Чому люди з 50-річним стажем одержують низьку пенсію —...
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
_hunter написав:Не понял: вы со мной спорите или подыгрываете??? -- на 20й год ВВП/на душу у бацьки -- 6 тыщ, у нас -- 3
Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.
Ваши сообщения чем дальше, тем меньше смысла несут... Т.е. в Беларуси хлеб не растет и коровы доиться перестали?
А ви видно тупуватий, або притворяєтесь. Мене цікавить рівень життя, а не ВВП. ВВП - це характеристика виключно економіки. Мені "великої економіки" не потрібно, мені потрібен хліб і масло(умовно). В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений. А ВВП УССР в 1989 був на рівні сьогоднішньої України, якщо враховувати інфляцію. Правда чомусь машин на дорогах було мізер, а зараз суцільні пробки.
andrijk777 написав:Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.
Ваши сообщения чем дальше, тем меньше смысла несут... Т.е. в Беларуси хлеб не растет и коровы доиться перестали?
А ви видно тупуватий, або притворяєтесь. Мене цікавить рівень життя, а не ВВП. ВВП - це характеристика виключно економіки. Мені "великої економіки" не потрібно, мені потрібен хліб і масло(умовно). В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений. А ВВП УССР в 1989 був на рівні сьогоднішньої України, якщо враховувати інфляцію. Правда чомусь машин на дорогах було мізер, а зараз суцільні пробки.
Отвечу вам вашими же словами: А ви видно тупуватий, або притворяєтесь. -- у меня, если что, родственники там есть -- и об уровне жизни пэрэсичных "у нас" и "у них" я вполне могу судить -- у бацькы с хлібом і маслом(умовно) -- все впорядке.
andrijk777 написав:В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.
Это тогда был не доволен. А сейчас с ностальгией вспоминает бесплатные квартиры, мизерную коммуналку, пенсию в 120р и колбасу по 2.20 из настоящего мяса.
andrijk777 написав:В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.
Это тогда был не доволен. А сейчас с ностальгией вспоминает бесплатные квартиры, мизерную коммуналку, пенсию в 120р и колбасу по 2.20 из настоящего мяса.
Кстати да -- не шибко задоволэнным нарид где-то после 59-го стал -- как увидели как в нормальных странах живут. А до того со счастливыми улыбками 5ти-летками светлое будущее строили
Вони згадують молодість, а не СРСР. "бесплатные квартиры" - чомусь забезпечення житлом сьогодні в 2 рази вища ніж коли квартири були безплатними. "мизерную коммуналку" - хочете "як на Заході"? Там комуналка ще більша! Я хочу. "колбасу по 2.20 из настоящего мяса" - я ковбасу взагалі не купляю і вам не раджу. Купляйте м'ясо, які проблеми? Нагадаю, що в СРСР з м'ясом були величезні проблеми, тому і купляти ту ковбасу по 2.20, бо м'яса тупо не було, або за величезні гроші на базарі.
_hunter написав:Так же говорил уже: еще в том году наводить начали. Но, как обычно: вместо конфискации 100% черной ЗП или посадок лет на 5 -- начали амнистию какую-то
... а починати слід з роботодавців. але ви ж знову будете за своє - "уклонисты", "амнистия какая-то"
Нет смысла: в ком-секторе ситуация сложилась так, что _работника_ на белую ЗП найти невозможно. При этом _работник_ у абсолютно _любого_ (ну, кроме совсем отмороженных) работодателя на белую ЗП может перейти в течении месяца. Поэтому садить/штрафовать бизнес -- гарантированный способ убить экономику, а садить/штрафовать работников -- гарантированный способ отбелить экономику. Пример рашки тому подтверждение: мониторингом расходов они за какие-то пяток лет отбелели 75% экономики (если не путаю)
>> Нет смысла: в ком-секторе ситуация сложилась так, что _работника_ на белую ЗП найти невозможно. - робітників повно, навіть при цьому ще й експортуємо їх. і ще й залишається собі. ви знову плутаєте причину і наслідки. робітнику кажуть - або без оформлення або йди на..й, не хочеш ти, інший прийде. і вибирати не повибираєш сильно, коли робочих місць менше ніж бажаючих працювати.
>>Поэтому садить/штрафовать бизнес -- гарантированный способ убить экономику, а садить/штрафовать работников -- гарантированный способ отбелить экономику. - ну так, бізнес у нас білий і пухнастий і не при чому, раз не хоче платити податки, і навіть в цьому у вас винен працівник. як то кажуть "хто вср..ся - невістка,хто ж ще", так і вас. як ви вперто не бажаєте зрозуміти, що в ситуації коли робітників більше ніж робочих місць, умови диктує роботодавець - або так (без оформлення) або ніяк (в сенсі смокчи лапу), а людині себе і сім'ю годувати. що, вона, по-вашому має вибрати? якщо слідувати закону, то "уклонисты" тут обидва боки, але ви вперто один з них (першопричину) пропонуєте "панять і пгастіть". з якого б це?