все в Польше на клубнике. Может те кто поддались панике и скупили валюту чтобы экстренно выехать? Где можно посмотреть сальдо выехавших и въехавших.
Не треба. Це просто через хворобу, дорожчий бензин, та погоду. Франківськ сьогодні зранку мене здивував. Давно не бачив так мало машин в понеділок. В понеділок постійно затори на 15-30 хв, а сьогодні майже не має. Трішки з'явились аж після 9:00 Не знаю як у вас, а у нас дуже діти хворіють. Прямо масово. Починаючи від нового року. Школи на дистанційці. Багато батьків вимушені із дому працювати. Всі ці фактори мають малесенький вплив на курс. Але мають. Тобто карантин - це завжди плюс для гривні.
Denik написав:Ніт. Попит на нафту вийде у дісбаланс з пропозицією вже цього літа - після Омікрону Причина - банальна. Всім в карантини сподобалося їздити на машинах. Чоловіки повелися на кросовери, пікапи та всякі RAM. І це все прокатувало доки половина літаків була під забором Жінки хочуть подорожувати в Турції, Єгипти, Європи й далі, і захочуть ще сильніше як скінчяться карантіни й переляк від вірусу. Всі ці "хотелкі" підігріті антикризовим друком грошей. Так от влітку на фоні споживання нафтопродуктів сільським господарстовом виявиться, що хотелкі чоловіків про великі тачки (навіть на ідеальних дорогах в великих містах) ідуть в розріз з хотєлками жінок
То, что нефть вместе с остальным сырьем обвалится в результате ужесточения ДКП ФРС, я тебе говорю с прошлого августа. Хорошо, что, наконец, дошло. Все остальное про RAMы, УАЗики и машинистов - апофения
Denik написав:Тишина. Слышно только шуршание кедов.
НБУ рятує тих, хто передивився телеканал Звезда. А сьогодні оленів не рятують навіть Іскандери з Калібрами
Ви зараз стаєте схожі на всіх тих хто останні два попередні тижні згадував вас незлим тихим словом. Прошу вас "тримати марку". Люди вони такі. У них память коротка. А ті на чию думку дійсно вартує звертати увагу, пам'ятають дуже добре. Ви прекрасно знаєте що ймовірність сходити в лютому до 29 така ж як і до 28. То для чого зараз єхиднічати?
kluychkooleg написав:как-то стремительно сыпемся, НБУ бы не накликать
НБУ буде. До гадалки не ходи. Інше питання як він буде діяти? При рості в гору стіну не ставили. Подивимось як тепер буде. Ну і враховуйте, що є ще багато таких для кого 20 лютого - це день "Ч". І вони до цього будуть готуватись, в т.ч. купляти валюту. Думаю, що наступили вологи мрії спекулянтів. Волатильність на ринку виросла і передумов для її зменшення поки що не має.
zРадио написав:То, что нефть вместе с остальным сырьем обвалится в результате ужесточения ДКП ФРС, я тебе говорю с прошлого августа. Хорошо, что, наконец, дошло. Все остальное про RAMы, УАЗики и машинистов - апофения
ФРС підійме ставку до 10%? Нагадаю, що є ще Народний банк Китаю, та "соціалістичний" ЕЦБ. А ще є багато тоталітарних режимів, наляканих "газовими протестами" в Казахстані, які зроблять суперпільногві ціни всередині країн та кинуть кістку народам, і призведе до зростання попиту всередині таких країн та зменшить те, що потрапляє на світовий ринок за ринковими цінами.
В Україні ще будуть місцеві олені, які зрозуміють, що Путін вже не нападєт, але занадто пізно, нерухомість буде вже занадто дорога для них на той момент (бо я з Гордоном по 100-110 баксів все скуплю) і вирішать "вкласти гроші" бо "долар дешевшає" в автомобілі, звісно на викопному паливі...
kluychkooleg написав:как-то стремительно сыпемся, НБУ бы не накликать
НБУ буде. До гадалки не ходи. Інше питання як він буде діяти? При рості в гору стіну не ставили. Подивимось як тепер буде. Ну і враховуйте, що є ще багато таких для кого 20 лютого - це день "Ч". І вони до цього будуть готуватись, в т.ч. купляти валюту. Думаю, що наступили вологи мрії спекулянтів. Волатильність на ринку виросла і передумов для її зменшення поки що не має.
Вы имеете ввиду 20-е,долги возвращать?
Ну і 20 лютого закінчується період сплати квартальних податків і може з'явитись інформація про до купівлю газу ще на цей опалювальний сезон.
Открылись на 11 копеек ниже закрытия пятницы. После утреннего кофе опустились на копейку, постояли, выросли на полкопейки, еще немного постояли и резво покатились вниз, все больше набирая скорость. До 12 успели опуститься на 14.5 копеек. НБУ пытался сдерживать падение, но пока не очень успешно. В мире доллар вчера днем резко, но не очень глубоко обвалился, отойдя от достигнутого максимума, совершил несколько размашистых колебаний и стал размеренно снижаться. Впрочем, пока отыграно примерно около четверти роста прошлой недели. Справочный курс встретили котировками 28.4200 - 28.4400, что на 15 копеек ниже открытия.
НБУ в пятницу на рынок не выходил. Остатки на коррсчетах незначительно увеличились. Очень серьезно сократился объем тендерных сертификатов. Почти вся высвободившаяся ликвидность ушла в суточные сертификаты и в казначейство. Остальные факторы до полумиллиарда.
В четверг объем МБ уменьшился с 926.6 до 817.6 млн. Чистое предложение составило приблизительно 660 млн, эта величина была достаточно стабильна с начала недели. Клиентское предложение выросло и сократило отставание от уменьшившегося спроса.
* кустарный индекс гривны по отношению к корзине мировых валют. Ссылка на методику расчета у меня в подписи, которая видна в профиле.