей. ![]() Re: Валютный рынок в миреРынок облигаций неправильно понимает Федеральную резервную систему, закладывая ожидания повышения процентных ставок на ближнем конце кривой доходности уже на середину 2022 г. в условиях высокой инфляции, сказала Прия Мисра из TD Securities.
«Рынок закладывает в цены первое повышение ставок буквально сразу после завершения сворачивания выкупа, — сказала во вторник в интервью Блумберг ТВ Мисра, глобальный руководитель стратегии по ставкам. — Мы считаем, что Covid сильно влияет на инфляцию, которая начнет сбавлять обороты. Темпы роста замедлятся, а инфляция достигнет пика». TD не ждет, что ФРС повысит ставки раньше конца 2023 г., тогда как спред доходности двух- и 10-летних UST на прошлой неделе сузился до минимальных с августа 97 б.п., поскольку трейдеры сдвинули на более ранний срок ожидания ужесточения ФРС. «Для нас не очевидно, что ФРС резко сменит тактику и начнет агрессивно повышать ставки, — сказала Мисра. — На самом деле, мы ждем первого повышения ставки намного позже сроков, которые закладывает в цены рынок». ![]() щодо EUR/USDна денних інтервалах намалювалася цікава свічечка повної зупинки низхідної динаміки - "hanging man" з довгою тінню знизу
чи стане вона розворотною покаже час (не день, і не два), та й я давно відмовився торгувати окремі свічки, якими б страшними чи гарненькими вони не були але. закриття коротких позицій та корекційний ріст повертається на порядок денний для короткострокових гравців а ось з імовірного повторного віджиму я придивлюся до купівлі у довжину. ![]() ЛОБ
За випад не сприймаю, маєте право на свою позицію. Ваш аналіз часто є корисним для мене, бо враховує багато фундаментальних даних, до яких "руки не доходять", але його сприймаю лише як доповнення, а не пряме керівництво до дії.З приводу рос.сайтів, то я не настільки добре знаю англ.мову, щоб вільно читати економічну інформацію з першоджерел. Тим більше відверті фейки на сайтах, якими користуюсь ще не зустрічав, бо у мене в терміналі також є стрічка новин, які є ідентичними, але там не зручно читати. На даний момент часу мої "індики" ще не дали сигнал про початок довгострокового росту євро, але близькі до цього. Тому в купівлю не заходив. Також потрібно дивитись на рівень 1.1290 (61.8% попереднього росту 2020-2021р.р.). Якщо ціна закріпиться під ним, то ще піде до наступних рівнів підтримки, а якщо втримається, то можлива корекція/розворот. Тому поки поза ринком.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|