Магический курс. Я уже трижды сливадся по этому курсу, а потом откупался дешевле. Временная стабильность.
|
|
![]() Думаю, что нет. Думаю, что когда Межбанк летел ракетой вверх, обменки, как обычно, бежали впереди паровоза с упреждением на разогретой панике. Как только начались качели вверх-вниз, обменки вернулись к паровозу. Им тоже не хочется нахвататься дорогого доллара и зависнуть в нем. Далек от обменок, так, предположения. Кстати, заметил, что в стабильные времена ТАС ставит часто курс по курсу харьковских обменок. Сейчас в ТАС курс 27.27 - 27.45, а почти вот всех обменках 27.25 - 27.45. Но есть и 27.25 - 27.35. Востаннє редагувалось kluychkooleg в Суб 04 гру, 2021 14:02, всього редагувалось 2 разів.
![]() ...і ви кажіть©Інформація ніпрощо)) Інша річ, коли в той же день, через годину-дві після купівлі/продажу, кинули сюди таку інформацію, а головне уточнили, скільки тисяч!(бо в іншому випадку - це може бути пару соток франклінів) ![]() Тому і я можу ЛЯПНУТИ, що - пару тижнів тому, купив на лям грн долярчиків пА 26,30 а пару днів тому здав пА 27,30 ![]() ![]() ![]() ДумайТЕ!©®™ ![]() Востаннє редагувалось Успіх в Суб 04 гру, 2021 18:19, всього редагувалось 1 раз.
![]()
1. Вы так пишете, как будто Ваша информация "про що". Суммы пишут либо дураки, либо понтующиеся, либо два в одном. 2. Сегодня 04.12, две недели назад было 20.11. Минимальный курс по которому можно было купить (обменки, банки, банки онлайн) был 26.59. Последний раз, когда можно было купить по 26.30, было 15.11 3. Как покупка по 26.30 согласуется с верой в 25.ХХ? Выходит - пастве - одно, а себе - совсем другое? Востаннє редагувалось kluychkooleg в Суб 04 гру, 2021 14:45, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Дивно чути це від адепта гривні. Уже як тиждень цькуєте держателів доларів, а сам купив долар) ![]() Існування подібних планів - не секрет (особливо "цікава" Одеса). При адміністрації демократів, у яких, скажімо, знижений рівень тестостерону, все можливо.
![]()
Разом певно розробляли с Bild. ![]()
Я ще в 2005 році знав, що Крим і Донбас рано чи пізно вибухнуть. А після того, як Путлер неодноразово вимовляв слово "Новороссия" - сумнівів про плани відібрати південь взагалі немає - рано чи пізно напад у тій чи іншій формі станеться. ![]() Бюджетне відшкодування ПДВ за листопад–найбільше у 2021роціЗагальний обсяг бюджетного відшкодування ПДВ в листопаді склав 17,7 млрд грн (на 3,5 млрд грн більше ніж за попереднім рекордом у вересні – 14,2 млрд грн).
Про це повідомляє Центр аналізу публічних фінансів та публічного управління "Кількість успішних операцій за місяць дещо вища середньорічних показників – 3878, як і середній час відшкодування - 36 діб (середньорічний показник 33 доби)", - йдеться у повідомленні. ТОП-5 компаній по бюджетному відшкодуванню ПДВ за листопад: 1. ТОВ СП "НІБУЛОН"- 1,22 млрд грн КВЕД 46.21 Оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. 2. ПРАТ "ММК ІМ. ІЛЛІЧА" – 882 млн грн КВЕД 24.10 Виробництво чавуну, сталі та феросплавів. 3. ТОВ "КЕРНЕЛ-ТРЕЙД"- 616 млн грн КВЕД 46.21 Оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. 4. ТОВ "АДМ ЮКРЕЙН"- 790 млн грн КВЕД 46.21 Оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. 5. ПАТ "ЗАПОРІЖСТАЛЬ" - 667 млн грн КВЕД 46.21 Виробництво чавуну, сталі та феросплавів. Востаннє редагувалось jump в Суб 04 гру, 2021 15:59, всього редагувалось 2 разів.
|
|