Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
kingkongovets написав:..льготы по жкх дает не карта киянина) а вот на проезд будет давать
Теперь ясно. Не ясно было тут "я тебе больше скажу - у меня и карта есть, и проезд по ней на всех видах городского транспорта бесплатный, да еще и приличные скидки на жкх) и я не «элита»)"
там был ответ на конкретный пост, который веталь потом как всегда удалил, или отредактировал, про «элиту», а не про карту киянина
Frant написав:скільки грошей треба на щоденну дорогу з Єпенів в Києві і назад? При вартості бензина 33 грн/л?))) Амортизація машини - при щоденному користуванні? Заміна машини кожні 5 років - тому що швидко зношуються?
Відповідь - більше на на 22% чим при 27 грн за л., але не в 2.5 рази як пропонує КМДА для ГТ.
Сказав би Кличко, що разовий квиток буде не 8 грн. а 10 грн., то не було би хайпу.
І панорамні вікна мені сподобались(як і в мене в смарті) Правда, в мене буде 1 вікно, а у тебе їх 2. Але 15м2 Карл!!! Флай, а де там умивальник/сральник ставити і душову? А мийку?
п.с. Дивись, Флай, в мене хоч 1 вікно, але ПОВНОЦІННИЙ с/в! І загальних квадратів, майже, вдвічі більше!
на КарДачах помістилося в кавалірці на 14,5м2 а тут на 15м+ ти думаєш, що не поміститься?
kingkongovets написав: 35 грн/час парковки ты вообще удавишься
Ради прикола перешел по QR коду на парковке. Ожидал, что в диджитализированной европейской столице в 21 веке попаду в удобную форму оплаты и можно будет быстро заплатить и получить время до которого парковка оплачена. Ан нет - таки да, говно и страдать - по коду попадаешь на сайт, на котором много чего можно почитать, но вот удобной оплаты - нет. Это я не говорю про иностранцев - они ж у нас не шастают, правда?
І панорамні вікна мені сподобались(як і в мене в смарті) Правда, в мене буде 1 вікно, а у тебе їх 2. Але 15м2 Карл!!! Флай, а де там умивальник/сральник ставити і душову? А мийку?
п.с. Дивись, Флай, в мене хоч 1 вікно, але ПОВНОЦІННИЙ с/в! І загальних квадратів, майже, вдвічі більше!
на КарДачах помістилося в кавалірці на 14,5м2 а тут на 15м+ ти думаєш, що не поміститься?