SERG_K написав:Строитель,
А собственно, в чем вы тут всех убеждаете?
строительный тролль убеждает срочно отнести деньги ближайшему застройщику, а по дороге взять ипотечный кредит

как говорится "ноблес оближ"
|
|
![]()
Вибачте, якщо доводиться повторюватись лише мені, я дійсно не слідкував за форумом с моменту, коли Юрій закінчив писати... ЗП 30% від кінцевої ціни - тобто, в собівартості це буде складати ~50%. ЗП будівельника в європейських країнах (з податками!) як мінімум вдвічі вища за вашу, що, очевидно, у повній мірі покриває вартість залучених інвестицій за місцевими відсотками. Ваші аргументи щодо вищої у нас ціни на НР за рахунок високої вартості залучених коштів не обгрунтовані! Є також на порядок вища вартість землі, що в повному обсяці покриває необхідні в нашій країні хабарі на дозволи....
Раджу, адже розуміння основних макроекономічних показників та їх впливу на економіку, дасть змогу не пропустити момент, коли потрібно активно інвестувати, тобто діяти з упередженням. Запізнення реакції ринкових процесівв Україні на зміну макроекономічних показників становить приблиизно півроку, за цей час можна збудувати коробку 25-ти поверхівки в Києві ![]() ![]()
Я будую 3-4 поверхові будиночки на 10-15 квартир , по проектам які розробляю майже самостійно
Не пересмикуйте . Я рівняв людину яка хотіла купити житло і купила його до кризи . але в кредит бо не мала повної суми і таку саму людину яка зробила це саме під час кризи .В цьому порівнянні виграв той хто хоч і купив по більш високій ціні , але отримав нижчі відсоткові ставки . Чисто математично , той хто мав кеш на всю суму і купив житло по 3000 доларів літом 2008 , однозначно програв самому собі , бо міг купити по 1700 сьогодні . ![]()
Тут я Вас не зрозумів , якщо в мене 50 % ( згідно Ваших розрахунків ) , а в них в 2 рази вища , то виходить що в них собівартість складається виключно з зарплати ![]() ![]() Насправді Ви зробили той самий висновок що і я Частка заробітної плати на Заході в собівартості вища ніж у нас ,відсоткові ставки вищі у нас , значить частка яка припадає на оплату вартості грошей - вища у нас ![]() Єдине що можна сказати , що якщо : Ціна на Заході = податки на Заході + зарплата на Заході + вартість грошей на заході і Ціна у нас= податки у нас+ зарплата у нас+ вартість грошей у нас , де Податки на Заході > Податки у нас Зарплата на Заході > Зарплата у нас Ціна грошей на Заході < Ціна грошей у нас Ціна житла на Заході < Ціна житла у нас То наочно видно , що нашу ціну вверх женуть не виробничі затрати ![]() Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 04 січ, 2010 11:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() Всем любителям порассуждать о "перспективах" рынка недвижимости смотреть оч-чень внимательно. Им тоже внушали, что будеттокодаражать, что недвижимость - это лучшая ивестиция и что надо брать кредиты.
http://rutube.ru/tracks/2780962.html?v= ... 57c325084f А теперь, народ! Быстрее бегите за недвижимостью. А то на всех может не хватить ![]() P.S. У нас, кстати, безработица не меньше.
![]()
Ага. А чисто практически, его ошибка состояла в том, что он тупо поверил таким манипуляторам, как Вы, которые промывали ему мозг утверждениями типа "дешевшати не буде". Именно поэтому теперь Вам не верит никто.
![]()
1 Дівчинко коли я приймаю якесь рішення , навіть на підставі Ваших слів , то всю відповідальність несу все одно сам і нікого в цьому не звинувачую 2 Маніпуляції , або шахрайство , це коли одиниці виграли , а маси програли ( наприклад Сорос і фунт стерлінгів ) , а в данному випадку розглядався практично одиничний випадок , почитайте форум , всі до сьогодні вважали що бідні іпотечники програли , я описав варіант в якому програли власники кешу який нікуди було прилаштувати в кризовій ситуації .
![]()
Очень невнимательно читаете посты. Я не писала, что Вы виноваты. Те, кто поверил Вам, не включая собственные мозги, сами виноваты в своих проблемах. Однако, такие ошибки, как правило, очень хорошо учат делать собственные выводы. Именно поэтому, никто Вам не верит. Более того, я давно наблюдаю за этими ветками - здесь Вас даже не воспринимают серьезно. Чего стоит один Ваш бред об ипотечниках ![]() И вообще, не рассчитывайте на то, что я буду продолжать дискуссию с Вами. Здесь многие попадаются на естественное желание поопровергать ту чушь, которой Вы заваливаете ветки по недвижимости. Именно на этом Вы и паразитируете. Но, увы, я в эту игру включаться не собираюсь. Времени жаль. Да и не хочется давать Вам повод существовать ![]()
![]() Тут смотрю вечный спор идет, ровно год прошел а все по старому..
![]() Вставлю и свои 5 копеек, хоть я и не большой специалист в этом вопросе, но зато я человек с живыми деньгами и готовый инвестировать.. Я лично считаю, что недвижимость необходимо оценивать по Индексу доходности жилья... Т.е нужно выбирать такую недвижимость, которая небудет падать в цене сильно, а ее сдача в аренду, будет равна доходу с валютного депзита в надежном банке.. Т.е. недвижка стоимостью 100К должна давать миимум 9-10К баксов в год... Это потолок, выше которого сейчас инвестировать нет смысла... А вот ниже пожалста.. Востаннє редагувалось Север в Пон 04 січ, 2010 12:10, всього редагувалось 4 разів.
![]()
Спросил как-то сын отца "Пап, а почему мы в ж..пе живем?" "А потому, сынок, что это наша РОДИНА и нам ее еще и любить нада.."
![]() Пропозиція для тих хто вважає що живе в лайні
Може створите собі окрему гілочку і там порговорите як Вам погано ![]()
|
|