Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 94169417941894199420 ... 12466>
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 10:57

Ромасик написав:
  stas_rst написав:
  Ромасик написав:так опустить Патриотику...

Поетика - моветон ?

имхо, выглядит вменяемо. Локация на любителя - с одной стороны парк, суд и ̶п̶о̶ч̶т̶и̶ центр Киева, с другой какая-то полупромка и удаленность от ОТ. Хотя рядом строится Никонов, он плохого не посоветует.

Главный посыл был в том, как вы моли этот поэтичный ЖК, описанный чуть ли не Пастернаком, спутать с бетонным гетто? :lol:

Где-то маркетологи ̶П̶а̶т̶р̶и̶о̶т̶и̶к̶и̶ недоработали.

Если идет речь о Поэтике, то довольно хорошо знаю тот район. Парк Пушкина - там пристанище арабов (те что наркоманят итд), со стороны Дегтяревской - трамвай 70-хх годов - колии те-же.
BIGor

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 1866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 11:53

Якби ви знали паничі...!©

vitaliian написав:Зображення

1. Нормас)) - вийти покурити, чи якісь банячки з їжею винести туди взимку, які не вміщується в холодильник(особливо на свята) :)
2. Думаю, що людина реально бідна, але хтось їй запропонував(так як викидав) свої вікна на халяву - от він і зліпив те, на що їх вистачило :roll:

п.с.
ВЛАД 422 - то як там ваша продажа триває? Були дзвінки?(вже, наче, майже місяць продаєте - нє?)
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 11:53

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Ромасик написав:Главный посыл был в том, как вы моли этот поэтичный ЖК, описанный чуть ли не Пастернаком, спутать с бетонным гетто?

коли тиждень живеш в режимі "все зробити на позавчора", то сплутати Поетику з Патріотикою не так складно :) повірте :) тому й здивувався спочатку, коли мене носом тикнули у невідповідність умов задачі :)
ок, а окрім Поетики, що може бути аналогом на Правому ? Варшавські не розглядаю, як і Мінський масив з хуторами. Далеко і не люблю "собачі гірки" (вітряні), а також усе, що в районі прос.Правди.
stas_rst

Подякував: 847 раз.
Подякували: 426 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 11:59

Faceless написав:Поетика непогана як на мене, але що там зараз ро цінах?
в районі 2Куо можна взяти, імхо. Але 90%пріоритет для мене - вторинка після 2000-2004 року забудови. Дивлюсь ще Верховинну, але там варіантів небагато у новобудах. А загалом ціни протягом останніх двох місяців дикі і незрозумілі.
Не хочу викладати вторинку, яка потрапляє інколи у пошуках. Жах жахливий. Ремонт - після шабашників у 1985му :) І за це просять 1,5Куо в іпенях Татарки.
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 12:01

Ромасик написав:ЖК, описанный чуть ли не Пастернаком

ви спутали з Арістотелем :) а так все правильно :)
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 14:24

Libo написав:
  flyman написав:а потім виправлення виправлення помилки - повернення на історичну батьківщину, де починав в дитинстві крутити коровам хвости

Совершенно верно. У 90%. У 10% это не получится и они будут горько об этом жалеть.
Поэтому я заранее начал обустраивать себе поместье на родных мне берегах Псла.
Буду выращивать там помидоры, вишни и яблони, заведу курочек, цесарок и овечек.
И нах мне ваши мегаполисы.
:lol: :lol: :lol:

Навіть AI Лібо іноді генерить мудрі думки
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 14:46

flyman написав:
  Libo написав:
  flyman написав:а потім виправлення виправлення помилки - повернення на історичну батьківщину, де починав в дитинстві крутити коровам хвости

Совершенно верно. У 90%. У 10% это не получится и они будут горько об этом жалеть.
Поэтому я заранее начал обустраивать себе поместье на родных мне берегах Псла.
Буду выращивать там помидоры, вишни и яблони, заведу курочек, цесарок и овечек.
И нах мне ваши мегаполисы.
:lol: :lol: :lol:

Навіть AI Лібо іноді генерить мудрі думки

Так, не включай заднюю. Я уже Филиппины изучаю.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2474 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 15:16

stas_rst написав:
  Ромасик написав:Главный посыл был в том, как вы моли этот поэтичный ЖК, описанный чуть ли не Пастернаком, спутать с бетонным гетто?

коли тиждень живеш в режимі "все зробити на позавчора", то сплутати Поетику з Патріотикою не так складно :) повірте :) тому й здивувався спочатку, коли мене носом тикнули у невідповідність умов задачі :)
ок, а окрім Поетики, що може бути аналогом на Правому ? Варшавські не розглядаю, як і Мінський масив з хуторами. Далеко і не люблю "собачі гірки" (вітряні), а також усе, що в районі прос.Правди.

то у вас в начальных условиях был 2000-2010, я не понял вообще при чем тут Поетика/Патриотика?
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 16:21

Frant написав:Ясновельможний пане, ви повинні дякувати людям, що вам підказують правильні рішення.

я людям дякую за поради і коментарі постійно, на відміну від вашої величності і ваших кепкувань.
на відміну від вас, я фактично ніколи не намагався кепкувати з вибору інших (окрім підвалу Флая) ... але то тепер стратегічний об"єкт, за який бучанські "уклоністи" у випадку агресії можуть викинути тернопільського "уклоніста" Флая на вулицю.
Ви ж вічно сунете свої апендикси в усі щілини ... свою "мудру" думку тримайте при собі ... ви ж відмовились поділитись прикладом Успішного успіху, який дозволив купити дві конури на ДВРЗ ... як там підвал із закрутками ? не погнили ?
ПС. Там у вас було про "правильні рішення" - я їх жодного разу не помічав у ваших наскельних написах періоду верхнього плейстоцену . Або їх не було ?
Востаннє редагувалось stas_rst в Суб 05 лют, 2022 16:36, всього редагувалось 5 разів.
stas_rst

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 05 лют, 2022 16:23

Ромасик написав:то у вас в начальных условиях был 2000-2010, я не понял вообще при чем тут Поетика/Патриотика?

Патріотика - описка, Поетика - як приклад непоганого новобуду, а уже вторинка 2000/04-2010 - роки забудови, це імхо, коли будували якісно і ще не мурашниками.

ПС. Якщо у когось є ідеї (окрім флая і франта), буду вдячний за альтернативні варіанти.
Востаннє редагувалось stas_rst в Суб 05 лют, 2022 16:55, всього редагувалось 1 раз.
stas_rst

Профіль

1
  #<1 ... 94169417941894199420 ... 12466>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей