Хомякоид написав:Давайте порівняємо. Соняшникова олія в супермаркетах Німеччини коштує 1.40 євро.літр. Скільки коштує в Україні ?
Німці можуть своїм комунізмом до тих пір, допоки їм дають гроші в борг - та сама РФ яка не тримає ЗВР в доларах. Як тільки обваляться ціни нафти через перехід Китаю на електромобілі (8 млн у 2021 поставили на облік) - то рашці буде не до покупок євро за "бюджентим" правилом, Німеччині буде не до комунізму. Євріком доведеться туалети обклеїти.
ЗВР Мордора на 01.01.2022 (млн долл. США) Международные резервы - 630 627 Валютные резервы - 497 557 Иностранная валюта - 468 075 (наверное в теньге ) В том числе счет в СДР - 24 218 Резервная позиция в МВФ - 5 264 Монетарное золото - 133 070 https://www.cbr.ru/hd_base/mrrf/mrrf_m/ На 27.01.2022 - ~639 600
BIGor написав:Вам надали цифри, а ви тут оперуєте власними домислами. І ще плюси безумні двійники понаставляли.
Наведені цифри абсолютно не дозволяють робити висновки, які спробував зробити шановний опонент. Вони вирвані з контексту і самі по собі не дозволяють зробити жодних правдивих висновків. Конкретна відповідь потребує проведення аналізу цілого ряду економічних, маркетингових, споживчих, демографічних і тд чинників, частину з яких я назвав. Я оперую не домислами а майже 30 річним досвідом аналітичної роботи, роботи на керівних посадах в мережах супермаркетів різної спеціалізації, ВИРОБНИЧИХ підприємств з досвідом імпорту-експорту, безпосереднім особистим контактом з європейськими і не тільки партнерами і тд. У Вас є якісь КОНКРЕТНІ аргументи щодо виробництва і реалізації вершкового масла чи якихось інших продуктів харчування? Чи тільки невдалі спроби образити, при чому не тільки мене особисто? Вас хвилюють плюсики? Тоді, підозрюю, зміст Ваших дописів і їх ціль мають бути трохи іншими. Якщо потрібні дуже-дуже і в найкоротший термін - я Вам віддам половину своїх П.С. https://www.profinance.ru/news/2022/01/ ... d-nyt.html https://www.profinance.ru/news/2022/01/ ... rkhov.html Бачу, мрії про те, що інформаційний фон (міжнародна інформаційна операція проти економіки запоребрика) заспокоїться і градус напруги спаде, поки марні...
Zebra написав:Ну какие 26 когда газ по 1000 баксов, еще и кран скоро перекроют. Придется печатать в 3 смены, у бывших судей средняя пенсия 3000 долларов, иначе никак.
А яка у бувших суддів повинна бути пенсія?!?! Я коли отаке читаю, то сумніваюся, що спілкуюся з адекватною людиною! Може я вас сильно здивую, але навіть при умові отримання отаких пенсій бажаючих бути суддею повний мізер і суди нині недоукомплектовані на 40%! При цьому нині така черга на розгляд справ, що навіть оскарження якогось адмінштрафу можна чекати роками! Ось знайомий професор КНУ похвалився, що скасував адмін протокол про порушення ПДР через півтора року після подачі заяви! Якщо є велике бажання, то можете піти по судити за таку велику майбутню пенсію!
Боюсь, що здивувати нікого не вийде, так як причини неудокомплектованості судів, мяко кажучи, не зовсім повязані з відсутністю бажаючих стати суддями.