Чому люди з 50-річним стажем одержують низьку пенсію —...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 45678>
Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 18:49

Хахахах! Конечно же! 266 грн. в корне меняют дело я ежедневно в магазине больше оставляю
puzo0587

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 18:54

_hunter написав:
  andrijk777 написав:
  _hunter написав:Не понял: вы со мной спорите или подыгрываете??? -- на 20й год ВВП/на душу у бацьки -- 6 тыщ, у нас -- 3 :lol:

Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.

Ваши сообщения чем дальше, тем меньше смысла несут... Т.е. в Беларуси хлеб не растет и коровы доиться перестали? :shock:

Там "Бабушки" работают на Белоруссию. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 19:00

_hunter написав:
  andrijk777 написав:
  _hunter написав:Не понял: вы со мной спорите или подыгрываете??? -- на 20й год ВВП/на душу у бацьки -- 6 тыщ, у нас -- 3 :lol:

Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.

Ваши сообщения чем дальше, тем меньше смысла несут... Т.е. в Беларуси хлеб не растет и коровы доиться перестали? :shock:

А ви видно тупуватий, або притворяєтесь. Мене цікавить рівень життя, а не ВВП. ВВП - це характеристика виключно економіки. Мені "великої економіки" не потрібно, мені потрібен хліб і масло(умовно). В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.
А ВВП УССР в 1989 був на рівні сьогоднішньої України, якщо враховувати інфляцію. Правда чомусь машин на дорогах було мізер, а зараз суцільні пробки.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 19:09

andrijk777 написав:
  _hunter написав:
  andrijk777 написав:Мої діти їдять хліб з маслом, ваші - ВВП. Удачі.

А ви видно тупуватий, або притворяєтесь. Мене цікавить рівень життя, а не ВВП. ВВП - це характеристика виключно економіки. Мені "великої економіки" не потрібно, мені потрібен хліб і масло(умовно). В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.
А ВВП УССР в 1989 був на рівні сьогоднішньої України, якщо враховувати інфляцію. Правда чомусь машин на дорогах було мізер, а зараз суцільні пробки.

Отвечу вам вашими же словами:
А ви видно тупуватий, або притворяєтесь.
:lol:
-- у меня, если что, родственники там есть -- и об уровне жизни пэрэсичных "у нас" и "у них" я вполне могу судить -- у бацькы с хлібом і маслом(умовно) -- все впорядке.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 19:10

andrijk777 написав:В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.

Это тогда был не доволен. А сейчас с ностальгией вспоминает бесплатные квартиры, мизерную коммуналку, пенсию в 120р и колбасу по 2.20 из настоящего мяса.
moveton

Подякував: 66 раз.
Подякували: 708 раз.

Профіль

1
6
Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 19:13

moveton написав:
  andrijk777 написав:В СРСР також був великий ВВП, але чото народ не шибко був задоволений.

Это тогда был не доволен. А сейчас с ностальгией вспоминает бесплатные квартиры, мизерную коммуналку, пенсию в 120р и колбасу по 2.20 из настоящего мяса.

Кстати да -- не шибко задоволэнным нарид где-то после 59-го стал -- как увидели как в нормальных странах живут. А до того со счастливыми улыбками 5ти-летками светлое будущее строили :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 12 січ, 2022 20:35

Когда вместо государства бандитское шобло, по-другому не будет.
stepvp57

Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2022 08:18

Чего спорить то....получите 2200 и балдейте))) люди 50 лет херачили-держи счастливое будущее....
artabash

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2022 11:55

moveton написав:

Вони згадують молодість, а не СРСР.
"бесплатные квартиры" - чомусь забезпечення житлом сьогодні в 2 рази вища ніж коли квартири були безплатними.
"мизерную коммуналку" - хочете "як на Заході"? Там комуналка ще більша! Я хочу.
"колбасу по 2.20 из настоящего мяса" - я ковбасу взагалі не купляю і вам не раджу. Купляйте м'ясо, які проблеми? Нагадаю, що в СРСР з м'ясом були величезні проблеми, тому і купляти ту ковбасу по 2.20, бо м'яса тупо не було, або за величезні гроші на базарі.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 січ, 2022 12:34

_hunter написав:
  wild.tomcat написав:
  _hunter написав:Так же говорил уже: еще в том году наводить начали. Но, как обычно: вместо конфискации 100% черной ЗП или посадок лет на 5 -- начали амнистию какую-то

... а починати слід з роботодавців. але ви ж знову будете за своє - "уклонисты", "амнистия какая-то" :)

Нет смысла: в ком-секторе ситуация сложилась так, что _работника_ на белую ЗП найти невозможно. При этом _работник_ у абсолютно _любого_ (ну, кроме совсем отмороженных) работодателя на белую ЗП может перейти в течении месяца. Поэтому садить/штрафовать бизнес -- гарантированный способ убить экономику, а садить/штрафовать работников -- гарантированный способ отбелить экономику. Пример рашки тому подтверждение: мониторингом расходов они за какие-то пяток лет отбелели 75% экономики (если не путаю)

>> Нет смысла: в ком-секторе ситуация сложилась так, что _работника_ на белую ЗП найти невозможно. - робітників повно, навіть при цьому ще й експортуємо їх. і ще й залишається собі. ви знову плутаєте причину і наслідки. робітнику кажуть - або без оформлення або йди на..й, не хочеш ти, інший прийде. і вибирати не повибираєш сильно, коли робочих місць менше ніж бажаючих працювати.

>>Поэтому садить/штрафовать бизнес -- гарантированный способ убить экономику, а садить/штрафовать работников -- гарантированный способ отбелить экономику. - ну так, бізнес у нас білий і пухнастий і не при чому, раз не хоче платити податки, і навіть в цьому у вас винен працівник. як то кажуть "хто вср..ся - невістка,хто ж ще", так і вас. як ви вперто не бажаєте зрозуміти, що в ситуації коли робітників більше ніж робочих місць, умови диктує роботодавець - або так (без оформлення) або ніяк (в сенсі смокчи лапу), а людині себе і сім'ю годувати. що, вона, по-вашому має вибрати? якщо слідувати закону, то "уклонисты" тут обидва боки, але ви вперто один з них (першопричину) пропонуєте "панять і пгастіть". з якого б це?
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

#<1 ... 45678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор