Офіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю Починає діяти з...............09.12.2021..........10.12.2021 дата розрахунку..............08.12.2021...........09.12.2021 Євро.................................30,7698................30,6773...-0.3% Долар США......................27,2167................27,1013...-0.42% После полудня гривна прибавила еще 1.5 копейки.
Вдохновленные вчерашним укреплением гривны и падением доллара, открылись на 5.5 копеек ниже закрытия. Даже не попив чаю, выросли на копейку, но сразу же развернулись и вернулись обратно. После небольшой паузы предприняли еще одну попытку роста и прибавили 1.5 копейки, но после небольшой паузы снова вернулись на исходную позицию. В мире доллар падал до полуночи, после чего начал понемногу восстанавливаться. Справочный курс встретили на уровне открытия котировками 27.1100 - 27.1300.
После 12 весьма резко опустились на 3.5 копейки. НБУ, отреагировав на это движение, выкупил дежурную пятерку и стал с бидом чуть ниже рыночного. Это остановило котировки за полкопейки до забора. На этом уровне простояли без движения 2.5 часа. Только после 15 опустились на полкопейки, упершись в ставку регулятора. В мире доллар после 12 продолжил восстановление, но в последний час резко пошел вниз и вернулся к полуденному уровню. Официальный курс встретили котировками 27.0700 - 27.0900. За день опустились на 4 копейки относительно открытия и на 9.5 копеек относительно вчерашнего закрытия.
Этот день в истории: 2020 - 28.0406 (-4) -94 2019 - 23.6885 (-4) +342
orest написав:П.С. Realist, все з наданою мною позавчора інформацією по корекції санкцій гуд? Гігієна витримана? А саме головне, корекція курсу грн/дол відбулася?
Вітаю. Ви були праві. Після вашого повідомлення те саме прочитав у Клімкіна у ФБ. Критики у ваш бік у мене не було. Просто вже давно маю звичку дивитись на джерело інформації після її прочитання. Джерело мені не сподобалось і я висловив свою точку зору. Якось воно все дуже скоро "в ефір" попало. Неначе все давно було погоджено і тільки чекали сигналу. Завжди із цікавістю читаю вашу точку зору.
По корекції. Як завжди коли зміна тренду на МБ - я не в офісі, а в "полях". Вчора мав час на форум тільки після 18:00. То перевів 15% у гривню по 27,12 у двох банках. Кращого в онлайні не знайшов. Тому корекцію теж підримав. Але рівно на 15%
somilitark написав: По курсу: закрились 27.16 на 27.18, завтра увесь фокус на облікову ставку, питання на скільки піднімуть, я логікою за підвищення на 0.5%, але НБУ обіцяв 1%, я навіть не знаю як воно буде, побачимо, але гадаю 0.5% вистачить... курс буде максимум 27.05 по бідам завтра до кінця сесії, це не залежить від величини підняття ставки, все одно будемо штурмувати 27 поки що зверху
Закрились 05 на 07. Все як я казав. НБУ сьогодні був більш меньш адекватний. Завтра будемо намагатись проломати кригу 27 униз, але головний ворог гривні знову врятує рокетчиків і вангую на завтра курс закриття 27.00 на 27.02. Ось така казочка малята. В СМІ з'явилася інформація, що Байден навіть пообіцяв натиснути на Київ стосовно автономії данбаса. Що тільки не пообіцяєш орді, щоб тільки вона сама себе жерла, а не нападала на людей. Але хло як завжди всіх переграв, вже 8 років чекає, ще 16 буде чекати автономії, якщо фізично здужає
Цитрин написав:Нет. В период с 1995 по 2021 налог с расходов отсутствовал. Поэтому ввести новый закон, который будет задним числом облагать налогом расходы невозможно.
так я именно это и говорю облагать будут только будущие покупки, после вступления закона в силу если сумма доходов за 1995-2021 не дотягивает до цены покупки, обложат разницу под 18% - ничего тут антикоституционного нет
Востаннє редагувалось kokon в Чет 09 гру, 2021 19:16, всього редагувалось 1 раз.